işte ben!!!!

Hımm... enteresan bir başlık olmuş.

Sakin, dondurmada olduğu gibi her konuda sade seven, genellikle gergin-agresif-sinirli ancak huzur kaçmasın diye sessiz takılan, kilo alsa mı almasa mı kararsız, ortalamanın altında olmayan bir görünüşe sahip, üniversite dersleriyle içi sıkılan ve bunalan, karmakarışık sorunları olan, ailesini seven ama onlara uzak, kocasına aşık, hayatın anlamını çözememiş ve sürekli düşünen, milyonuncu denemeye rağmen pilavını beğenemeyen, çoğu zaman kendine barışık ve özgüvenli, suratı düşerse ertesi güne kadar düzelemeyen, kibirden, aptallıktan, pişkinlikten ve rüküşten nefret eden ve mütevazı olduğunu düşünen, (burçlara inanmam ama) çoğu yengeç kadını gibi aşırı duygusal ve her fırsatta ağlamaya meyilli, olmak istemese de vicdanen milliyetçi, laik, 3/4 ü balkan göçmeni, kedisini ve tüm kedileri çok sever bir ben...

Son düzenleme:

ne güzel özetlemişsin kendini

mügenlıya hayır
hepiniz harıkasınız kızlar. bazılarınızla acayip benzişiyuk

Mügenlıya hayırhepiniz harıkasınız kızlar. bazılarınızla acayip benzişiyuk
Canım işte can sıkıntısından bakayım diyorum daha çok canım sıkılıyor birde dedektif gibi ne olmuş olabilir diye düşünmekten :)))

Orta boylu, kara kaşlı - kara gözlü, bekarken asi ve arkadaşları bol olan, evlenince duygusala bağlayan ve artık çevresinde pek arkadaşı olmayan, Kocasını çok seven, Anne adayı, ev hanımı.. Yenilerde KK ya kafayı takan. :)Tatlı dilli, Tuttuğunu koparan,çabuk sinirlenen, (kocamın tabirleriyle) kurnaz ve cadı aynı zamanda fıstık gibi bir kadınımm..

Son düzenleme:

hımmm maşallah

konu taşınmış. keşke haber verselerdi kamyon parasını ben öderdim

hadi hanımlar kendimizi zıpır kelimelerle tanıtmaya devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…