İstatistik?

eluluk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Temmuz 2011
18
0
36
İstanbul
Arkadaşlar bu bölüm ve iş imkanları, okuma zorluğu vs. gibi konularda bilginiz varsa beklerim =))

ben istatistik bölümü okumadım ama dersini aldım ve 5.de geçtim aöde yine kabusum oldu 4.de geçtim
ama ben sevmiyodum belki o yüzden.iş imkanı dersen geniş ille die de çalışmak zorunda değilsin genelde öle derler çünkü

öylecine tercijhlerim arsında buluncak ama iş imkanın olmadıgını duydum hangi ünide yazmayı düşünüyosun zorlugu onda baglıymış galibaa

öylecine tercijhlerim arsında buluncak ama iş imkanın olmadıgını duydum hangi ünide yazmayı düşünüyosun zorlugu onda baglıymış galibaa

heryerde zor aslında okul ayrımı yapmasına gerek yok.bankaların gişelerinde bile istatistikçiler çok.ders içeriğini şöle anlatıyım bi örnekle
birgün iktisatçı,matematikçi ve istatistikçiye bi soru sormuşlar.sonucu kaçtır demişler.iktisatçıj bütün varsayım kurallarını uygulayarak sonucu bulmuş.matematikçi formüllerle sonuca ulaşmış.sıra istatistikçiye gelmiş.soruyu soran kişiye istatistikçi dönüp.sen kaç istiyosun onu söle demiş :90::90::90::90:
istatistikte bizim hocalar bile bunu yapıyodu.bizim bulduğumuz cevapta doğru hocanınkide ama hoca kendi cevabını istiyodu

Son düzenleme:

geçen sene mezun olan ark sormuştum çok rahat demişlerdi ondan dedi ıondan söyledim

geçen sene mezun olan ark sormuştum çok rahat demişlerdi ondan dedi ıondan söyledim

işte kişisine göre değişiyo ben sevmedim.ilk dönem dersinden cc geçtim ama 2.dönemi beni bırakmamıştı :90:

Ben düşünmüyorum istatistik pdr seçicem ben, bir arkadaşım düşünüyo da onun için sordum :) eskişehir osmangazi ünisi olabilir mesela :)

ben konyada okucam istatistik olursa eger ordayım:)

konya için eminmisin
benim tercihlerimde 5 tane konya vardı karamanda vardı onlar tutmayınca iyiki olmamış dedim.sonra kendi kendime neden yazdım ki dedim tercih döneminde bi tuhaflaşıyo insan :90:

profiline şimdi baktım
galba sorun benden kaynaklanıyo :90: içinde su olmayan bi şehir beni boğuyo
yada yakın yerde bi yerde olacak o yüzden kızmıştım kendime.genelde istanbullularda böle bişey var işte

ben zaten susuz yani denizsiz yerlerde yaşadım ama ankaradan okadr sıkıldım ki başka bi şehir olsun istiyorum aileme yakın olsun hemde hemde iyi bi üniversite olsun istatistige karar verdim baktım konya tutuyo ora olmalı dedim olursa eger giderim artık :)

KTÜ istatistik ttuyosa orayıda yaz derim.fazla öğrenci geçirmezler ama çok iyidir.2008 mezunu 10 kişi olmuştu diye hatırlıyorum.bi arkadaş ordan mezundu :26:

sayısalcıysan zorlanmazsın.zaten istatistik ders olarak veriliyor bazı bölümlerde ki bence zor :) ben en kötü not ile geçtim kalmadım ama cok zorlandım.iş imkanına gelince istatistik her sektörde illaki sıralama,grafik,ekonomi gibi alanlarda var tabii ki ama mezuniyet durumunda meslek olarak ne seçeceksin bilemiyorum :))

KTÜ istatistik ttuyosa orayıda yaz derim.fazla öğrenci geçirmezler ama çok iyidir.2008 mezunu 10 kişi olmuştu diye hatırlıyorum.bi arkadaş ordan mezundu :26:

bende bana diyosunuz sandım ben eskişehiri çok istedim kimya mühendisligi yazdım ilk gelirse ora olucak gelmezse konya kend le okuruz kardeş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…