işte ben!!!!

DatluCadu

5 dakkaya hazırım
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Temmuz 2006
22.576
769
413
45
bu bölümde herkez kendini zıpır kelimelerle tanıtsın

işte ben; ela gözlü orta boylu iş gücü kk da turlamak olan iş buldukça çalışan bol bol okuyan, iç güveyden hallice, dış güveyden ballıca kendi çapında bişeyler yapmaya çalışan, aslında yapan ama sesini duyuramayan, evli barklı , işli güçlü , bir salon üç gözlü bir evde oturan bir bayanım. çok zıpır oldu:60::60:

hehe süpermişsinn.ben de 3 çocuklu,atkuyruklu,kafası hep yelli,elinde çocuk bezi,bekler durur bir kafadengi arkadaşı olsa :))

Iste ben!
Orta boylu, mavi gözlü, gamzeli, sempatik (kendimi övmek gibi olmasin :9:), risk almayi sevmeyen aldi mi en risklisinden alan, huyumca gidene dünyalar tatlisi, suyumca gidenin giderim pesinden yolun sonuna kadar, damarima basanin imigini sikarim tek bir cümlemle yada bakisimla, ona göre haaa :47:
En kötü memnun olmadigim huyum da cok ince fikirli olmam. Malesef kendimle alakali konularda bazen pesimist olabiliyorum

hepiniz süpersiniz bende orta boylu kahve rengi gözlü kocasının isteği üzerine kömür gibi saçları olan uykudan uyandırılınca sinirden çıldıran kafamı bozanı hayatımdan çıkaran babamın oğluna kızıp anasına darılan kardeşimin deyimiyle kıyamet alameti evli barklı bir oğlan ve 2 sonra gelecek kızımı beklerken gözleri yolda kalan zaman geçmiyor sıkılıyorum diye kocamın kafasına ütü basan hoppala zıppala feminist yanları olup psikopata bağladığım zamanlarda eski gıcık olduklarımı arayıp küfür edip deşarj olan damarıma tükürdüğüm inat damarım tuttumu tutan markete her gidişimde kasiyerle bir kavga sebebi bulan kendi halinde mazbut biriyim işde...

sosyalleşmek içinnn yırtınan ...8 kılo fazlasını vermek için kara kara dusunen ...her gün bu gun ne pişirsem die kafa yyoran ...yaramaz ikiz bebekleri biraz sinirli kocaya sahip olan nazik :) kibar:) hassas:) dünya güzeli :) miİİİİİkemmelll Bir insan :)yani bennnnnnn

Gün geçtikçe irileşmeye yüz tutan bir yandan üniversite okumaya çalışan gündüz gezip yada boş boş dolanıp keyfime keyif kattıktan sonra akşam 6 dan sonra yemek yapmaya girişen çorbayı pilavı yemekten saymayıp ikisi arasına 2 çeşit yemek bekleyen bir koca iki erkek çocukla hıyar tarlası gibi bir evde yaşayıp arada sırada ssk yok,maaş yok amelemiyim ben diye adamı deli edip kafa bulan hiçbirzaman kelimeli düşündüğümden farklı kullanamayan elimden gelse yemeğimi bile ayakta yiyecek kadar tezcanlı bir anne eş vede ağır işçiyim =)

ela gözlü orta kiloda orta boyda sarı saçlara sahip olan ben idare edecek fiziğe sahibim :) üniversite okuyorum öğretmen olma yolunda hızla ilerliyorum aşırı duygusal her an ağlamaya hazır modda bulunan bir tipimdir yengeç burcundan kaynaklı olsa gerek hassas narin birisiyim işte :1:

Ben karşısındakine hassas olup genelde o hassasiyeti karşısındakinden göremediği için beta balığı gibi yalnızlığı tercih eden,kazanmayı bilen için en sağlam dost,bilmeyeni içinse bi tarafına sallamayıp hayatından yollayan bir tipim.Özünde kendi halinde öğrenme sevdalısı bilgiye ve bilene aşık bir ademkızıyım :)

Sarışın, mavi gözlü ,beyaz tenli ,uzun boylu, inatçı ,agresif ,sabah kahvesini içmeden gayet çekilmez , duygusal , pırlanta yerine oyuncak isteyen , işine gelmedimi duymayan ve aşık. :ssz:

kumral ela gözlü, üstü endonezyalı, altı tam bir türk hatunu :9: okulu bitirmeye çalışmaktan kafayı yiyen, ev işinden nefret eden ama evleneceği günü iple çeken.. huyuna gidilirse melek, nevri dönerse şeytana pabucunu ters giydiren ben işte :9:

sevgilisini adam etme yoluna kendini adamış ama her geçen gün dahada kötüye giden bu durum karşısında çıldırmak üzere olan agresif mızmız dediğim dedik bi tipim. iyi yönlerim vardır sanırm(?) övmim kendimi:1:

sevgilisini adam etme yoluna kendini adamış ama her geçen gün dahada kötüye giden bu durum karşısında çıldırmak üzere olan agresif mızmız dediğim dedik bi tipim. iyi yönlerim vardır sanırm(?) övmim kendimi:1:

merak etme cnm bu konuda yanlız değilsin :37::37::37::27::27:

orta boylu beyaz tenlı yeşil gözlü kumralken sıyah saca transfer olup ,cevresınden olumlu tepkıler de alsa ılla degısıklık yapacak ya

sac rengini nasıl acarım diye kara kara düşünen ,aynı zaman da sacları belınden bıraz asagıda olmasına ragmen ılla popo da olacak dıye hala sac uzatmak

