işte ben!!!!

Hımm... enteresan bir başlık olmuş.

Sakin, dondurmada olduğu gibi her konuda sade seven, genellikle gergin-agresif-sinirli ancak huzur kaçmasın diye sessiz takılan, kilo alsa mı almasa mı kararsız, ortalamanın altında olmayan bir görünüşe sahip, üniversite dersleriyle içi sıkılan ve bunalan, karmakarışık sorunları olan, ailesini seven ama onlara uzak, kocasına aşık, hayatın anlamını çözememiş ve sürekli düşünen, milyonuncu denemeye rağmen pilavını beğenemeyen, çoğu zaman kendine barışık ve özgüvenli, suratı düşerse ertesi güne kadar düzelemeyen, kibirden, aptallıktan, pişkinlikten ve rüküşten nefret eden ve mütevazı olduğunu düşünen, (burçlara inanmam ama) çoğu yengeç kadını gibi aşırı duygusal ve her fırsatta ağlamaya meyilli, olmak istemese de vicdanen milliyetçi, laik, 3/4 ü balkan göçmeni, kedisini ve tüm kedileri çok sever bir ben...

Son düzenleme:
hepiniz süpersiniz bende orta boylu kahve rengi gözlü kocasının isteği üzerine kömür gibi saçları olan uykudan uyandırılınca sinirden çıldıran kafamı bozanı hayatımdan çıkaran babamın oğluna kızıp anasına darılan kardeşimin deyimiyle kıyamet alameti evli barklı bir oğlan ve 2 sonra gelecek kızımı beklerken gözleri yolda kalan zaman geçmiyor sıkılıyorum diye kocamın kafasına ütü basan hoppala zıppala feminist yanları olup psikopata bağladığım zamanlarda eski gıcık olduklarımı arayıp küfür edip deşarj olan damarıma tükürdüğüm inat damarım tuttumu tutan markete her gidişimde kasiyerle bir kavga sebebi bulan kendi halinde mazbut biriyim işde...
:60::60::60:

sosyalleşmek içinnn yırtınan ...8 kılo fazlasını vermek için kara kara dusunen ...her gün bu gun ne pişirsem die kafa yyoran ...yaramaz ikiz bebekleri biraz sinirli kocaya sahip olan nazik :) kibar:) hassas:) dünya güzeli :) miİİİİİkemmelll Bir insan :)yani bennnnnnn
:46::46::46::46::46::46::46::46:

orta boylu beyaz tenlı yeşil gözlü kumralken sıyah saca transfer olup ,cevresınden olumlu tepkıler de alsa ılla degısıklık yapacak ya

sac rengini nasıl acarım diye kara kara düşünen ,aynı zaman da sacları belınden bıraz asagıda olmasına ragmen ılla popo da olacak dıye hala sac uzatmak

ıcın kafasına surmedıgı yag ot kalmayan ,son zamanlar da kafasını cıldıyle bozup elıne ne gelırse kulaktan duyma tüm maskelerı

suratına surup sonra da sivilce tarlasına dönmus suratını ıylestırmek ıcın ıcın doktor doktor gezıp merhemler ılaclar alan

bu sefer de o merhemlerı gozunun aclıgından fazla surup cıldıni cizen ,alısverıs yapmayı cok seven ,pembe tutkunlugu yuzunden

ambalajı pembe dıye aldıgı kozmetık urunlerını hıc kullanmadan bır kosede koleksıyon yapan ,sureklı kendısıne bırseyler almasına ragmen

hala gıyecek bırseyının olmadıgını dusunup delıren ,aldıklarını eve gızlıce sokmaya calısan ,cunku annesıne yakalanmak istemez

aynı zaman da bunları sevgılısınden gizli gizli yapmaya

calısan ,cunku sevgılısı uyuz oluyordur bu hallerıne :6:

kafayı kendısıyle bozmus bı sorunlu dıyebılırız bana sanırım :1:

ne güzel özetlemişsin kendini:31::31::31::31:

Ben ela gözlü siyah saçlı minyon 8 kilo vericem diye diyete başlayıp başlayıp bozan .İyi bir insan olucam diye işleri daha da batıran.Sevdiği insana sana köpek gibi aşığım diyemeyen.
Her pazartesi süper bir ev hanımı olucam diyip kendini tv karşısın da bulan .Fazla müge anlı izlemekten paranoyak olan çikolata gördüğün de sapıtan.Kısacası çok güzel akıl verip kendisi uygulayamayan bir insanım .Ne mendebur bişeymişim ben ya:44::44:
mügenlıya hayır:20::60::60::60:
hepiniz harıkasınız kızlar. bazılarınızla acayip benzişiyuk:27:

Mügenlıya hayır:20::60::60::60:hepiniz harıkasınız kızlar. bazılarınızla acayip benzişiyuk:27:
Canım işte can sıkıntısından bakayım diyorum daha çok canım sıkılıyor birde dedektif gibi ne olmuş olabilir diye düşünmekten :)))

Orta boylu, kara kaşlı - kara gözlü, bekarken asi ve arkadaşları bol olan, evlenince duygusala bağlayan ve artık çevresinde pek arkadaşı olmayan, Kocasını çok seven, Anne adayı, ev hanımı.. Yenilerde KK ya kafayı takan. :)Tatlı dilli, Tuttuğunu koparan,çabuk sinirlenen, (kocamın tabirleriyle) kurnaz ve cadı aynı zamanda fıstık gibi bir kadınımm.. :42:

Son düzenleme:
Orta boylu, kara kaşlı - kara gözlü, bekarken asi ve arkadaşları bol olan, evlenince duygusala bağlayan ve artık çevresinde pek arkadaşı olmayan, Kocasını çok seven, Anne adayı, ev hanımı.. Yenilerde KK ya kafayı takan. :)Tatlı dilli, Tuttuğunu koparan,çabuk sinirlenen, (kocamın tabirleriyle) kurnaz ve cadı aynı zamanda fıstık gibi bir kadınımm.. :42:

hımmm maşallah:nazar::nazar::nazar::nazar:

konu taşınmış. keşke haber verselerdi kamyon parasını ben öderdim:51:

Back