işte benim evim

hayırlı olsun eviniz, yemek masası örtünüz çok hoşuma gitti, çok şık durmuş. ayrıca yemek takımında çok güzelmiş..

olumlu olumsuz yorum bekliyorum demişsin o yüzden yazayım, hani mutfak tezgahının üstüne astığın kepçe, kevgir, kesim tahtası vb. şeyler var ya onlar kalabalık göstermiş bence.. baharatlıkların güzel durmuş ama yanına diğerlerinide asınca onu kapatmış boğmuş gibi biraz..

eviniz çok şirin elektrik süpürgelerimiz aynı tabi ben nerdeyse 5 aydır kullanıyorum sen yeni başlamışsındır ama çok memnun kalacaksın yatak odanın rengine bayıldım açık renk almakla çok iyi yapmışsın zamanla kıymetini anlayacaksın Allah sağlık mutluluk versin bir yastıkta yaşlanın canım

canım evin mutluluk getrsinn herşeyin çok cici çok şirin masa örtüne bayıldım güle güle kullan tatlım:)

maşşallah diyeyım önce güle güle otur inşallah:) birde salondaki masa örtün çok hoşuma gitti nerden aldın yoksa diktırdınmi

hayır canım diktirmedim ankara ulustan bi mefruşatçıdan almıştım.kumaşıda .çok güzel o kadar para vermiştim bende çok bgeniyorum örtümü

oturma odan daha güzel geldi bana diğeri tarzım değil :) Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin inş...

ne güzel herşey yepyeni gelin evi ...koyu kahve koltuklar çok rahat görünüyor.küçük ama sevimli bir ev ...Allah içinize sindirsin

Back
X