Nişan İşte benim çok beğendiğim nişanlığım.

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
ayyyyyyyy canım harika olmuşsun ya bu ne güzellikkkk kırk bin kere maşallahhhhh diyorumm mutluluklar seninle olsun inşallahhhhhhopuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
yakıyosun ortalığı canım mahşallaaah:52:kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun.Allah tamamına erdirsin inşallaah:46:beni de bu hafta istemeye gelcekler nişan da bayram sonrası Allah bana da nasip etsin inşallah:nazar:

yakıyosun ortalığı canım mahşallaaah:52:kırmızı olsun 5 kuruş fazla olsun.Allah tamamına erdirsin inşallaah:46:beni de bu hafta istemeye gelcekler nişan da bayram sonrası Allah bana da nasip etsin inşallah:nazar:

oyyy...ALLAH tamamını erdırsın canım sennde şimdiden:nazar:
tşkkur ederım bu arada :)
ehehe kırmızı olsun ama 5 kuruş fazla olmasın nişan yapicigiz masraflar çokk:64: :60:

güzelmiş ve yakışmış :) :nazar:

iyi de bunları içimden söylüyordum,tehdidi görünce yazma zahmetine girdim şimdi :1:

Guzel de nisanliktan cok kinaligi andirdi bana:26:

Guzel de nisanliktan cok kinaligi andirdi bana:26:

nişan için elbise ararken bunı görunce çok hoşuma gitti tamam ben bunu gıyıcem dedım :1: kabarık elbiseleri çok çok seviyorum :) bi başkasının dügünunde veya nişanında kabarık elbise bidaha gıyemeyecegim için fırsat bu fırsat deyip giydim :69: resimlere arada bakınca iyi kide giymişim diyorum :)

yaa ben kabarık sevmediğim için bu tarz elbiseleri beğenemiyorum, yorum yapmadan kaçma hakkımı kullanabilir miyim? :) nişan elbisem yırtılmasın olmaz mı? =)

Back