• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte benim 4 aylık evim :)

teşekkür ederim fikirleriniz için
ıvır zıvırı sevdiğim için herşeyi doldurdum..ama şimdilerde bende sıkılmaya başladım..özlellklede dedgnz gbi mutfaktan..rahat hareket edemyrum çok dolu..ama kiradayım bir bir buçuk ay sonra evimin inşaatı biticek taşınıcagım o yüzden bu ara ilgildnmiyorum evimle..zaten yavaştan toplanıyorum..taşındığımda daha şık bi evim oluck inş.ama eşyalrmı seviyorum :)

Kesinlikle ıvır zıvırdan kurtulmalısın. O vitrinin içinden başla önce. Tüller üstünde şarap şişeleri örtüler davetiyeye kadar koymuşsun. Ve duvarlarına asla bbirşey yapıştırma. Yeni evinde dekorasyon sitelerinden yardım al.

Mutluluklar..

Bakarken bu neeee :53: oldum
Acayip göz yorucu bi ev böyle ıvır zıvırla dolu bi ev hiç tarzım değil.
Buraya foto eklediğine göre bütün yorumlara açıksın bu yüzden fikrimi söylicek olursam krem koltuklar hariç hiç bi şeyi beğenmedim.
Ama önemli olan evinizin huzuru ağız tadınız hiç bozulmasın.

eşyan güzel ama döküntün çok malesef mutfağında herşey açıkta heryerde çıkartmalar,yatak odan yine çok karışık salonda fiskos ve saksı çiçeği bence o modern koltuklara hiç olmamış ,her yerde danteller örtüler canım kızma ama evini bence sadeleştirsen ve dolaplara eşyaları koysan daha sade görüntü evini daha şık hale getirir

çok fazla ıvır zıvır var. aşırı derece insanın gözünü yoran hatta zamanla ruhunu da yorabilecek bir ev. açıkçası ben beğenmedim. o kadar gözümü yordu ki detaylı bir şekilde bakamadım bile.. kısacası tarzım olmayan bir ev..

Evinizde güle güle oturun
Pek değinilmediği için yazayım dedim. Ben bu raf merakını hiç anlamadım inanın
Herşeyi dolapları içine koysanız, yeni evimde de raf yaptırcam demişsiniz sanırım ondan yazdım
Lütfen raf felan yaptırmayın; bebekli rafı kaldırın...
Eşyalarınız güzel böylece güzelliği oratay çıkar diye düşünüyorum :nazar:

Bende diğer arkadaşlar gibi eşyalarınızı göremedim hiç.Her yer çok karışık ve çok göz yorucu.Bakarken içim daraldı kızmayın lütfen.Yeni evinizde sadeliği tercih etmenizi öneririm.

heryeriçok doldurmuşsun.. küçük ayrıntılar fazlalaştıkca insanı boğar..gülegüle otur..

Son düzenleme:
çok ama çok kötü. ben o evde nefes bile alamam. 4 aylık değil de 20 yıllık ev hissi uyandırıyor, ne bulmuşsan doldurmuşsun eve. o evdeki eşyaların yarısından kurtulmalısın acilllll.

ne kadar karışık bir ev cnm.dagınık bir evin insana verdigi iç huzursuzlugu var.bende ortalıktaki bütün fazlalıkları kaldırmanı tavsiye ederim.o zaman eşyaların güzelligi çıkar diye düşünüyorum.güle güle otur yeni evinde

ya canım bence okadar ıvırzıvır varki insanın kafası karısır hemm evin düzensizde durur bence onları kaldırsan evin daha düzenli görünür

ben biraz dobra konusacam ama, bence cok fazla ufak tefek esya var.Yerinde olsam bi siyah posetuval bulur ufak tefek elime ne gecerse doldurur atardim. Temizlik acisindanda zor olmuyormu boyle?

çok kalabalıklaştırmışsın güzel ne bulsan alıp katmışsın bence hepsini bir anda kullanmada sıkıldığın an kullanmadıklarını çıkar kullandıklarını çıkar derim çok kalabalık olmuş mesela banyodaki stickerlar çok duruyor hepsine bir arada bakmak baya bir yoruyor bence sıra sıra kullansaydın keşke tabikide senin bileceğin bir iş ama ben olsam öyle yapardım oturma gurubunda çok güzelmiş bu arada güle güle oturun

Etraf bana çok dolu gibi geldi dolabın üstü banyo dolabı ben hep sadelikten yanayım

teşekkür ederim fikirleriniz için
ıvır zıvırı sevdiğim için herşeyi doldurdum..ama şimdilerde bende sıkılmaya başladım..özlellklede dedgnz gbi mutfaktan..rahat hareket edemyrum çok dolu..ama kiradayım bir bir buçuk ay sonra evimin inşaatı biticek taşınıcagım o yüzden bu ara ilgildnmiyorum evimle..zaten yavaştan toplanıyorum..taşındığımda daha şık bi evim oluck inş.ama eşyalrmı seviyorum :)[

mrb ben yenı uye oldum ve bu bolumu gecekten cok sevdım.ama senın evın ıcın yorumum ıse evet yorumlarda da dedığı gb cok karısık bır ev fakat zevk meselesı.bende boyleydım bukadar olmasa da fakat cocuktan sonra cok sadelestırdım evımı ınan bana sımdı cok rahatım.temızlıgımde rahat evımde artık nefes alan bır ev.yenı evıme gecınce sade ve sık olucak demıssın.yenı evının fotoları var mı gercekten merak ettım.

Back
X