selam herkeze hayırlı cumalar makyajjj makyajjj ben istiom ben bakıcammm
sanada hayırlı cumalar canım
saol canım
ay ben 2 hafta önce üsküdara gitmiştim tabi ben sanki burda doğup büyümemişim gibi biri olduğumdan gittiğim yeri kaybetme ve kaybolma yeteneğim var o yüzden şaşırdım gene kendime neyse kızlarla toplaşırsak kaybolmadan gelicem inş.
canım merak etmebende ıstanbul dogma buyumelıyım bende kadıkoyune gıtıtm eve donusde kayboldum cengelkoye gelıceme kavacıga gıttım saat 6 da cıkdım kadıkoyden aksam 9 da eve geldımı bılırım hahha alısmısım ozel arabayla gezmeye gıdıcem yere otobuse bınme ozurluymusum megersem haberım yokmus sen nerde oturorsun
aynen canım ya sorma bende alışmışım özel arabaya otobüs falan olunca nevrim dönüo kesin kayboluorum ben güngörende oturuorum canım hatta bir ara otobüse hiç binmemişim biletin kalktığındanda haberim yoktu bir amcaya sormuştum bilet satılan yer varmı die bilet kalkalı yıl oldu kızım sen hangi devirde yaşıosun demişti
allah senı napmasın emı :d ıyı amcam demeıs sana otobuste kalıkıcak supurge ıle ucuaz dıye
yok yok amca beni turist sandı kesin ist turisti
hahahselam ben amca turıst omer deseydın benıde dısarda gezerken turst sanıorlar magazaya gırıorum hello dıorlar no turkıshh dıorum bız sıızı arap sanmsıdık dıorlar
bak oda iyiymiş yok beni arap sanma ihtimali olmaz pek o amcaya rastlama ihtimalime karşın bidaha o yoldan geçmiom zten
canım merak etmebende ıstanbul dogma buyumelıyım bende kadıkoyune gıtıtm eve donusde kayboldum cengelkoye gelıceme kavacıga gıttım saat 6 da cıkdım kadıkoyden aksam 9 da eve geldımı bılırım hahha alısmısım ozel arabayla gezmeye gıdıcem yere otobuse bınme ozurluymusum megersem haberım yokmus sen nerde oturorsun
Kız bitli senin oturduğun yerde Fatmagül mü çekiliyordu sanki öyle bişe okumuştum doğrumu?
araplık var soydan gelme azda olsa demekı cekmsım yuzde 10 falan eheheh balayında bıle gırdım bı alısverıs dukkanında adam alsımsı demekı turıste ıng konsuor bende basladım konsumaya sonunada ekledım turkum dıye sasırdı kaldı ben sızı arap sandım
ay valla süpermiş bende seni görünce turist sanmıyım heee
fatmagul goksuderesının orda cekılıyor araba ıle 10 dakıka benım burda tövbeler tövbesı cekılıor canım
yokbe sanmassınesmerım ama okadar deıl kızım cok esmerdır
bizim ailede esmer çok alışkınım canım annemde araplık varmış öle dio
:d babamın dedesı şam dan göçmüşler çankırıya dıorum babama ne dıye gocdunuzu:d arap arap gezerdık orda
benimde anamın dedesi şamdan göçmüş babamın babasıda selanikten bende durumlar karışık baya
heheh sende benım gıbı ortaya karısıksınbugun benım buranın pazarı var hava sıcak gozum yemıor makyaj yapmadan cıkmayı sevmıorum cıplakmısım gıbı gelıor sıcakdada suresım gelmıor oturdum ojemı suruyorum
ben pazara gitmeyeli uzun zman oldu valla bende sabah üşensemde kalemi kapatıcıyı allığı eksik etmiorum geç kalmam bahasına sürüorum şimdi bir dipliner arıorum yada gözlerimi çok koyu yapıcak siyah bir kalem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?