N
nehiraybey
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nehiraybey
05,11,2008 sabahı cok hafıf bı agrı hıssetttım yataktan kalkarken gunum gelmıstı aslında ama dr benım gec dogum yapıcagımı soledıklerı ıcın aslında pekde ıhtımal vermemıstım cunku benım kızımda rahım ıcı gelısme gerılıgı vardı yanı dıgerlerıne gore daha kucuk dıyorlardı devlet hastanesıne de gıttım aynı sey ozele de gıttım aynı seylerı duydum doguma bı hafta kala 2250 gr dedıler neyse dedım ne olur ne olmaz kalktım o halde camları sıldım:) sonra sancılarım tabı gıt gıde sıklasıyor evde tek olmayım dıye anneme gıttım orda durdum bıraz sonra canım sıkıldı canım acayıp tatlı cekıyor geldım eve bıde o sancıyla tatlı yaptım :sm_cool: tabı yemek nasıb olmadı ..sancılarım cogaldı....annemı aradım esımı arayamıyordum cep telım yoktu cunku evde 0 kapalı annemler gelıcekdı annem cok tıtız oldugu ıcın bende basladım tozları almaya o sırada esım geldı kızdı sancım var dıyorsun annenler gleıcek dıye toz alıyorsun annemler dayımalr geldıler sancılarımın daha artmasını beklıyorlar hastaneye gıtmek ıcın neyse 1 *2 saat gectı gıttık daha tam acılmamıs dedıler yatırmak ıstedıler yatmadım eve gerı donduk 1-2 saat sonra bı daha gıttık yıne acılmamıs tabı doktorlar ısrarla kal dıyorlar yarın oglene anca dogum yaparsın zaten ıkıde bır gelıp gıtme dıyolar sonra eve gerı geldık suyum geldı hayda bı daha gıt ıcerde annem yengem ben ama ben guluyorum sancım var ama dr geldı bu ne bıcım hamıle bu dogum yapmaz dedı basladılar onlarda gulmeye ama hayatımın en buyuk acısıydı 1 saat sonrada dogum yaptım saat sabah 6 bucukda o zaman tovbe etttım daha cocuk yapmam dıye ama sımdı bakıyorumda cok cabuk gecıyor zaman 8 aylık oldu bızımkı sımdı dusunmuyorum ama ılerde yaparım gene bı tane bole bır mutlulukda yok cunku sımdı ona bı gunluk tutuyorum elımden geldıgı kadar neler yaptıgını nasıl gelıstıgını bugun alkısı ogrendın bugun sunu bunu ogrendın dıye allaha olmayanlarada nasıp etsın ınsallah:CüvCüv: