• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İşte benim de küçük ama sıcacık tatlı yuvam

temiz ve düzenli bir eviniz var
ama kıznızın odası daha bir güzelmiş
prenses mışıl mışıl uyusun odasında :)

Oturma odasında ki koltukların olmamış. Çok taşlı ve süslü salon takımına benziyor. Oda küçük olduğu için koltuklar sıkışık duruyorlar. Köşe takımı daha modern olabilirdi.

salun arkadaslar fıkırler ıcın

herkezın zevkı kendıne tartısılmaz koltukları onu ıstedık onu altık ben de cok kose takımı ıstedım ama esım tek oturma odası var mısafır falan gelırse rahat olmaz dedı dıye aldık koltuk takımını ınsallah daha ıyılerını daha buyuk dayreye cıkınca alırız ben 23 esım 25 yasında evımız oldu tum omur calısıpta ev alamayan ınsalar var bunada sukur edıyorum

salun arkadaslar fıkırler ıcın

herkezın zevkı kendıne tartısılmaz koltukları onu ıstedık onu altık ben de cok kose takımı ıstedım ama esım tek oturma odası var mısafır falan gelırse rahat olmaz dedı dıye aldık koltuk takımını ınsallah daha ıyılerını daha buyuk dayreye cıkınca alırız ben 23 esım 25 yasında evımız oldu tum omur calısıpta ev alamayan ınsalar var bunada sukur edıyorum

Bence de misafir ağırlanacak odada koltuk takımı daha doğru bir tercih. Köşe koltuklar çok hoş duruyor ama salon büyüklüğü müsait olup yanına birkaç koltuk eklenmesi lazım ki, kalabalık bir misafir geldiğinde insan kendini trende gibi hissetmesin (öyle kocaman salon da kaç kişinin evinde var ki zaten). Köşe koltukta 3 bilemedin 4 kişi ancak oturabiliyor adam gibi, ama kapladığı alan devasa.
Tekrar güle güle oturun.

canım maşallah subhanallah evine. güle güle otur inşallah.yalnız birşey dikkatimi çekti yatak odanda aynanın önünde duran eşinle birlikte olduğun resim çerçevesinin önünde koskoca akaylar yazıyo o senın soyadın değilde fotoğraçının ismi sanırım yada çerçeveyi aldığın yerin ismi. keşke o güzelim resmi başka cercevey koysaydın :D

cok saolun arkadaslar allah herkeze hepimize daha iyilerini versin saglikla dilerim

canim o cerceve dugun resimlerimizi yapan yerin ismi gebzede mesur resimci bize oyle hazir verdiler diye onda resim ama daha sik cercevelerdede resimlerimiz var birgun koyarim:16:

evin çok güzel iyi günlerde otur canım bişey dikkatimi çekti mutfak masasın üzerinde ki örtü diğer parçalarıda yatak odasında serilmiş örtülerin çokşık mutfak masasına serince içim gitti pahallı örtüler onlar leke felan olursa yıkaman zor ayrıca yıknınca da bozuluyor tersten ütüleyim deme o naylon iplikler ütüye yapışıyor ve bütün boncuklar dökülüyor içimde kalmasın söyleyeyim dedim:57:

Mutfağınız ve banyonuz ilk dikkatimi çekenler çok şıklar.Evinizin geneli çok hoş..Güle güle oturun inşallah.Birde kızınız var sanırım Allah bağaşlasın:nazar::nazar:

çokgüzelmişş şu aynanın önündeki mavigüllü şeye bayldım =)))

mutfaktan basliyorum
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

simdi de banyo
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

simdi de oturma odasi ilk tasindimizda cekmistim resimleri eksikler vardi kusura bakmayin
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

simdi bir kac resim yatak odasindan
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

prensesimin odasindan bir kac kare
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

bizden bukadar arkadaslar insallah beyenirsiniz pek bi sosyetik evimiz olmadi ama allaha sukur kendimizin bi evi oldu insallah zamanla daha iyileri hepimizin olur dilerim

maşallah:nazar: canım benim bayılllddıım resmen çok tatlı hoş ve şık :16: perdelerine mobilyalarına aşık oldum resmen allah mutlulğunuzu daim etsim güle güle oturun tatlım

siz de benim gibi kahverengi tutkunusunuz sanırım .eviniz çok hoş olmuş güle güle oturun .yalnı merak ettim mutfak dolaplarınız yağ lekesi el izi falan belli ediyormu?çok asil duruyo ama ben işi çok olan şeylerden korkarım..

Back
X