İşte algı yönetimi habercilik budur!

savrukzeynep

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
1.704
1.735

Cumhurbaşkanlığı'nda verilen iftar yemeğinin fotoğraflarıyla ilgili yeni bir ayrıntı ortaya çıktı.

Hürriyet, Sözcü ve Cumhuriyet başta olmak üzere medya kuruluşlarının algı yönetmeye çalıştığı iftar masasında daha önce Kemal Kılıçdaroğlu ve Devlet Bahçeli'nin de oturduğu ve aynı gazetelerin o dönemde haber yapmadığı ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda Erdoğan'ın din alimlerine verdiği iftarda kullanılan masa ve diğer kaşık tabakları fahiş fiyatta oldukları propagandası yaparak, algı yönetmeye çalışan Hürriyet, Sözcü ve Cumhuriyet başta olmak üzere medya kuruluşlarının aynı masaya CHP Genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli gibi isimlerin oturduğu döznemde haber yapmadığı ortaya çıktı.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Mustafa Varank'ın atttığı tweetler Hürriyet, Sözcü ve Cumhuriyet'in asılsız iddialarına cevap oldu.

Varank, "Bu iki masa arasındaki fark büyüklüğü ve misafirler. Ama şimdi Cumhuriyet, Sözcü yalanlarla kudurmuş gibi saldırıyor. Bu masada Kılıçdaroğlu,Bahçeli de var. Cumhuriyet, Sözcü vs o zaman bu iftiraları atmıyordu şimdi atıyor? Dert başka." tweetlerini paylaştı.

İşte Varank'ın fotoğrafları ile karşılaştırdığı masa ve Süleyman Demirel ve Abdullah Gül döneminde oturan konuklar;
http://m.haber7.com/haberDetay.php?id=1428255

Gerçekten bir sarayın ülkemizin gelirini etkileyecek derecede olabileceğine inanıyor musunuz? Ve gerçekten ülkemizin prestiji açısından gerekliliğine inanmıyor musunuz? Ve gerçekten Erdoğan'ın Sarayı KENDİNE yaptirdigini mi düşünüyorsunuz? Cevaplar evetse, sizi hiç anlamıyorum...

Türkiye'nin gelirini nasıl etkileyecek? O saray da üretim mi yapılacak?
Anlatın bizler de anlayalım. Siz anlatmıyorsunuz biz de anlayamıyoruz. Anlatırsanız emin olun anlarız.

Bu sarayi ayrani yok icmeye tahtirevanla gidiyor saapmaya olarak görüyorum. O paranin itibar degil de halk yararina kullanılmasını isterdim. Agaclari katledip yerine dikilmesi kacak olmasi da ayri bir konu zaten.

1150 odadan birini bana vermedigine gore milletin de olmayan bu sarayin itibari zerre kadar umrumda degil

Ve sen Hurriyet. Yanacaksin! al birini vur öbürüne

Eyyorlamam bu kadar

Türkiye'nin gelirini nasıl etkileyecek? O saray da üretim mi yapılacak?
Anlatın bizler de anlayalım. Siz anlatmıyorsunuz biz de anlayamıyoruz. Anlatırsanız emin olun anlarız.
Yazdığımı yanlış anlamışsın."Gerçekten bir sarayın ülkemizin gelirini etkileyecek derecede olabileceğine inanıyor musunuz?" El cevap: buna inanmıyorum. Yani diyorsunuz ya, cok para harcandı bilmemne.. herseye para harcaniyor, saraya harcanan para ülkenin gelirini etkileyecek derecede bir harcama olamaz diyorum, abartiliyor diyorum...

İsraf haramdır diyen bir dinin mensubu değilmiyiz?

Buda aynı masa nerde Kılıçdaroğlu ve Bahçeli,kör güzüm yetmedi üstüne mercekle bile baktım bir ben mi göremedim acaba..Gören varsa söylesin hanımlar..

Tuvaletler altinmis ama :)))

Erdogandan sonra seçilen sanki o Sarayı kullanmayacak.

Bu arada bakın ne buldum:

Pembe Köşk artık konut olarak da kullanılmıyor. (Başım belaya girecek olsa da yazacağım) kimse söylemez, bahsi geçmez; belki hiç duymamışsınızdır bile. Ben de ilgili dönemdeki kaynaklarımdan biliyorum. Pembe Köşk’ün bugünkullanılAmama sebebi -Anıtlar Kurulu tarafından korunan bir bina olmasına rağmen- 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer döneminde konut içineizinsiz yaptırılan havuzdur. Rutubetiyle duvar ve kolonları çürüttüğü ve ağırlığıyla binanın statiğini bozduğu için Pembe Köşk’ün varlığı tehlikeye girmiştir. Ayrıca yaptığım araştırmalarda Abdullah Gül döneminde Anıtlar Kurulu’nun eski hale döndürülmesi için inşaat onayını vermediğini duydum. Bizim memleket böyledir. En beklemediğin şeyler en ummadığın kişi / kurumlardan gelir. Neyse artık).

Bundan hiçbir medya organi bahsetmemisti zamanında. Sezer bakin tarihi binayi ne hale getirmiş. Neyse sonuçta laik bir cumhurbaşkanı idi ona herşey layık :)

Lutfenn hanim abla sen YUCELER YUCESI BUYUK INSAN RECEP TAYYIP ERDOGAN a cankaya koskunu mu layik goruyosun? Cık cık cık cık.Oldu mu hic?

Ne yapayım canımcım düşündüm taşındım dilim varmadı onu söylemeye:))
Eşleri demiş ya açıklaması vardı,çankaya köşkünü soğuk ve kasvetli bulmuş:))

Bu arada bu paylaştığım haber 2013 yılından.

Lutfenn hanim abla sen YUCELER YUCESI BUYUK INSAN RECEP TAYYIP ERDOGAN a cankaya koskunu mu layik goruyosun? Cık cık cık cık.Oldu mu hic?
Erdoğan dünyaya kazık cakmadi, her canlı gibi ölecek ki ölene kadar da c.başkanı olacağı kesin değil... Sarayı da kendine tapulamadi; hatirlatirim... yani ülke için yapılan bişeyi nasıl kendine yaptırmış gibi düşünüyorsunuz, anlamıyorum!!!

Doğayı katleterek yapıldı o saray,hiç gördünüzmü peki orayı,ben gördüm yeşillik içinde duran çirkin ucube gibi..
Gerek varmıydı peki.
Yoktu..
Otursaydı c.köşküne rahatmı battı..

Doğayı katleterek yapıldı o saray,hiç gördünüzmü peki orayı,ben gördüm yeşillik içinde duran çirkin ucube gibi..
Gerek varmıydı peki.
Yoktu..
Otursaydı c.köşküne rahatmı battı..

Belki de Sezer içine havuz yaptırdığı için nemden oturamamistir ne dersiniz?? Tarihi eserin ortasına havuz yaptırmış adam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…