hadi canm yaaaa kötü olmuşşş neyse sağlık olsun geç napalım...
öyle tabii giden gitti en çok hediye olmasına üzüldümeşime sabah söyleim bugün aradı evi dalga geçiyo benle
bu arada ben aynı numarayı tekrar alabilir miyim ya bi bilginiz var mı :26:
alabilirsin canım ..
her simkart gidişinde yeni hat alınsa ben rekor kırardım
benimkine kızar simkart kırarım,telefon parçalarım
huhu nasılsınız kızlar valla havlar cok guzel pasamla butum gunumuzu parkta gecirir olduk artık burayada pek ugramaya fırsat olmadı kaynatmıssınız gene ceydacım sanada gecmiş olsun bi telefon faciası yasamıssın canın saolsun kocişin yenisini alır sana neslihancım sanda gecmiş olsun oğlusun ateslenmiş yine bu havalar kuzucukları fena carptı
merhaba gamzecim.. :80: oh ne güzel valla oynasın senin pamuk parkta annesiaşağıdaki büyük parka mı gidiyorsunuz kızzz
ay sorma canımcım ya gitti güzelim telefon.. bi de eşim bana bunu doğumgünü hediyesi almıştı en çok ona üzüldüm zaten
yok canım nerdeecnm eşim kastamonulu
niltt geçmiş olsun TATLIM ya yemek yaparken ben de yapıorum bazen aceleden
alici_bjk bitirdiniz mi cnm temizliği
Selam kızlar..ay canım çok sıkkın yaa acayip moralim bozuk
Eşim bana doğum günümde telefon almıştı. Ben onu dün akşam tuvalete düşürdüm hem hattım gitti hem de güzelim telefonumm :84::84::84::84::84::84::84::84:
öyle tabii giden gitti en çok hediye olmasına üzüldümeşime sabah söyleim bugün aradı evi dalga geçiyo benle
bu arada ben aynı numarayı tekrar alabilir miyim ya bi bilginiz var mı :26:
merhaba canımnasılsın sabahları buyuk parka gidiyorum yuruyus için sporrr yani yaz geldi yumurta kapıya dayandı kilo vermek lazım oğlanı evin arka sokagında var oraya goturdum parka okullar kapansın buyuk parka ozaman goturuyorum şimi oğlen kimsecikler olmuyor orda cocular okulda olunca malum orasıda ıssız geliyor bana yazın buyuk parka goturuyorum oğlusu telefon içinde üzülmüssündür ama saglık olsun canım napcann
yok canım nerdeehaftasonları yapabiliyoruz anca
nasıl becerdin kız düşürmeyigeçmiş olsun canım boşver cana gelcene mala gelsin
tamam canım sağol
ay canım bende düşürsem tüm ailenin dilinde sakız olurdum herhalde
alırsın canım hangi hat ise bayiye git nufus cuz ile hemen çıkartırlar sorunsuz halledersin
ay gamze ben de gitmek istiyorum sabahları yaaabi de belediyeden spor hocası gönderiyolarmışş sabah 7:30-09:00 arası spor yapıyomuş bayanlar..
QUOTE]
takıl bana beraber gidek canım evet sabahlaı spor hocası olur senelerdir var o kapalı bi bolumde yapıyorlar ama nasıl oldugunu ben bilmiyorum sema ablam bi kac sefer yapmıstı onlarla bana gore değil onlar alısmıs cok hızlı yapıyoryar benim nefesim kesiliyor demişti bırakmıstı yuruyuse devam etmiştik hafta sonları onunla yuruyorduk hafta içi çalısıyor yaz gelsin tekrar baslarız diyordu ben basladım şimdi gidiyorum sabah gitmek 10 dk suruyor gelmekte aynı sekilde hafif hızlı tempoda asagıdaki yuvarlak göbektede 10 tur donuyorum yarım saatte o suruyor tam 1 saate geliyor hemen hemen ii oluyor
takıl bana beraber gidek canım evet sabahlaı spor hocası olur senelerdir var o kapalı bi bolumde yapıyorlar ama nasıl oldugunu ben bilmiyorum sema ablam bi kac sefer yapmıstı onlarla bana gore değil onlar alısmıs cok hızlı yapıyoryar benim nefesim kesiliyor demişti bırakmıstı yuruyuse devam etmiştik hafta sonları onunla yuruyorduk hafta içi çalısıyor yaz gelsin tekrar baslarız diyordu ben basladım şimdi gidiyorum sabah gitmek 10 dk suruyor gelmekte aynı sekilde hafif hızlı tempoda asagıdaki yuvarlak göbektede 10 tur donuyorum yarım saatte o suruyor tam 1 saate geliyor hemen hemen ii oluyor
valla süper olur canım yaben yanımda kimse yok diye gitmek istemiyodum.. hiç yapmamaktan iyidir valla saat kaçta gidiyosun peki
sabah 8 bucukta cıkıyorum canım 1 saat suruyor yuruyusum gidip gelmek hepsi içinde bulusup gidelim beraber canım tabi saat falan sana uyuyormu acaba
cnm daha yeni gördüm resmimizi süper yaa tşk ederiz .. oğlumda çok tatlı çıkmışşşş...ellerine sağlık.becerebilmişimdir umarım
Selam kızlar..ay canım çok sıkkın yaa acayip moralim bozuk
Eşim bana doğum günümde telefon almıştı. Ben onu dün akşam tuvalete düşürdüm hem hattım gitti hem de güzelim telefonumm :84::84::84::84::84::84::84::84:
huhu nasılsınız kızlar valla havlar cok guzel pasamla butum gunumuzu parkta gecirir olduk artık burayada pek ugramaya fırsat olmadı kaynatmıssınız gene ceydacım sanada gecmiş olsun bi telefon faciası yasamıssın canın saolsun kocişin yenisini alır sana neslihancım sanda gecmiş olsun oğlusun ateslenmiş yine bu havalar kuzucukları fena carptı
ohhh ne güzel gamzecim yürüyüş filan yapıyomuşsun ceyda da katılcak sanırım ne gzl yaa imrendim bende olsaydım keşke size :2: hepberaber giderdik...
eşinle hemşeriyim
günaydın kızlar nasılız
günaydın kuşummmsen nasılsın bakam..
iyi değilim miden bulanıyo