istanbul'u çok iyi bilen hanımlar yardımmmmmm !!!

kimberley

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Nisan 2012
600
65
merhaba arkadaşlar dert değil ama istanbul u ve mekanlarını çok iyi bilen hanımlardan feci halde yardıma ihtiyacım var...

anadolu da bir şehirde yaşıyoruz eşimle... 8 aylık evliyiz bu haftasonu istanbula gidiyoruz ben istanbul aşığıyım eşim de öyle... cumartesi pazarı orada geçireceğiz...ikinci balayı gibi olsun istiyoruz... cumartesi sabahı için kahvaltı edilebilecek yerleri araştırıyordum malum gezimize çok güzel manzaralı bir yerde güzel bir kahvaltıyla başlamak istiyoruz... genelde nette arnavutköy ve rumelihisarı yazmışlar kahvaltı için... rumelihisarı arnavutköy de bildiğiniz bıcır aşıklara tavsiye edebileceğiniz mekanlar var mı? sadece bu semtler de olmak zorunda değil...hem manzara eşliğinde kahvaltı yapabileceğimiz hem de gezimize başlayabileceğimiz semtler ve mekanlar tavsiye edebilir misiniz??? öpüyorumm şimdiden

Büyükada'ya gidebilirsiniz orası da bir harikadir.
Ayrica fırsat sitelerinden indirim kuponu alırsanız sizin için hem uygun olur hem ordan görsel olarak yerlerede bakmış olursunuz.

Ayrica fırsat sitelerinden indirim kuponu alırsanız sizin için hem uygun olur hem ordan görsel olarak yerlerede bakmış olursunuz.

istanbulda gece kalacağımız yer halkalı da... o yüzden bu gittiğimizde sadece avrupa yakasını gezelim diyoruz... haziranda da gidip anadolu yakasını gezmeyi planlıyruz... ve tabiki bi daha gidişimizin planlarından biri de büyükada :)

Sadece haftasonu kalmayacak mısınız :)
Yani iki günde ne kadar gezebilirsiniz bilmiyorum. Kahvalti icin benim tercihim büyükada olur genelde :)

Eminönü'nü gezin bol bol. Oralarda güzel mekanlar bulabilirsiniz.

Bence cumartesi büyükadaya gidin güzel gününüzü geçirin kahvaltınızı yapın öğle yemeğinizi yiyin
Akşamda Büyük Çamlıca Tepesine gidin romantik romantik:)) Akşam yemeğinizi yiyin:)
Böyle olmaz diyosanda,kadıköy modaya gidip kahvaltı yapabilirsiniz yada rumelihisarı çok güzel olur:)

Halkali biraz uzak olacak. Trafik cilesi falan. . Size tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle Aşşk Cafe diyorim baska da bir sey demiyoeum. Kurucesme'de. Ama haftasonu trafigi yuzunden erken cikmanizi tavsiye ederim..

yukarıda bir arkadaş ta büyükada yı tavsiye etmişti... kısacık rica etsem büyükada ve heybeliada arasındaki fark ne? sizce ilk hangisi gezilmeli tercih edilmeli?

yukarıda bir arkadaş ta büyükada yı tavsiye etmişti... kısacık rica etsem büyükada ve heybeliada arasındaki fark ne? sizce ilk hangisi gezilmeli tercih edilmeli?
heybeliada büyükadaya göre daha sessiz sakin büyükadanın yoğunluğu fazla heleki hafta sonu:)
Ama gezip görülecek yerler tabiiki büyükadada fazla,heybeliadada bi piknik yapabilirsiniz mesela,bide bisiklet için uygundur
Büyükadayı gezmekten ayaklarınız ağrıcak zaten,ilk önce büyük sonra heybeliadayı gezmenizi öneririm:)

