İşte benim de küçük ama sıcacık tatlı yuvam

meleksen

pamuk prensesim & pasam
Kayıtlı Üye
11 Mayıs 2009
3.940
4
116
37
Kocaeli
mutfaktan basliyorum
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

simdi de banyo
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

simdi de oturma odasi ilk tasindimizda cekmistim resimleri eksikler vardi kusura bakmayin
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

simdi bir kac resim yatak odasindan
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

prensesimin odasindan bir kac kare
attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

attachment.php

bizden bukadar arkadaslar insallah beyenirsiniz pek bi sosyetik evimiz olmadi ama allaha sukur kendimizin bi evi oldu insallah zamanla daha iyileri hepimizin olur dilerim

Son düzenleme:
eviniz çok hoş olmuş, herşey çok güzel ama ben en çok en sondaki resmi beğendimmm, o ne güzelliktir öyleeee :69:

Canım çok beğendim evin bana huzur verdi. Büyük evlerdense böyle ufak sevimli evleri çok daha sıcak buluyorum ben. Orda sıcacık mutlu bir ailenin yaşadığı anlaşılıyor çünkü. Bebek odana da bayıldım. Ne kadar güzel. Bir ömür ağız tadıyla oturmak nasip olsun canım sıcacık güzel yuvanda... :71:

cok tesekur ederim arkadaslar iyi dilekleriniz icin cok saolun beyendiginize cok sevindim o yaramaz kizim var ya sormayin herseyi elemeye calisiyo napcaz bilmem

bencede çok güzel canım allahım sağlıkla huzurla oturtsun

bu arada özgeyi özlemişim maşallah kocaman olmuş çokta ttalı yesin onu teyzesi...

Herşey çok güzel, özene bezene seçilmiş besbelli. Hele son resim işi bitirmiş. Küçükhanımın gardrobu da pek zengin maaşallah.
Güle güle oturun.

eviniz çok güzel huzurla oturun canım ben en çok kızının pembe odasını beğendim peri odası gibi aynı ve kızınızın kırmızı elbisesini çok tatlı allah bağaşlasın :nazar::nazar:ben oturma odandaki koltuklarının kumaşından memnunmusun diye sorucam sana canım bende öyle kaplatmayı düşünüyorum koyu kahve kadife ama duydum ki zamanla renk soluyomuş ve silinice leke kalıyomuş ve toz çok gösteriyormuş öylemi peki

evin çok şık çok güzel
aşırılıklara kaçmamışsın
mutafağına özellikle bayıldım
mutfak dolapların özellikle
ben daha büyük istiyorum mutfağımı
şimdilik kiradayız da
kendi evimizde mutfak ve banyo kocccammaaaan olacak :9:

evin çok çok çok güzel koltukların güzel, mutfak dolapların, banyo paspaslarına bilen bayıldım

zevklisiniz :nazar:

en sondaki resim ise :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar: benim hayalim :69:

cok salun arkadaslar tesekur ederimm

koltugun kumasi iz tutmuyo cnm biz alirkende korkmustuk ama magzada satan bay iz tutmaz demisti

insallah allah her isteye gonlunde olan evi nasip eder simdilik kucuk ama sicak bi yuvamiz oldu darisi kocaman bi ev daha ileriye :16:insallahh

evın cok guzel cok sıcak gorunuyo cok ısındım masallah herseyınde cok guzel cok tertıplı temız bı evın var allahım mutlulugunuzu daım etsın olmayan bızlerede nasıp etsın ınsallah amınnnnnnnnnnnnnnnn......bebıskon cok tatlı ya yerım ben onun :)

Oyyyy kızınn çok tatlıııı yerim ben onuu maşallahhh:nazar::nazar: Allahım sağlığıyla sıhhatiyle büyümeyi nasip etsin inş. Canım
Evinee gelincee herşeyy çok güzelll bebeişinin odasınaa bayıldımm pembiş pembişş,:16: Banyon, mutfağın herşeyy çok güzle cnmm gülee gülee oturr o evde hep güzel günlerin geçsin inş..:nazar:

neynep61 canim renkler ve zevkler tartisilmaz ben o renkleri sevdim onlari aldim 1 yasinda kizim var bembeyaz koltuk alsam 1 gunde giderdi cope dusunupte hareket etim

tum arkadaslarin yorumlarinada cok tesekur ederim alllahim cok daha iyilerine sahip etsin hepimizi

canım ben de çok beğendim, güle güle sağlıkla, ağız tadıyla oturun inşallah.. özgeyi de özlemişiz valla, büyümüş prenses,iyi oldu bu dönüş bizim içinde :)

güle güle otur cnm evınde rabbım olmayanlarada versın inş. kızında çok tatlı masallahh
her yer kahverengı ve tonları bayıldım tam benlııkk:30::30::30:

Çok güzel bir evin var canım, iyi günlerde otur.
Mutfak dolaplarına, salon perdene ve her şeyden önce o tatlı kızına bayıldım.
Sevgiler...

Back
X