istanbulun 2014 gelinleriii.ben kır düğün yerimi buldum bile.yardıma ihtiyacı olanlar

nilham

Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2013
7
0
6
34
İstanbul
hayalim gerçek olacak inşallah.2014 ağustos ayında hayallerimdeki gibi kır düğünü ile evleneceğim.sanırım her yere baktım burayı bulmak için.yardım isteyen olursa bilgi verebilirim arkadaşlar.Allah hepimizin gönlüne göre versin.

turquazzzz .!.:
Merhaba,

Bende İstanbul'dayım ve 2014 Ağustosta evlenmeyi düşünüyoruz,araştırdığın fiyat aldığın yerleri benimle paylaşabilirsen memnun olurum :)

meraba canım. sen nerde nasıl ne zaman kaç kişilik bi düğün düşünüyosun?ben kır düğününden teknede düğüne kadar hepsini araştırdım.ayrıca yazın başlarında yapacaksanız düğünü, şimdiden bak derim çünkü ben bakmaya başladığımda istediğim tarih bi kaç yerde dolmustu.

turquazzzz .!.:
Merhaba,

Bende İstanbul'dayım ve 2014 Ağustosta evlenmeyi düşünüyoruz,araştırdığın fiyat aldığın yerleri benimle paylaşabilirsen memnun olurum :)

merabalar. biz 2014 ağustos için çamlık bahçe beykozu tuttuk. mekan olarak harika bi yer. internet sitesinden bakabilirsiniz ama fotoğrafları çok iyi durmuyo. hatta ben internette araştırırken kendimce elemiştim burayı. tesadüfen ordan geçerken bi bakalım dedik ve bayıldık. yemyeşil. alt tarafı full agaclık. bizim kişi sayısı az olduğundan bize kokteyl menüsü 35 lira dediler. ama sayı çoğaldıkça fiyat düşüyo.yemekli menüde 45 liradan başlıyo. bu da aynı kişi sayısına göre daha azalıyo. bu fiyata süsleme ve canlı müzik dahil.sadece 750 lira fotoğrafçı hariç.
baltalimanı polis evi : kokteyl menüsü yok yemekli sivile 75 liradan başlıyo bundada herşey dahil fiyatı bu yani 100 kişi 750 lira
beylerbeyi polisevi: manzara süper ama uzun ince bi salonu ve koca kolonları var hiç begenmedim. burası gün gün değişiyo fiyatları ama sivile aşağı yukarı cumartesi akşam en pahalısı yani yaklaşık 60 lira.hersey dahil.
küçük çamlıca hacegan: güzel manzaralı teras katı var. kokteyl 29 lira yemekli 45 liradan başlıyo. buranın terası 2. tercihimdi
küçük çamlıca nagehan: terası yok ama açık hava giriş katı var. salonları da güzel kokteyl 25,yemekli 40 lira hersey dahil fiyatı
florya sosyal tesisi:bi kaç düğün yeri var 25 liradan kokteyl başlıyo fiyatı uygun ama en az bi tanesi 350 diğeri havuz başı olan yani 500 kişi falan sanırım.
safiye sultan cafe restorant: halıcıoğlunda. burası harika bi yer. içerisi süper eski motifler falan çok orjinal. eski sinagogmuş ben burayı eger kır düğünü bulamasaydım kesin tutacaktım. bahçesi de var. bize 150 kişi 5500 demişlerdi.kokteyl fiyatı bu yemekli değişiyomuş.tavsiye ederim.
merter pekom(polisevi):iç salonu var kolonsuz güzel.400 kişiye kadar alıyo. havuz başı da güzel. polisevleri arasında en uygunu burası. yemekli kişi başı 40 lira.kokteyli unuttum.
sur cafe restorant kır düğünü zeytinburnu: sadece yemekli yapıyolar.70 lira kişi fiyatı.ortam güzel ama bu fiyata değmez
tekne düğünü: bikaç tekne baktım ama çok riskli denemeyin bence kişi başı kokteyl 20 liradan başlıyo.
yıldız parkı içindeki malta köşkü ve çadır köşkü beşiktaş: ortam güzel orman içinde köşk.en az 250 kişi sadece yemekli yapıyolar 65 liradan başlıyo.
taksim garden kır düğünü: park sorunu yok.limitsiz yerli içki 79+kdv limitsiz meşrubat 59+kdv. hersey dahil fiyat.buraya fazla bence
fransız bahçeleri tarabya: çok güzel ama çok pahalı en kötü menü 59 EURO dan başlıyo. hiçbişey dahil değil. düğün için 50 bin harcamak gerekir buraya :2:
club torch kır düğünü çamlıca:kokteyl kişi başı:45.00 süsleme kiş başı:10.00 pasta:5.00 müzik canlı.1500 dj.750.00
bambi garden üsküdar açık hava: 40-75 arası kokteyl yemekli fiyatı.
vilayetler evi sarıyer:denize nazır. kokteyl 61 liradan başlıyo yemekli 127 ye kadar müzik canlı 2500 dj 1000 foto 1000

Benımkı dugun deılde nıkah sonrası yemegı şeklinde olucak ufak sırın bahcesı olan bı konak

Merhabalar..

Bende 2014 Eylul gelini olacam insallah. Bizde Istanbul vilayetler evi ile anlastik. yemekli. Tabi yurt disinda oldugum icin takip etmek zor ama insallah guzel olur. Butun gelinlere basarilar.. :)

Benimde hayalimdeki gibi kır düğünü olucak World point mekanın ismi hem deniz manzarası var hemde kır düğünü ikisi bir arada Ben de 9 ağustosa 300 kişilik yemekli herşeyi ayarlamış haliyle 26 bin tl tuttu Biraz bütçemizi aşmış olsak da içime sindi allahtan

Merhabalar..

Bende 2014 Eylul gelini olacam insallah. Bizde Istanbul vilayetler evi ile anlastik. yemekli. Tabi yurt disinda oldugum icin takip etmek zor ama insallah guzel olur. Butun gelinlere basarilar.. :)

sana da canım zordur emınım, ne zaman geliyosun ve buyuk gun ne zaman?

150 kişi yemekli fotoğraf hariç herşey dahil 6500

Kadıkoyde hasanpasada nabızade konaği 150 kısı lımıtlı ıçkıyle 10000 tl ye anlastık

fıyatlar cok ıyı ya erken rezervasyon faydaları bunlar hep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…