Halkali biraz uzak olacak. Trafik cilesi falan. . Size tavsiyem kesinlikle ve kesinlikle Aşşk Cafe diyorim baska da bir sey demiyoeum. Kurucesme'de. Ama haftasonu trafigi yuzunden erken cikmanizi tavsiye ederim..
ay bende ilk defa gördüm abla çok güzelmiş senle orda aşklanalım

netten baktım şimdi çok güzel bi mekan ba-yıl-dım :) kuruçeşme de aşşk a gidersek ordan nasıl bi güzergah çizelim sizce?? aşşk ta kahvaltıdan sonra nerelere gidebilirz çok makbule geçecek :)

Huqqa, Aşşk cafe, Koru Istanbul, The Market Bosphorus.. Kurucesme'de..

Fincan Kahve, Sade Kahve, Nar cafe Rumelihisari'nda.. :)

Biz genelde Fincan Kahve'de kahvalti eder, Bebek'te dondurma yer ve yururuz. Kurucesme'ye gecer aşşk cafe'de kahve iceriz.

Sonrasinda Ortakoy'de bir tur atar eve doneriz sahil yolundan.. Siz de Eminonu'ne devam edin. Oralarda gezin bol bol. :)

netten baktım şimdi çok güzel bi mekan ba-yıl-dım :) kuruçeşme de aşşk a gidersek ordan nasıl bi güzergah çizelim sizce?? aşşk ta kahvaltıdan sonra nerelere gidebilirz çok makbule geçecek :)
bebek sahilini yürüyebilirsiniz yada ortaköye gidebilirsiniz kahvaltıdan sonra waffle yersiniz :)

ay bende ilk defa gördüm abla çok güzelmiş senle orda aşklanalım

Tamam cicim

Ortakoyde bogazin altinda kahve icebilirisniz. Kumpir yersiniz. Emirganda koruya gidersiniz.
Belgraf ormanina da muhakkak gidin. Secret garden var orda. Allahim cennet resmen cennet. Gerci biz icine jic girmedik. Esimle hava almak icin hep belgrad ormanina gideriz onunden gecerken buyuleniyorum. Arabaniz varsa tabiki bu dediklerim olur ama yoksa belgrad ormanini bosverin.
Ya zayen kurucesme flaan oralarda surekli her yere giden otobusler var.
Ama yurumenizi tavsiye ederim. Haftasonu acik mi bilmem ama Ataturk Arboretumu na da gitmenizi tavsiye edeirm..

Rumelihisarinda kale, emirganda sutis cok meshurdur ama meshur yerlerde genelde cok yogun ve kalabalik oluyor birileri oturmak icin sira beklerken kahvalti keyfi yapilmiyor o bolgedr en sevdigim mekan lokma.
aslinda halkalida kalacaksaniz trafikle de bogusmamak icin yesilkoyde kahvalti yapabilirsiniz.
Eger tercihiniz bogazdan yana olacaksa kahvaltidan sonra ortakoyden bi bogaz turu yapin. Bebek dondurmacisindan dondurma yiyin, bebekteki herhangi bir kafede kahve icin, hesapta şok yasamak istemiyorsaniz starbucks ya da gloria iyi secimdir ortakoy the house kafede de aksam yemeginizi yiyin pek guzeldir manzarasi da yemekleri de

bebek sahilini yürüyebilirsiniz yada ortaköye gidebilirsiniz kahvaltıdan sonra waffle yersiniz :)

arkadaşlar ayrı ayrı teşekkür ederim... akşama kadar ki planı sayenizde kaba taslak yaptım gibi yazıyorum...

kahvaltı rumelihisarı cafe nar ya da fincan cafe... ardından bebek dondurmacısında dondurma... kuruçeşme aşkta kahve içme... ortaköyden boğaz turuna katılma....

zaten bunları yaptığımızda günün büyük kısmı geçmiş olur... akşam yemeği için galata da bir yer düşünüyorum... sizce akşam yemeğine galataya yetişebilir miyiz?? eğer yetişebilirsek mekan istiyorum kızlarr :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…