işte benim evim

güle güle oturun herşey çok güzel.. buzdolabını çok beyendim bende ariston almayı düşünüyorum .. nasıl kullanışlımı..

Çok güzel olmuş güle güle sağlıkla bir ömür eşinizle mutlulukla oturun işallah 14 mayıs kız kardeşiminde düğünü Allah nasip ederse eşyalarınızın bazısı benziyorda güle güle oturun şimdiden:nazar:

Çok güzel, huzur ve mutlulukla oturun inşallah.:nazar:

Mutfakta ocağa yakın kordonlara gözüm takıldı sadece. Geçici olarak kullanılacak aletler için ise mesele yok, ama devamlı o şekilde kalacaksa tepelerden bir yerden geçirmek lazım onları.

Bu koltuktan bir tane varsa, bence fazla heveslenmeyin. Erkeklerin anında bu tip rahat yerleri kapma huyları vardır.:27:

çok güzelmiş canım güle güle kullan eşşyalarına mobilyalarına bayıldım salon takım çok güzel yemek odan çok güzelmiş...

kurban olduğum allahım o evin icinde sana huzur versin en önemlisi o cnm benim..cok güsel olmus evin hepde mutlu ve huzurlu ol.. yoksa hepsi boş altından olsa o kalbin acırken dönüp bakasın gelmio ..... cok cok cok mutlu olllllllllllllllll amin :)

güle güle, sağlıkla, mutlulukla otur canım. ayy düğüne de az kalmış.
Allah mesut etsin :nazar:

ben koyu rengi mobilyada sevmiyorum..oturma grubunun rengi daha açık olabilirdi..onun dışında hersey cok güsel iyi günlerde oturman dileğiyle:nazar:

eşyalarınız güzel benide yatak odam yemek odam kahverengi ve beyaz sizinkine benziyo ve bence mobilyaya çok yakışıyo bu renk uyumu güzel günlerde huzrla kullanın

Herşey çok güzel.. :nazar: Büyük bir aşka şahit olsunlar .. :16:

Mutluluklar diliyorum Mevlam'dan ..

Back
X