Bisküvi - Kurabiye Tarifi Iste Agizda Dagilan Nefis Un Kurabiyem(Resimli)

Princess of Rain

♥ ♥ My Little Princess♥ ♥
Kayıtlı Üye
27 Mayıs 2008
3.749
3
pastaneden aldigimdan daha guzel oluyor agizda dagilan harika bir klasik kurabiyedir.siddetle tavsiye ederim afiyet olsun.

1 paket margarin, oda sıcaklığında (ben tereyağı kullandım)
1 kahve fincanı sıvıyağ
3 kaşık pudra şekeri
4 kaşık buğday nişastası
Alabildiği kadar un (4,5 - 5 bardak)
1 çay bardağı pudra şekeri (Üzeri için)

Margarin, sıvıyağ ve pudra şekerini krema kıvamına gelene kadar karıştırın. Nişasta ve unu ekleyerek hamuru yoğurun.
Daha sonra hamurdan uygun büyüklükte parçalar koparıp rulo şekline getirin ve bıçakla verev şeklinde kesin ve üzerine bıçakla 2 çizik atın (ben yuvarladım ve uzunda yaptim yuvarlak olanlarin uzerine damla cikolata ekledim.)
Önceden ısıtılmış 160C fırında beyaz kalacak şekilde pişirin. Fırından çıkınca pudra şekerine bulayın.

Cok cici olmuslar ellerine saglik a.s.
Damla cikolatali olanlar ozellikle nefis gorunuyor cokacimcoook

bende bu tarifle yapıyorum çok güzel oluyor hattaa üzerine çatallaa çiziklerde atıyorum bazen

cok tesekkur ederim kizlar yorumlariniz icin ayyy royall kedinde bir harika nasil tirmaliyor oyle kaydirigubbakcemile3

evet canim azcik susledim pusledim standarttan biraz cikmis oldular bencede boyle cok hos oldular hele birde tatsan ozaman bak gorsen ayrica yorumun icin tesekkurler canimin ici

verdiğin tarifi hemen deniycem canım
çok güzel görünüyolar.

bsagol canim bencede dene cok super oluyor canim yaptiktan sonra goruslerini yazarsan sevinirim canim simdiden afiyet olsuncokacimcoook

prensesim ellerine saglik canim
un kurabiyesii bende severim
cok zamandir yapmiyorum
bizim icinde afiyetle ye

tesekkur ederim sempatim bende cok severim ama cok yememeye calisiyorum malum diyet varya kaydirigubbakcemile3biliyorsun ben hep esime yaparim o hastadir hamur islerine o yiyor bende ona bakiyorum.bende cok yapardim onceden baska tarifle ama hep kirilirdi tutmazdi bu tarif tam benlikmis cok guzel ne kirildi ne dagildi ustelikte yumusacik tavsiye ederim canim.:kedi:

güzel görünüyorlarrr

tesekkur ederim canim.:kedi:

haftasonu yapayım resimde ekleyeyim görün bakalım

yap copcum yap resimleride ekle bende gorum balimcokacimcoook

Ben bu arlar un kurabiyesine takmış durumdayım,cicim,vaktim olmadığı için ekleyemedim iyi yapmışsın:)
hemen hemen aynı tarifi kullanıyoruz.
Lakin ben nişasta da katıyorum..
ayrıca bulabilirseniz biskin margarini ile harika oluyor.
Ellerine emeğine yüreğine sağlık..
:)
Ben de buraya ekliym
.

Son düzenleme:
kizlar cok tesekkurler begenmenize sevindim inanin cok kolay bir tarif v eilk denemede oluyor garanti verebilirim

libim benimde nisastali tarifim var balim fakat o cok cabuk dagiliyor bebem ya resimleri beklirem

Of of şöyle güzel bir un kurabiyesi yapayım sonrada oturup hepsini kızımla bitireyim başka ne isterim ellerine sağlık canım tarifini yarın denicem inş. seninki kadar güzel olur a.s.

canim umarim tariften memnun kalirsin cunku ben cok memnunum ne bayatladi ne de bozuldu afiyetle yedik bizde yaptigin zaman yorumunu birakirsan sevinirim canim simdiden afiyet olsun balim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…