İşte benim canımın içi evim. Bakalım beğenecek misiniz?

Canım ikinci resimdeki tablolarına bayıldım.Ben de almak istiyorum aynısından.Nette bulabilir miyim acaba? Nereden aldığını söylermisin rica etsem?

kızlar çok sağolun yorumlar için bence insanın en mutlu olduğu yer evi hepimiz için böyle daha doğrusu oyyzüden elimden geldiğince bişiyler yapmaya çalıştım çok sağolunnnnn

Canım ikinci resimdeki tablolarına bayıldım.Ben de almak istiyorum aynısından.Nette bulabilir miyim acaba? Nereden aldığını söylermisin rica etsem?

canım ben bunları buradan aldım aydındayım ben nette bulabileceğini pek sanmam çokta ucuza aldım inanki ikisi 30 lira normalde bu tablolar 125 lira falan

Canım evin çok güzel allah huzurla oturmayı nasip etsin,bu arada aynayı ve sehpayı nasıl yaptığını merak ettim,anlatırsan sevinirim,el yapımı güzel şeyler ilgimi çeker hep.

canım evin çok güzel el yapımı sehban ve aynalarda çok güzel olmu ellerine sağlık yastıklrın çok hoşuma gitti mutlu günlerde yaşa evinde :)

Canım evin çok güzel allah huzurla oturmayı nasip etsin,bu arada aynayı ve sehpayı nasıl yaptığını merak ettim,anlatırsan sevinirim,el yapımı güzel şeyler ilgimi çeker hep.

canım çok sağol öncelikle aynaları yapmak çok basit inanki ilk hobi dükkanından ayna yapmak için hazır ahşaplardan alman gerek aynalık sonra istersen bunları ya sprey boyayla ki sprey boya daha pürüzsüz bi şekilde boyar yada ahşap boyasıyla boyayabilirsin istersen boncuk süsleme falan da yapabilirsin solandaki aynalarımda kapı süsleri varya onları boyayıp yapıştırdım üzerine holdeki ayna sadece sprey boya çok basit canım gene sormak istediğin olursa yardımcı olurum

ya sanki büro havası varmış gibi geldi salonunuzda .. diğer yerleride eğendim. hzuur içinde otur

Back
X