• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İstanbullu hanımlar, bi bakar mısınız?

zezella

ay bak tahsin geliyorlar soldan soldan.
Kayıtlı Üye
6 Kasım 2014
2.905
7.949
158
Herkese iyi akşamlar dilerim.

Birkaç gün sonra erkek arkadaşım ankaradan yanıma gelecek İstanbula. Yaklaşık iki hafta kalacak, birlikte zaman geçireceğiz. Yalnız ben üç yıldan fazladır burada olmama rağmen nereye gidelim karar veremiyorum. :110:

Sizce bu mevsimde İstanbulda neler yapabiliriz? Benim bulabildiğim sadece akvaryum gezmek oldu ki ikimiz de çok severiz hayvanları.:KK68:

Avrupa Anadolu fark etmez, orijinal önerilerinizi bekliyorum efendim. :KK39:

Eyüp piyerlotti inin aşağıya eyüp sultan ilerleyin fesane haliç ile karşınızda otobüse binin eminönü oradan yukarı sultanahmet taksim turu
Bir gününüz bitti işte:)
Ayyy en sevdigim ♡ bende bunu diyecektim. Ama eminönü sultanahmete gezmeye tüm gün planlaması lazım. Kapalıçarşı saymıyorum bile :D eminonune gelmişken vapurla karsiya geçilir. Ozledim istanbulumu :(

Eminönü - balık ekmek
Kadıköy moda sahilini yürüyün
Üsküdar fethi pasa korusu,kız kulesi fethi pasa paşalimanı tarafında haberiniz olsun
Kanlıca da yoğurt,çınaraltı cay bahçesinde cay,mihribat korusu
Besiktastan ortakoye yuruyun kumpir yiyin,otobuse atlayin bebek tarafında gidin bebek parkı güzeldir
Avmlerin buz pateni bölümü var oraya gidin
Ben beşiktaş ve kadıköyü seviyorum,o yüzden oraların çarşısındaki cafeleri öneririm
Hava soğuk olmasa otagtepe güzeldir,rumeli hisarı,anadolu hisarı iyidir
Yağmur ve kar yoksa bunları montlarla rahatca yapabilirsiniz. Hepsini yaptım,donmadim:)

Eyüp piyerlotti inin aşağıya eyüp sultan ilerleyin fesane haliç ile karşınızda otobüse binin eminönü oradan yukarı sultanahmet taksim turu
Bir gününüz bitti işte:)
Piyerlottiyi düşünmüştüm ama mezarlık manzaralı bir tepe çok romantik olmaz dedim, adam beni bırakıp ulvi hislere dalmasın sonra :KK70:

Emünönünden Taksim turu iyi fikir evet, çok teşekkür ederim :KK68:

Üsküdar a ve Beykoz’a gidin gezilecek şahane yerler var

Avrupa yakasında tarihi yerler dışında pek bi yer yok Zaten trafikten adım atmakta mesele :işsiz:

İstanbullu değilim ama, kışın İstanbul dendi mi, Eminönünde balık ekmek geliyor aklıma.
Akşamına elde bi kese kestaneyle Taksimde oturacak yer bakınmak filan... Oradan bi sinema ^_^
Balık ekmek yerken gözüm dönüyor açıkçası, çocuk korkarsa benden diye tereddüt ettim bi ne yalan söyleyeyim :KK45:

Kestaneli yürüyüş sinema iyi fikir, teşekkür ederim :KK37:

Eminönü - balık ekmek
Kadıköy moda sahilini yürüyün
Üsküdar fethi pasa korusu,kız kulesi fethi pasa paşalimanı tarafında haberiniz olsun
Kanlıca da yoğurt,çınaraltı cay bahçesinde cay,mihribat korusu
Besiktastan ortakoye yuruyun kumpir yiyin,otobuse atlayin bebek tarafında gidin bebek parkı güzeldir
Avmlerin buz pateni bölümü var oraya gidin
Ben beşiktaş ve kadıköyü seviyorum,o yüzden oraların çarşısındaki cafeleri öneririm
Hava soğuk olmasa otagtepe güzeldir,rumeli hisarı,anadolu hisarı iyidir
Yağmur ve kar yoksa bunları montlarla rahatca yapabilirsiniz. Hepsini yaptım,donmadim:)
Yaaa çok heyecanlandım siz böyle yazınca, bunlara gittim kaç kere ama onunla gidecek olmak bu kadar heyecanlandırıyor galiba :KK23:

Çok teşekkür ederim :KK36:

Kızkulesine gidin yakala co da kahvaltı akşam yemeği gibi uygun fiyatlı menüler var.
Modaya gelme adım atılmıyo :)
Eminönü balık ekmek fikri güzel hatta haliçte balıkta tutabilirsiniz
Lotiyi istemiyosan beykozda cafe crown var muhteşem manzarası var
Vapurlar çalışırsa geldiğinde muhakkak binin

Beyoğlu’na gidin, ara sokaklara. Kafam yorgun olduğu zaman genelde oraya giderim. Fotoğraf müzesi çok güzel. Hem Beyoğlu’nda sevgililere özel sinema salonu da var. Beraber istediğiniz bir filmi seçip izleyebilirsiniz.
Belgrad ormanında yürüyüş yapabilirsiniz.
Ben hayvanların hapsedildiği hiçbir yere gitmiyorum. Ne akvaryum ne hayvanat bahçesi.
Önceden ata binerdim ona da binmiyorum çünkü akşama kadar insanları taşıyor ve çok üzülüyorum. Hayvanlar bizim eğlencemiz değil bence, olmamalı.
Veznecilere gidin. Öğrenciler için olan mekanlar o kadar güzel ki. Süleymaniyede bir kuru fasulye yiyin.
Böyle şeyler işte. İstanbul güzel şehir.

