işte benim aldıklarım :)

Rabbim kullanmayi nasip etsin hepimize cnm :) hayatimin en guzel alisverisleri oluyor bunlar :) insanin kendi evine bir mandal almasi bile mutluluk veriyormus bunu anladm bu surecte :)))))

kesinlikle öle :) kendi evin ve kendi eşyaların gerçekten mükemmel bir duygu rabbim bütün bayanlara nasip etsin inşallah :)

çok güzel canım, özellikle günlük yemek takımın çok şirin. kimseyi de takma kafana. bunları aileler değil sevdiceğinle siz kullanıcaksınız.

çok güzel canım, özellikle günlük yemek takımın çok şirin. kimseyi de takma kafana. bunları aileler değil sevdiceğinle siz kullanıcaksınız.

çok teşekkür ediyorum yorumun için zaten ben ve nişanlım aldık herşeyi yani ikimizin zevki o yüzden takmıyorum fazla nede olsa o kapta yemek yicek olan biziz beğenmeselerde olur :)

Yuvarlak yemek takımlarından hiç hoşlanmam, fakat bunun farklı bir havası var çok beğendim
Güzel günlerde kullanın inşallah.

canım masallah öncelikle :) ben günlük yemek takımınla çatal bıcak takımının çok alakasız olduğunu düşünmüyorum tarzları aynı bikere , farklı olan renkleri, zaten iş hayatı bu kadar renksizken evlerimizde renksiz olursa patlayalım ozaman :)))

öyle tabi renk lazım ev cıvıl cıvıl olsun :)
allah evlilik hazırlığında olanlara yardım etsin çok kafa yorucu bi iş :)
ben nişanı attım çeyizlerimin olduğu odaya bakamıyorum bile hepsi kaldı öyle :)

misafir yemek takımın çok hoş canım kek servislerinde oyle.... mutlu gunlerde saglıkla kullan inş... insanın kendi emeği daha güzel ve de özel ... devamını bekliyoruz... :)

rosemperi ben zeynep sayesinde yeni farkettim nişan mevzusunu..kusura bakma lütfen... hakkında hayırlısı olsun inş gönlüne göre olur herşey...

rosemperi ben zeynep sayesinde yeni farkettim nişan mevzusunu..kusura bakma lütfen... hakkında hayırlısı olsun inş gönlüne göre olur herşey...

ne kusuru canım estağfurullah :)
bunları evlenecek olan durumu kötü olan birine vereceğim
ama yinede kendime almaya devam edeceğim çeyiz bu bi gün işe yarar nasılsa :) aldıkça eklerim :)

Yemek takımların çok güzel :) paşabahçe sanırım günlük olan nerden aldınız :)

Ben de bu yemek takımına bayılmıştım rüyalarıma bile girdi ahah o derece ama 2 tane yemek takımım olduğu için almadım. Güle güle kullan inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…