sana da günaydın anne adayışimdiden tebrikler canım allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
selam.
bi ara ne çok geziyordum maçka,yıldızparkı,emirgan
Hayırlı cumalar canlar naılsınız bakalım
ceydacım çok geçmiş olsun neyin var cnm
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.banada olmuştu aynısı 10tane iğne yemiştimsağol canım teşekkür ederimbademciklerim iltihaplanmış canım, gece ateşlendim sabaha karşı 5'te hastaneye gittik serum falan verdiler. şimdi daha iyiyim Allah'a şükür..
nasılsınız bakalım bugun haftasonu herkes nerelerde .. biz evdeyiz bugunn.. eşimi evde bulmuşken hazır buzdolabını çektirdim arkasını temizledim mutfak fayanslarını baştan aşağı komple cifledim sildimm ohh içim rahatladı valla :)) ama daha çok iş var yavaş yavaş yapıyom acelesi yok...
evet canım ohh siz erken bitirmişsizniz valla ne güzel baharın tadını çıkartın şimdi ne güzell sağol ...günaydın kısçeler
çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine.banada olmuştu aynısı 10tane iğne yemiştim
bahar temizliği var sanırım bizdeki bitti allaha şükürsana kolay gelsin
günaydın cnm fazla kimse uğramıyo artıkkGünyadın kızlarrr kimse yok mu??
kesin burayada çilek eklmiştir dedim . doğru tahminn
günaydın bayanlar
çok uykum varr
yok ya uyuyamadım bitürlü
yok canım iyiyim allaha şükürhayırdır inş. kuzum bi derdin, sıkıntın mı var
tünaydıııın canlarımm .. gece beşik sallayan şahıs benimvalla 1.5 senedir uykuda neymiş artık unuttum diyorum ve hayalim oldu artık şöyle sabaha kadar aralıksız uyuyabilmek :)) Ama Allah öyle bir sevgi vermişki Anne ye herşeyy unutuuyor, kızamıyorsun yine seviyosun .. Karşılıksız beklentisiz sevgi bu keşke herkesi böyle sevebilsem bana ne yaparlarsa yapsınlar yine sevebilsem ...