istanbul'u çok iyi bilen hanımlar yardımmmmmm !!!

Eger imkaniniz varsa tabiki galata kulesinde yemeginizi yiyebilirisniz ama onceden rezervasyon yaptirin derim ;-)

Bence yetisirsiniz. Galata Kulesi icin rezervasyon yaptirin. Hem uygun hem de mukemmel manzara. Cam kenari kose olsun yeriniz israrci olun manzarasi harika... :) Iyi tatiller dilerim.

Benim önerim akşam için Ulus Cafe :) İki köprüyüde gören harika bir manzarası var, ışıklandırmadan bahsetmiyorum bile, gündüz bile güzel bir tercih olabilir :) Vee eğer Sultanahmet taraflarına geçerseniz mutlaka "Edebiyat Kıraathanesi'ne" uğrayın derim, soluklanmak için bile olsa. Huzur bulunabilen çok nadir yerlerdendir orası benim için :)

Kimse Pierre Loti dememiş. Manzarası çok güzel. Kahvaltı için de uygun. Avrupa yakasında, Eyüp'te.

sakın fırsat sitelerinde alma kahvaltı,hafta sonu boğaz patlak olur,yer bulmazsanız gerilirsiniz,rezerve yaptır,ulus cafe daha mantıklı,ordan hemen taksim galata yapın ,sonra hoop eminönü,topkapı sarayı sarniç.sultanahmet derken olur pazar,yine emirhana doğru uzayın,emırgan koruyu gezın,ama sız anadolu yeşillik var zaten demeyin koru güzeldir,

Kahvaltı için kuruçeşme Aşşk kafe
Akşam yemeği için (hava kararsın mümkünse) Galata Konak kafe.
off.. İstanbulda yaşamama rağmen yıl oldu gidemedim

Eklentiler

• galata_konak_kafe24150582009.png
    412,3 KB · Görüntüleme: 88
Ben
bende halkalıda oturuyorum halkalıya yakın yeşilköy var sahil kenarında çok güzel kahvaltı mekanları var ayrıca floryada da var

Ben

bende halkalıda oturuyorum halkalıya yakın yeşilköy var sahil kenarında çok güzel kahvaltı mekanları var ayrıca floryada da var
istanbul gezi raporunuzu heyecanla bekliyorum :)))

Kimse Pierre Loti dememiş. Manzarası çok güzel. Kahvaltı için de uygun. Avrupa yakasında, Eyüp'te.

florya sahil de güzeldir. yalnız açık deniz öyle boğaz filan değil. halkalıdan yakın.

Ben

Sabah rumelihisari kahvalti sonra ortakoye kdr yukarida da bahsettigim etkinlikleri yapsrak ortakoye kadar gelicez ortakoyde bogaz turundan sonra aksam yemegi icin galata konak cafe de aksam yemegi...

Sizin dediginiz florya yesilkoy kahvalti fikri pazar gunune ilac oldu pazar halkalidan pek uzaklasmayiz artik yesilkoyde kahvalti olabilir... yesilkoyden kahvaltidan sonra civarda nereyi gezebiliriz ki acaba pazar gunu? Cunku pazar aksami yola cikicaz

Gitmisken ortakoy, eminonu, emirgan olabilir. Buralar geldi aklima.
İyi eglencelerrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…