- 6 Nisan 2014
- 1.704
- 1.735
-
- Konu Sahibi savrukzeynep
Gerçekten bir sarayın ülkemizin gelirini etkileyecek derecede olabileceğine inanıyor musunuz? Ve gerçekten ülkemizin prestiji açısından gerekliliğine inanmıyor musunuz? Ve gerçekten Erdoğan'ın Sarayı KENDİNE yaptirdigini mi düşünüyorsunuz? Cevaplar evetse, sizi hiç anlamıyorum...
Yazdığımı yanlış anlamışsın."Gerçekten bir sarayın ülkemizin gelirini etkileyecek derecede olabileceğine inanıyor musunuz?" El cevap: buna inanmıyorum. Yani diyorsunuz ya, cok para harcandı bilmemne.. herseye para harcaniyor, saraya harcanan para ülkenin gelirini etkileyecek derecede bir harcama olamaz diyorum, abartiliyor diyorum...Türkiye'nin gelirini nasıl etkileyecek? O saray da üretim mi yapılacak?
Anlatın bizler de anlayalım. Siz anlatmıyorsunuz biz de anlayamıyoruz. Anlatırsanız emin olun anlarız.
Yazdığımı yanlış anlamışsın."Gerçekten bir sarayın ülkemizin gelirini etkileyecek derecede olabileceğine inanıyor musunuz?" El cevap: buna inanmıyorum. Yani diyorsunuz ya, cok para harcandı bilmemne.. herseye para harcaniyor, saraya harcanan para ülkenin gelirini etkileyecek derecede bir harcama olamaz diyorum, abartiliyor diyorum...
Cumhurbaşkanlığı makamına yakışan bir saray gereklilikti, israf değil...İsraf haramdır diyen bir dinin mensubu değilmiyiz?
Cumhurbaşkanlığı makamına yakışan bir saray gereklilikti, israf değil...
Gereklilikmi hadi canım..
Yazdığımı yanlış anlamışsın."Gerçekten bir sarayın ülkemizin gelirini etkileyecek derecede olabileceğine inanıyor musunuz?" El cevap: buna inanmıyorum. Yani diyorsunuz ya, cok para harcandı bilmemne.. herseye para harcaniyor, saraya harcanan para ülkenin gelirini etkileyecek derecede bir harcama olamaz diyorum, abartiliyor diyorum...
Lutfenn hanim abla sen YUCELER YUCESI BUYUK INSAN RECEP TAYYIP ERDOGAN a cankaya koskunu mu layik goruyosun? Cık cık cık cık.Oldu mu hic?
Tuvaletler altinmis ama :)))
Erdogandan sonra seçilen sanki o Sarayı kullaínmayacak.
Bu arada bakın ne buldum:
Pembe Köşk artık konut olarak da kullanılmıyor. (Başım belaya girecek olsa da yazacağım) kimse söylemez, bahsi geçmez; belki hiç duymamışsınızdır bile. Ben de ilgili dönemdeki kaynaklarımdan biliyorum. Pembe Köşk’ün bugünkullanılAmama sebebi -Anıtlar Kurulu tarafından korunan bir bina olmasına rağmen- 10. Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer döneminde konut içineizinsiz yaptırılan havuzdur. Rutubetiyle duvar ve kolonları çürüttüğü ve ağırlığıyla binanın statiğini bozduğu için Pembe Köşk’ün varlığı tehlikeye girmiştir. Ayrıca yaptığım araştırmalarda Abdullah Gül döneminde Anıtlar Kurulu’nun eski hale döndürülmesi için inşaat onayını vermediğini duydum. Bizim memleket böyledir. En beklemediğin şeyler en ummadığın kişi / kurumlardan gelir. Neyse artık).
Bundan hiçbir medya organi bahsetmemisti zamanında. Sezer bakin tarihi binayi ne hale getirmiş. Neyse sonuçta laik bir cumhurbaşkanı idi ona herşey layık :)
Erdoğan dünyaya kazık cakmadi, her canlı gibi ölecek ki ölene kadar da c.başkanı olacağı kesin değil... Sarayı da kendine tapulamadi; hatirlatirim... yani ülke için yapılan bişeyi nasıl kendine yaptırmış gibi düşünüyorsunuz, anlamıyorum!!!Lutfenn hanim abla sen YUCELER YUCESI BUYUK INSAN RECEP TAYYIP ERDOGAN a cankaya koskunu mu layik goruyosun? Cık cık cık cık.Oldu mu hic?
Erdoğan dünyaya kazık cakmadi, her canlı gibi ölecek ki ölene kadar da c.başkanı olacağı kesin değil... Sarayı da kendine tapulamadi; hatirlatirim... yani ülke için yapılan bişeyi nasıl kendine yaptırmış gibi düşünüyorsunuz, anlamıyorum!!!
Doğayı katleterek yapıldı o saray,hiç gördünüzmü peki orayı,ben gördüm yeşillik içinde duran çirkin ucube gibi..
Gerek varmıydı peki.
Yoktu..
Otursaydı c.köşküne rahatmı battı..
Nikimikim7, boşver ya, gel biz hamile topiklerine takilalimBelki de Sezer içine havuz yaptırdığı için nemden oturamamistir ne dersiniz?? Tarihi eserin ortasına havuz yaptırmış adam