İstanbul'lu Kasım Anneleri buluşuyoruz ..varmı gelmek isteyen ?

eylul166

Guru
Kayıtlı Üye
5 Şubat 2008
10.690
880
43
işte size bir aktivite daha ,havalar bozmadan ,kış bastırmadan ,yazın son günlerine güzel bir anı daha katmak isteyen varsa buluşalım ..
seda1983 ile görüştüm az önce ..ramazan bayramından sonraki ilk hafta sonunda buluşmaya karar verdik ,pirayede gelecek ,bu üçlü daha önce buluşmuştu ,şimdi diğer arkadaşları da bekliyoruz..ortak bir nokta belirledik biz ,beylikdüzü olabilir dedik ama katılıma göre yer ayarlaması yapabiliriz ..hadi katılmak isteyen varsa listeyi güncellesin..
karşıda oturanlarda ayarlasın mesela mmmf kaydirigubbakcemile3

1-Eylül166
2-Seda1983
3- Piraye Hira

Beylikdüzünde nerde buluşcaz yaw biraz uzak geldi bana ama neyse artıkın geliriz yavrukuş ile

işte bu ,andinacım da gelmiş ,yazcaktım seni de emri vaki olmasın diye yazmadım cicim ..valla ben uzağım teee çatalcadayım diye ,arabam da yok :KK43:(( otobüsle gelcem ,herkese tek vesait olsun dedik ..seda da b.evlerden gelcek piraye yeni bosna ,herkese ortak mesafe olur dedik ama başka fikri olan varsa o da olur ,ama bakırköy tarafları bana çok uzak gelemem..

tamam eylülüm bana uyar beylikdüzü , ben de geliyommmmm inşallah bi aksilik çıkmazsa

zeyna da gelirse gelirim hatta arabasıynan bizi kavacıktan alırsa süper olur
ulen çok üçkağatçı gördümkendümü

karşıdan gelenler denizotobüsüyle çok rahat gelebilir aslında , avcılara denizotobüsü var ya olmaz mı maytapcım? sana uymaz mı ki?

migros çok kalabalık olur bence daha sakin bir yer olsun , çocukların rahat edebileceği bizim de birkaç saat rahatsız edilmeden oturabileceğimiz bi yer olmalı

varmı öyle biyer
aslında beylicium yada istanbul outlet çok tenha oluyor onlardan birine gidebiliriz

ya alışveriş merkezine gider biraz takılırız ,ordan hava iyi olursa çıkar dolanırız biraz ..sonracıma parka filan giderük ,ne bilim işte buluruz bişeyler ..bakırköy tarzı yerler veya migros çok kalabalık oluyo..daha sakin parkvari olabilir ,açık hava biyer bulursak çok daha iyi olur ,hatta büyükçekmece bu anlamda süper biyer ,sahilde gezeriz meydanda veya göl kenarında çok hoş yerler var ..bi düşünün derim..

valla bana hepsi uyar çatalcaya yakın oralar olmadı ordan gelirim ama burdanda gelirim sorun değil
beblerin arabasını nasıl getircez otobüsle gelirsek iett lerde bagaja koyamayız ben çatalca otobüsüyle gelirim onlar koyar bagaja metronun ordan binerim

ben bebek arabasını otobüsün içine alırım ,zaten küçük bişey alırlar ,burdan da pek kalabalık olmuyo otobüs zaten ..

ay bundan 7 yıl önce olsa bende gelirdim büyükşehirde oturuyordum gürpınrda öğretmenlik yapıyordum beyliciumun hemen karşısındaydı evimiz bize giderdik

Kızlar beni de ekleyin listeye hele beylikdüzüyse kaza bela olmazsa kesin gelirim. Annem orada biliyorsunuz. Beylicium un karşısında oturuyor ama hiç gitmedim migros dışındaki alışveriş merkezine hiç gitmedim. Bu arada cumartesi buluşuruz değil mi ben o gün izinli oluyorum da :kedi:

1- Eylül166
2- Seda1983
3- Piraye Hira
4- Andina222
5- julianne

julicim hafta sonu olur büyük ihtimal heralde cumartesi yaparız ..26 eylül e geliyor ilk cumartesi , bir aksilik olmaz ise buluşuyoruz ok..

Son düzenleme:
ya denizanacım sizde gelin bir iki kişi toplanın binin taksiye ortak verin parasını ,mesela lelal ,mmmf ve sen olmazmı ???

Tamamdır o zaman Eylülcüm.
Denizanası iyi fikir aslında aynı saatlerde siz de karşıda buluşun 3G yapalım :)))

X