Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Im şey yanlış anlama ama hayvan seven birinin akvaryum sevmesi bana çok çelişkili geldiHerkese iyi akşamlar dilerim.
Birkaç gün sonra erkek arkadaşım ankaradan yanıma gelecek İstanbula. Yaklaşık iki hafta kalacak, birlikte zaman geçireceğiz. Yalnız ben üç yıldan fazladır burada olmama rağmen nereye gidelim karar veremiyorum.
Sizce bu mevsimde İstanbulda neler yapabiliriz? Benim bulabildiğim sadece akvaryum gezmek oldu ki ikimiz de çok severiz hayvanları.
Avrupa Anadolu fark etmez, orijinal önerilerinizi bekliyorum efendim.![]()
Rivayete göre galata kulesine kimle cikarsan onla evlenirmissin.
Biz çıktığımız da evli degildik ve bunu evlendikten sonra duydum on agore plan yap![]()
Bir gün Moda'da kahvaltıyla başlayıp Kadıköy'de takılıp Üsküdar'a geçebilirsiniz. Ya da kahvaltıyı Kız Kulesi'nde yapın hazır Üsküdar'dayken Hababam Sınıfı ziyareti yapabilirsiniz. Çengelköy'de gezebilirsiniz.
Eminönü'de balık-ekmek denmiş katılıyorum oradan Galata Kulesi'ne çıkabilirsiniz. Soğuk olur sıra vardır derseniz geçin bu şeçeneği.
Aslında ne yapmak istediğinize bağlı. Rahmi Koç Müzesi'ni gezseniz bir gününüzü alır, bunlar dışında Dolmabahçe Sarayı gezilebilir, Bebek taraflarına giderseniz birlikte Aşiyan'ı ziyaret edip mükemmel manzarasını seyredebilirsiniz. Safir'e çıkabilirsiniz. Ama maksat beraber olmak dip dibe olmaksa bilemem bunlar sizi yorar yahut sıkar mı.
Bu arada bir arkadaş şehir tiyatroları tavsiyesi vermiş kesinlikle katılıyorum.
Validebağ Korusu içindeki tarihi bir köşkte. Korunun içinde tabelalar var zaten. Validebağ minibüslerine binip yanlış olmasın tam emin değilim ama öğretmen hastanesinde inmek istediğinizi söylerseniz rahatlıkla bulursunuz.Ya hababam sınıfı nerde Üsküdar'da? :)
Bir de şimdi aklıma geldi taksimde istiklal caddesinin oralardaydi yeşilcam müzesi var. Ben çok sevmiştim bı bakın isterseniz belki hoşunuza gider :)
O da sizin gibi sevmiyor hayvanat bahçesi vs aynı sebepten, doğru söylüyorsunuz aslında.
Kuru fasulye dışında attım hafızaya, o sakıncalı olabilir biraz![]()
Validebağ Korusu içindeki tarihi bir köşkte. Korunun içinde tabelalar var zaten. Validebağ minibüslerine binip yanlış olmasın tam emin değilim ama öğretmen hastanesinde inmek istediğinizi söylerseniz rahatlıkla bulursunuz.
Yeşilçam müzesini de duydum henüz gidemedim ilk fırsatta gitmek istiyorum tavsiye için teşekkürler :)
Herkese iyi akşamlar dilerim.
Birkaç gün sonra erkek arkadaşım ankaradan yanıma gelecek İstanbula. Yaklaşık iki hafta kalacak, birlikte zaman geçireceğiz. Yalnız ben üç yıldan fazladır burada olmama rağmen nereye gidelim karar veremiyorum.
Sizce bu mevsimde İstanbulda neler yapabiliriz? Benim bulabildiğim sadece akvaryum gezmek oldu ki ikimiz de çok severiz hayvanları.
Avrupa Anadolu fark etmez, orijinal önerilerinizi bekliyorum efendim.![]()
Canlı müzik seviyorsanız Salacak sahiline de gidin, eğer günleri değişmediyse Cuma ve Cumartesi geceleri dinleyenlerinde birebir katıldığı canlı müzik yapılıyor hollywoodcity vb yerlerde, gece yatışı çıktığımızda sesim gitmişti ama çok eğlenmiştim :))Yaaa çok heyecanlandım siz böyle yazınca, bunlara gittim kaç kere ama onunla gidecek olmak bu kadar heyecanlandırıyor galiba
Çok teşekkür ederim![]()
Çok teşekkür ederim çok iyi fikirler, özellikle hababam sınıfıBir gün Moda'da kahvaltıyla başlayıp Kadıköy'de takılıp Üsküdar'a geçebilirsiniz. Ya da kahvaltıyı Kız Kulesi'nde yapın hazır Üsküdar'dayken Hababam Sınıfı ziyareti yapabilirsiniz. Çengelköy'de gezebilirsiniz.
Eminönü'de balık-ekmek denmiş katılıyorum oradan Galata Kulesi'ne çıkabilirsiniz. Soğuk olur sıra vardır derseniz geçin bu şeçeneği.
Aslında ne yapmak istediğinize bağlı. Rahmi Koç Müzesi'ni gezseniz bir gününüzü alır, bunlar dışında Dolmabahçe Sarayı gezilebilir, Bebek taraflarına giderseniz birlikte Aşiyan'ı ziyaret edip mükemmel manzarasını seyredebilirsiniz. Safir'e çıkabilirsiniz. Ama maksat beraber olmak dip dibe olmaksa bilemem bunlar sizi yorar yahut sıkar mı.
Bu arada bir arkadaş şehir tiyatroları tavsiyesi vermiş kesinlikle katılıyorum.