- 17 Nisan 2012
- 30.412
- 65.393
arkadaşlar ayrı ayrı teşekkür ederim... akşama kadar ki planı sayenizde kaba taslak yaptım gibi yazıyorum...
kahvaltı rumelihisarı cafe nar ya da fincan cafe... ardından bebek dondurmacısında dondurma... kuruçeşme aşkta kahve içme... ortaköyden boğaz turuna katılma....
zaten bunları yaptığımızda günün büyük kısmı geçmiş olur... akşam yemeği için galata da bir yer düşünüyorum... sizce akşam yemeğine galataya yetişebilir miyiz?? eğer yetişebilirsek mekan istiyorum kızlarr :))
bende halkalıda oturuyorum halkalıya yakın yeşilköy var sahil kenarında çok güzel kahvaltı mekanları var ayrıca floryada da varistanbulda gece kalacağımız yer halkalı da... o yüzden bu gittiğimizde sadece avrupa yakasını gezelim diyoruz... haziranda da gidip anadolu yakasını gezmeyi planlıyruz... ve tabiki bi daha gidişimizin planlarından biri de büyükada :)
Ben
bende halkalıda oturuyorum halkalıya yakın yeşilköy var sahil kenarında çok güzel kahvaltı mekanları var ayrıca floryada da var
istanbul gezi raporunuzu heyecanla bekliyorum :)))
Kimse Pierre Loti dememiş. Manzarası çok güzel. Kahvaltı için de uygun. Avrupa yakasında, Eyüp'te.
florya sahil de güzeldir. yalnız açık deniz öyle boğaz filan değil. halkalıdan yakın.
Ben
bende halkalıda oturuyorum halkalıya yakın yeşilköy var sahil kenarında çok güzel kahvaltı mekanları var ayrıca floryada da var