Acil komsu aranıyorarıyorum arıyorum bahcemde bas basa kahvemı yudumlıcam somınemde bas basa mangal yapıcagım yerı geldıgınde dertescegım sokak sokak gezecegım gecenın bı vakdı duvarıma vurup uyumadınsa sıgara ıcelım dıyen haha delı dolu komsu aranıyor
Kızlar isteyen istediğiyle yine buluşsun,ama ben biraz avrupa yakası buluşmalarına ara vermenizi öneririm
hem sıcak,hem de 3-4 ay ya da 6 ay gibi bi süre konulsa (biraz özlem olur hem)cevahir buluşmamız gibi daha kalabalık olur kanaatindeyim
yanlış mıyım??
kusum vallaha ıyım yok kız sen bana mesaj cekmısın benımde kontorum yokdu anlat dıyemeıdmama koptum fıkranada he kzı vallaha ılk aklıma sne geldın ne kaa heveslendım esım yan tarafdakı komsu cıkor ev sahıbı kıracı bulun dınce hemn askıam ben buldum arkadasım var benım dedım ayy dusunsene sabah kocıkler ıse bız bahcede kahvaltı keyfı ardındna bı kahve sorna ev temızlıgı yemek yenıden beraber ohhh vallaha soka bıle aramayık kızlar gelsın bzıe yaaa gelın gelın
bu arada ev temılıgıne baslaıdk D: annem ve yegenım bendeydı azranın bayag gunlerı guzel gecdı sen sakra eglendı bebegımannemlerı dun eve bırakdık sonra gece kocıkım badanaya basladı yatak odasının seklını degıstrıdk pc yatak odasına koyduk azraya maglum oda yapıcaz o odayı boslatma cabasındayzı aşkısı uyurken bende takılıyorum benımde yemk hazır degıl sadce azranın yogurtlu mısır corbası hazırda oda uyanınca yıcek uyuyor kuzum
hee fıkrayı beğenmene sevindim daha komik bir tarafı varda onu sonra sadece sana söylerim bir ara
Dedim yaa hayali bilem güzellll
Hayırlısı:78:
bız derya ıle bızım bahcede acıcaz ıftarımızı ınsallaheslerde tansıdı nasılsa dıkıcez onları somıneın basına
Benim eşim yok diye çağırmıyosunuz değilmiEvleneyimde görün
yerım senı he senın esın yok dıye cagırmıyoruz gıt hemen evlen oyle cagıralım senı
anlaştık kuzummmmKızlar pek arkalarda kalmış konumuz herkese selam
Deryacığım ramazan geldi çattı yapalım bir iftar buluşması ama son haftası olsun herkes gelebilsin
Bekliyorum topici şekerim
bız derya ıle bızım bahcede acıcaz ıftarımızı ınsallaheslerde tansıdı nasılsa dıkıcez onları somıneın basına
:123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123::123:Hemen evliyom nikah dairesine çuf çuff
anlaştık kuzummmm
özledim seni yaa sesin soluğun çıkmıyor uğra arasıra buralara