• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

işte benim 4 aylık evim :)

siz gerçekmisiniz hanfendi banyoda lavabo aynasında dantel var..nasıl bir zevk bu anlayamadım..hele o yapıştırıcılar banyoda her yerdeee. kabus gıbı evınız kusura bakmayın...

çok yorucu karışık curcunalı bir ev olmuş heryerden bir obje fırlıyor üstüme üstüme geldi

Gücenme darilma ama bu evi 4 ayda bu kadar nasil doldurabildin arkadasim :ssz:
Onca para verip aldigin Esyalarinin tüm güzelli yanlis dekorasyon ve desen secimlerinden kaybolmus gitmis,
renk cümbüsü, desen cümbüsü, o kadar ivir zivir... Gözleride ruhuda yorulur insanin böyle bi ortamda...
Genceciksin, hayatini bu kadar esyayla zorlastirmanin ne luzumu var ki...

otrma odamdaki koltuklar aslında desenli değil bu şekilde düz...aama abur cuburu çok seven bi eşim olduğu için mecburen günlük kullanımda örtü örtüyorum
Eki Görüntüle 554107 Eki Görüntüle 554108 Eki Görüntüle 554109 Eki Görüntüle 554110 Eki Görüntüle 554111
bide salonumun hangi şekli daha güzel.. bu ilk hali
Eki Görüntüle 554112 Eki Görüntüle 554113 Eki Görüntüle 554115 Eki Görüntüle 554116
buda şimdiki hali..
Eki Görüntüle 554118 Eki Görüntüle 554119 Eki Görüntüle 554120 Eki Görüntüle 554121

burda koltuklrmın örtüsüz halii

Güle güle oturun evinizde..
4 aylık bir eve göre nasıl bu kadar ıvır zıvır eşyayla doldurdunuz anlamadım. Gözlerim yoruldu valla.
eşyalar güzel de arada çok fazla gereksiz( bana göre ) şeylerle doldurmuşsunuz ki sanki 25 yıllık bi kadının evi atmamış hiçbirşeyi yıllarca toplamış lazım olur diye.

Simetri yok bana göre. düzenli değil. :50:

kolay kolay yorum yapmazdım ama sizin evinizi görünce dayanamadım. Pes diyorum yani ben daha önce böyle karmaşık bir ev görmedim. Ben evimde birşey dolap içinde olmayıp ortalıkta olsa benim gözüme batar, böyle bir evde yaşasam sinirlerim bozulur yani.

aslında evin de eşyalarında güzel ama evi aksesuarlarla karmaşık hale getirmişsin oturma odanda göze çarpan pek bişey yok koltukları illa örteceksen düz renk bi örtü tercih et.salonda da ünitedeki aksesuarları azalt ve dantelleri kaldır derim yatak odana ayriyeten neden raf monte ettirdin inan anlamadım gereksiz bi karmaşa yaratmış en çok göz yoran yerler ise banyo ve mutfağın özellikle banyo çarşamba pazarı gibi klozetin üstünde bile bişeyler var onlar ne allah aşkına bence banyodaki stickerleri falan çıkar inan ev daha güzel olacak benim evim küçük olduğu için fazla aksesuar almadım bi tek yatak odamda tuvalet aynasının önü kalabalık orayı da en kısa zaman cici kutular alıp toplarım yoksa göz yormaktan başka işe yaramıyorlar

