Bisküvi - Kurabiye Tarifi Iste Agizda Dagilan Nefis Un Kurabiyem(Resimli)

Canım ellerine sağlık çok güzel görünüyor benim tarifimin aynısı ben hayatta kurabiye tutturamazdım ilk kez bu tarifle çok güzel oldu. Hatta ramazandan önce gelen bir misafirim tarifini aldı.

tesekkur ederim masumum gercekten bu tarif cok iyi sonuc veriyor benimde tum yakinlarim arkadaslarim aldi tarifi begenerek severek yapiyorlar

ben un kurabıyesıne bayılırım benımkılerde agızda dagılır ama nısasta koymuyorum sertlestırmez mı kurabiyeyı ?
ellerınıze saglık bu arada..

enfes gozukuyor ellerine saglik sivi yag olarka ne kullaniyosunuz?

kusura bakmayin arkadaslar biraz gec yanitlamis olucam sorularinizi affeyleyinopuyorumnanaktan
canim siviyag olarak ay cicek yagi kullaniyorum bibema.s

biraz önce yaptım ve bu saatte 4 tane yedim gerçekten çok beğendim teşekkür ederim tarif için:))

rica ederim canim cok sevindim yapipta begenmene allah razi olsunolumunekankayizsmile

ben un kurabıyesıne bayılırım benımkılerde agızda dagılır ama nısasta koymuyorum sertlestırmez mı kurabiyeyı ?
ellerınıze saglık bu arada..

hayir canim aksine nisasta kurabiyeyi yumusak ve agizda dagilir bir sekilde tutar.tesekkur ederim canimolumunekankayizsmile

bende geçen gün yaptım nefis oldu. ilk defa un kurabiyesi yaptım eşim bile çok sevdi. teşekkürler....

ben denedim bu tarifi ve süper oldu oğlumun doğumgününde yapmıştım herkes bayıldı
çok teşekkür ederm arkadaşım tarif için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…