İstanbullu kızlar güvenilmez mi ?

CSTR

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2014
129
50
Doğma büyüme İstanbulluyum . Ankarada okuyorum. bir erkek arkadaşım hayalindeki kızın özelliklerini sayarken memleket batı olmasın dedi güvenilmez görünüyormuş
başka bir kız arkadaşımda seni tanımadan önce İstanbulluları İzmirlileri sevmiyordum dedi

sorum batılı arkadaşlara haricindeki arkadaşlara gerçekten güvenilmez mi görünüyoruz biri İstanbulluyum deyince ister istemez bir ön yargı oluyor mu ?

Bu zihniyete anlam veremem valla hiç takma kafana o dar görüşlülerin lafını sen ne olduğunu karakterini biliyorsan sorun yok.

Dar görüşlülerin ünv. içinde olmaları bizim gidişatı özetliyo sanırım..Boşver canım sen onlara öyle ayrım yapanlara sinir oluyorum..

"batı tarafı sevmiyorum" diyen bir adamın dar görüşlü ve aşırı dindar bir yapısı var demektir
"istanbullu ve izmirli kızları sevmiyorum" diyen bir kızın da fiziksel ve ruhsal kompleksleri var demektir

Haklısın canım bazı erkekler zaten İstanbullu diyince çok serbest bir kız gibi görüyorlar :KK43:

küçük şehirde yetişen erkeğe büyük şehirde yetişen kızlar fazla geliyo neden bilmiyorum önyargılılar.

X