ıcın kafasına surmedıgı yag ot kalmayan ,son zamanlar da kafasını cıldıyle bozup elıne ne gelırse kulaktan duyma tüm maskelerı

suratına surup sonra da sivilce tarlasına dönmus suratını ıylestırmek ıcın ıcın doktor doktor gezıp merhemler ılaclar alan

bu sefer de o merhemlerı gozunun aclıgından fazla surup cıldıni cizen ,alısverıs yapmayı cok seven ,pembe tutkunlugu yuzunden

ambalajı pembe dıye aldıgı kozmetık urunlerını hıc kullanmadan bır kosede koleksıyon yapan ,sureklı kendısıne bırseyler almasına ragmen

hala gıyecek bırseyının olmadıgını dusunup delıren ,aldıklarını eve gızlıce sokmaya calısan ,cunku annesıne yakalanmak istemez

aynı zaman da bunları sevgılısınden gizli gizli yapmaya

calısan ,cunku sevgılısı uyuz oluyordur bu hallerıne :6:

kafayı kendısıyle bozmus bı sorunlu dıyebılırız bana sanırım :1:

ayy ayy nerden başlasam.

en büyük noksanlığı sinirliliği olan, sinirini durduramayan, herşeyin istediği gibi olsun diyen ama olmayınca da bir daha uğraşmayıp saldım çayıra mevlam kayıra durumuna geçen, bazen gereksiz konuşan, bazen gereksiz susan, çok çabuk sinirlenmesine rağmen kimseye kin tutamayan, bazen kendini çirkin bulan, bazen kendini beğenen, kızınca ağzına geleni diyen ama siniri geçince kalp almaya çalışan, melek gibi sevgilisini bazen sebepsiz yere zorlayan, feministliğin bazen tokunu çıkaran, yeni tanıştığı kaynanasına karşı şimdiden fobi duymaya başlayan, yeni burun ameliyatından memnun olmayıp nasıl olacağım ben ikincisini diye mızmızlanan, evlenince eş adayının görevi nedeniyle taa uzaklara gidecek olan, anasını babasını özleyeceğini düşüneşerek şimdiden etekleri tutuşan, her işi beğenmediği için şuan işsiz, saygıyı ve sadakati ilişkide en üstte tutan, aldatırsaa kocamı fururum diye şaka yapan, yeni sözlü, geleceğin evlisi ve atanmış öğretmeni inşallah :)

işteee beeeeeeeeeeen :12:
uzun boyluu uzun bacaklı ince belli zayıf fiziğini beğenen,ten rengini henüz çözememiş çok beyazlık ve buğdaylık arasında gidip gelen,gamzesi olann iri gözlüü minik kalkık burunlu, siyah saçlııı,mız mız ara sıra dırdırcı , aşırı hassas duygusall,korkakk,çekingen,hayalperest,utangaç,süse giyime doymayannn herşeyi aldıkça alann,makyaj malzemeleri fazlalıktan yerlere düşen,giyim dolabını her actıgında kafasına mutlaka pantolon tişört inenn :27: ev işlerinden yemekten zerre kadar anlamayann, annesine düşkünn,Fatihine delicesine aşııııkkk ve bi adım atılmasını bekleyenn..aşırı konusan,bencil,düşüncesiz insanlardan nefret edennn..tipik bi balık burcu kadınıyım iştee :3:

Ben ela gözlü siyah saçlı minyon 8 kilo vericem diye diyete başlayıp başlayıp bozan .İyi bir insan olucam diye işleri daha da batıran.Sevdiği insana sana köpek gibi aşığım diyemeyen.
Her pazartesi süper bir ev hanımı olucam diyip kendini tv karşısın da bulan .Fazla müge anlı izlemekten paranoyak olan çikolata gördüğün de sapıtan.Kısacası çok güzel akıl verip kendisi uygulayamayan bir insanım .Ne mendebur bişeymişim ben ya:44::44:

Son düzenleme:
Ben ela gözlü siyah saçlı minyon 8 kilo vericem diye diyete başlayıp başlayıp bozan .İyi bir insan olucam diye işleri daha da batıran.Sevdiği insana sana köpek gibi aşığım diyemeyen.
Her pazartesi süper bir ev hanımı olucam diyip kendini tv karşısın da bulan .Fazla müge anlı izlemekten paranoyak olan çikolata gördüğün de sapıtan.Kısacası çok güzel akıl verip kendisi uygulayamayan bir insanım .Ne mendebur bişeymişim ben ya:44::44:

Çok güzel akıl veripte kendisi uygulamayan klasmanına kendimi de sokuyorum :)

Back