Nişan İşte benim çok beğendiğim nişanlığım.

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi
Nişanlıkta kırmızı çok kullanılmayan bir renktir farklılık olmuş vede yakışmış :)Mutluluklar..

(Fotoğrafa baktım beğendim ve tam yorumsuz çıkacaktım ki not ilgimi çekti ehh malum yarın nişan heyecanı nişanlığımın kuyruğuna basar düşerim hem karizmadan olurum hemde etekten ) :)

tşk ederım cnm :) kırmızıyı pek sevmem ama şans eseri oldu bırazda :) çokta begendım ne yalan söylim:lepi:

( yarın içinde bol şans sana :) inş nişanın istedıgı gibi geçer :) heyecan tavan yapmıştır şimdı :) gerçi insan stresten pek fazla anlamıyor heyecanını xd

sana nişanlık yakışmış ama rengi sanki koyu olmuş.neden daha açık bir renk düşünmedin.

teşekkür ederim nişanlıgımın resmının renklerını koyu yaptım bıraz fotoshopla modelı ortaya çıksın dıye :) ama rengi çicegimle aynı o kadarda koyu deıl aslında :) koyumu yoksam benneyaptımki

teşekkür ederim nişanlıgımın resmının renklerını koyu yaptım bıraz fotoshopla modelı ortaya çıksın dıye :) ama rengi çicegimle aynı o kadarda koyu deıl aslında :) koyumu yoksam benneyaptımki

yok canım ne koyusu açık bile
bundan açığını düşünemiyorum kötü olurdu bence bu iyi

Back