MRB tatlım öncelikle evinde sağlıkla huzurla oturmanı dilerim.herkes kendi imkanlarına göre kendi zevkine göre yaşıyor tabıkı.ama burada fıkrımızı sormussun malesef arkadaslara katılıyorum bazı konularda.eşyaların güzel özelliklede yatak odanı beğendim mobilya olarak.,ancak yanlış kullanım,fazla aksesuarla tamamen arka planda kalmışlar.sana nacizane önerim öncelikle rafları kaldır derim..tüm kapkacakları görunmeyen bıryerlere kaldırmalısın bence.buzdolabı megnetlerini azaltmalısın.yatak odanda tv çok eğreti durmuş bence orada olmamalı.yatak odandakı ıvırzıvırlar için şirin sepetler kullanabılırsın kapaklı olanlardan eğer yerin yoksa...banyondada kapalı sepetler kullan kozmetikler için.stıckerlARI MUTLAKA KALDIR..benımde bebeğim var dolayısıyla evde oyuncak şu bu derken dağınıklık gözÜMÜ YORUYOR.SEPETLERE KALDIRIYORUM toplu duruyor herşey,hem temizlikte bıtmez böyle.oturma odasında örtü kullanmıssın.ben örtü sevmıorm ama illada kullanacaksan açık renk düz bir renk yada koltuktakı maviden sadece oturulan yere serersen göz yormaz sankı.birde danteller..yaşın genç illaki yenı evlisin belkı çeyizindir,nice emekler var üzerinde ama artık modası kalmadı bence ya azalt yada tamamen kaldır derim ben..yenı nesil mobiyalarda dantel şık durmuyor.birde sen lavabo aynasına kadar sermişssin bence şık deyil...tekrar sölüorum tamamen senın zevkin sana kalmış ama bunca eleştırıden sonra bir elden geçireceğine eminim bak gör senınde gözün gönlün rahatlayacak hepsini kaldırınca..sevgiler..

otrma odamdaki koltuklar aslında desenli değil bu şekilde düz...aama abur cuburu çok seven bi eşim olduğu için mecburen günlük kullanımda örtü örtüyorum
Eki Görüntüle 554107 Eki Görüntüle 554108 Eki Görüntüle 554109 Eki Görüntüle 554110 Eki Görüntüle 554111
bide salonumun hangi şekli daha güzel.. bu ilk hali
Eki Görüntüle 554112 Eki Görüntüle 554113 Eki Görüntüle 554115 Eki Görüntüle 554116
buda şimdiki hali..
Eki Görüntüle 554118 Eki Görüntüle 554119 Eki Görüntüle 554120 Eki Görüntüle 554121

Oturma odana şu halı hoş durabilir.

Salonunda ilk plan daha güzel duruyor.

Birde oturma odandaki üçlü sehpalarını açarak koyma bence.

Eşyalarını güzelliğini ıvır zıvır aksesuarlar ve örtülerle yoketmişsin bakarken sıkıldım inanki:26:bence fazla aksesuarları çıkar allah aşkına temizlik yaparken zorlanmıyormusun benim böyle tıkış tıkış bir evim olsa cinnet geçiririm:52:

Öncelikle hayırlı uğurlu olsun .ev güzel fakat çok yoruyor insanın gözünü her yer dolu dolu sanki tabii bu da zevk meselesi benim evim de çok sade :) :nazar:

bencede yeni evinde biraz sadeliğe yer ver benim aklıma direkt bu ev nasıl temizlenir geldi bravo sana valla :)

merhaba

evin hala aynı fotolardaki gibi mi yoksa çeki düzen verdin mi biraz

buzdolabının üzerindeki notta lütfen ellemeyin mi yazıyor?

peteğin üzerine örtü örterek güzel bir bıuluş yapmıssınız tebrikler ,

yinede güle güle oturun zamanla düzene girer eviniz

çok karışık yaşayamam ben bu evde yanlış anlama canımda o ıvırı zıvırı hepsini atardım ben bakarken bile yoruldum

Arkadaşlar zaten fazlaca yorum yapıp bunaltmışlardır o yüzden aynı yorumları yapmayacağım canım.... :34: Umarım yeni evinde de huzurla oturursun, oranın da fotosunu eklersen mutlu oluruz....:34:

Aynı nevresim takımından bende de var. Eşimin en sevdiği takım :)

Allah yuvanıza huzur versin.

Back
X