Rabbim kullanmayi nasip etsin hepimize cnm :) hayatimin en guzel alisverisleri oluyor bunlar :) insanin kendi evine bir mandal almasi bile mutluluk veriyormus bunu anladm bu surecte :)))))
çok güzel canım, özellikle günlük yemek takımın çok şirin. kimseyi de takma kafana. bunları aileler değil sevdiceğinle siz kullanıcaksınız.
canım masallah öncelikle :) ben günlük yemek takımınla çatal bıcak takımının çok alakasız olduğunu düşünmüyorum tarzları aynı bikere , farklı olan renkleri, zaten iş hayatı bu kadar renksizken evlerimizde renksiz olursa patlayalım ozaman :)))
rosemperi ben zeynep sayesinde yeni farkettim nişan mevzusunu..kusura bakma lütfen... hakkında hayırlısı olsun inş gönlüne göre olur herşey...
Yemek takımların çok güzel :) paşabahçe sanırım günlük olan nerden aldınız :)
bunların bi ara bardaklarını görüyordum çok şık iyi günlerde kullan :)kipadan almıştım set halinde değildi :)
bunların bi ara bardaklarını görüyordum çok şık iyi günlerde kullan :)
selam kızlar forma yeni katıldım üye olmadan öncede takipteydim sizlerden çok şey öğrendim hepinize çok çook teşekkür ediyorum :** bende çeyiz hazırlığındayım ufak tefek başladım düğüne dahaaa varr gönlüm hemen olsun istiyor ama nedense kmse kolunu kıpırdatmıyor bende kendi başıma almaya başladım ailelere olan kırgınlığımdan herşeyi kendim gidip aldım kmseyi maydonoz etmedim :) şimdilik aldıklarım resim ekliyorum yorumlarınızı fikirlerinizi bekliyorum :9 ( yemek takımı çbk takımı ve masa örtüsü + günlük yemek takımı ve çbk takımı kek fanusu ve tepsisi ) günlük çatal bıçağım hediye olduğu için yemek takımıyla çok uyumsuz oldu ama nasılsa ben ve eşim kullanacağımız için çok önemsemedm kızlar..Eki Görüntüle 1577271 Eki Görüntüle 1577272 Eki Görüntüle 1577272 Eki Görüntüle 1577273 Eki Görüntüle 1577277