Iste babalik budur...

gullerdiyari

hayat beni nden yoruyosun
Kayıtlı Üye
30 Mart 2009
3.315
1
Arkdaslar bunu izledigimde cok duygulandim ve sizinle paylasmak istedim umarim begenirsiniz.

Açıklamayı okumadan izlemeyin (Babalık nedir? İşte Budur..) Oğlu babasına sorar : Babacığım benimle maraton koşmaya var mısın ? Kalp sorunları olmasına karşın baba, yine de « Evet, varım » diye yanıtlar. Ve bir maratonu birlikte tamamladılar. Baba oğul başka bir çok maratonu daha birlikte koştular. Baba her seferinde oğlunun yeni bir yarış talebini kabul ediyordu. Oğlu bir gün babasına « Baba, birlikte bir Ironman'a (Triathlon) koşmaya var mısın benimle ? » deyince baba bu kez de evet der ve kabul eder.(Bilmeyenlere anımsatalım ki Ironman dünyanın en zor triathlon yarışıdır ve üç dayanıklılık sınavından oluşur : Denizde 3, 86 km'lik yüzme, 180,2 km'lik bisiklet ve nihayet 42,195 km'lik bildiğimiz maraton. Baba oğul bu zor yarışı biirlikte tamamladılar. Nasıl mı ?

YouTube - İşte Babalık Budur (Yandaki Açıklamayı Okuyun )

ay yengosummmmmmm ben hickiriklara boguldum
cok güzel bir paylasimdi allahim bi babanin rahatsizligi olmasina raen canindan parcasi icin yaptigi bu fedakarlik cok güzel ya tüylerim diken diken oldu göz yaslarimda sel
helal olsun heleki oglunun yüzündeki o tebessüme sahit olmak
paylasimin icin tskler yengosum pirlantama.s.

canim benim bende ilk seyrettigimde sular seller gibi olmustumsenağlamasenağlama böyle bir evlat fedakar bir baba beni cok duygulandirdisenağlama
bende tesekkür ederim canimkaydirigubbakcemile3

Babacığım benimle maratonu koşmaya var mısın?
ne durumda olursa olsun hakiki baba ve anneliğin,her engeli aşacak güçte ve sağlamlıkta olduğunu tekrar anlatıyor bu video..Parça da insanı kendinden alıyor,müthiş bir duygu aşılıyor kalbe..
Kurgu dahi olsa,hikaye mükemmel. her anı duygu selinde sürüklüyor
Bedenen zayıf olduklarında bile yürekleri kocaman işte hepsinin..
İlik ilik ,damarlarımıza dokurlar karşılıksız sevgi ve sevdalarını..
Kırk yıl sırtımızda taşısak haklarını ödeyebilir miyiz acaba?
Allah başımızdan eksik etmesin,paylaşım için teşekkürler güller diyarı..

libosum gene ne güzel yazmissin söylenecek herseyi cok güzel dile getirmissina.s.
demekki anne baba olmak böyle birseymis onlarin hakkini nasil öderizsenağlama allah onlari basimizdan eksik etmesin insallah:Saruboceq:
canim bende sana cok tesekkür ederima.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…