Zorlu Psm'de güzel organizasyonlar olabiliyor bir akşamınızı orada değerlendirebilirsiniz. Doğasever iseniz Atatürk Arboretum'u güzel, oraya gidebilirsiniz. İlk gelişi ise tarihi yarımadayı mutlaka gezdirin tabii.
Atatürk arboretumunu ben de düşündüm, ulaşım biraz sıkıntı ama gözümüzü karartıp gidebiliriz. Organizasyonları araştırayım bi, çok teşekkürler :KK55:

Kızkulesine gidin yakala co da kahvaltı akşam yemeği gibi uygun fiyatlı menüler var.
Modaya gelme adım atılmıyo :)
Eminönü balık ekmek fikri güzel hatta haliçte balıkta tutabilirsiniz
Lotiyi istemiyosan beykozda cafe crown var muhteşem manzarası var
Vapurlar çalışırsa geldiğinde muhakkak binin
Ay hemen araştırayım Beykozdaki mekanı, çok teşekkürler :rapci:

Beyoğlu’na gidin, ara sokaklara. Kafam yorgun olduğu zaman genelde oraya giderim. Fotoğraf müzesi çok güzel. Hem Beyoğlu’nda sevgililere özel sinema salonu da var. Beraber istediğiniz bir filmi seçip izleyebilirsiniz.
Belgrad ormanında yürüyüş yapabilirsiniz.
Ben hayvanların hapsedildiği hiçbir yere gitmiyorum. Ne akvaryum ne hayvanat bahçesi.
Önceden ata binerdim ona da binmiyorum çünkü akşama kadar insanları taşıyor ve çok üzülüyorum. Hayvanlar bizim eğlencemiz değil bence, olmamalı.
Veznecilere gidin. Öğrenciler için olan mekanlar o kadar güzel ki. Süleymaniyede bir kuru fasulye yiyin.
Böyle şeyler işte. İstanbul güzel şehir.
O da sizin gibi sevmiyor hayvanat bahçesi vs aynı sebepten, doğru söylüyorsunuz aslında.

Kuru fasulye dışında attım hafızaya, o sakıncalı olabilir biraz :KK70:

Ayyy en sevdigim ♡ bende bunu diyecektim. Ama eminönü sultanahmete gezmeye tüm gün planlaması lazım. Kapalıçarşı saymıyorum bile :KK70: eminonune gelmişken vapurla karsiya geçilir. Ozledim istanbulumu :KK43:
İstanbulu bende severim
Yanlız bazen bıktırıyor trafiği magandası yada bunlarıda sevmekmidir istanbulu sevmek bilmiyorum ama kimisi hiç sevmiyor istanbulu
Sen dışardaydın değil mi? Gel gez eğlen git derim:))))

Bir gün Moda'da kahvaltıyla başlayıp Kadıköy'de takılıp Üsküdar'a geçebilirsiniz. Ya da kahvaltıyı Kız Kulesi'nde yapın hazır Üsküdar'dayken Hababam Sınıfı ziyareti yapabilirsiniz. Çengelköy'de gezebilirsiniz.

Eminönü'de balık-ekmek denmiş katılıyorum oradan Galata Kulesi'ne çıkabilirsiniz. Soğuk olur sıra vardır derseniz geçin bu şeçeneği.

Aslında ne yapmak istediğinize bağlı. Rahmi Koç Müzesi'ni gezseniz bir gününüzü alır, bunlar dışında Dolmabahçe Sarayı gezilebilir, Bebek taraflarına giderseniz birlikte Aşiyan'ı ziyaret edip mükemmel manzarasını seyredebilirsiniz. Safir'e çıkabilirsiniz. Ama maksat beraber olmak dip dibe olmaksa bilemem bunlar sizi yorar yahut sıkar mı.

Bu arada bir arkadaş şehir tiyatroları tavsiyesi vermiş kesinlikle katılıyorum.

İstanbulu bende severim
Yanlız bazen bıktırıyor trafiği magandası yada bunlarıda sevmekmidir istanbulu sevmek bilmiyorum ama kimisi hiç sevmiyor istanbulu
Sen dışardaydın değil mi? Gel gez eğlen git derim:))))
Ben cok seviyorum. Keşke hickimse olmasa istanbulda. Boş halini hayal ediyorum bazen cadde cadde geziyorum:KK70: bildiğim yerleri tabi. Evet ya trafik fena :KK43: keşke gelenler geldikleri yere gitseler bir saniye düşünmeden taşınırım istanbula. Çok karıştı artık, eski tadı yok :KK43:

Back
X