kuzummmm demek 4 mart hee dur bakalım belki sürpriz yapabilirim size... adreside aldım nasılsaa mekanıda gördüm... yalnız bişi sölicem fiyat olayı nasıl olcak yani belirli bi menü varmı tek kişi nekadar kuzum onuda belirtt malum çalışmıyorum işssizm ve ona göre gelicem :))
Canım benim neden ayıp olsun hatta çok iyi oldu çünkü özelime bu konuyla ilgili çok mesaj gelmiş
Kızlar aslında fiyatlar çok uygum konuyu açarken çok düşündüm
Haklısınız herkes kendi bütçesini ayarlamak ister hatta kriz döneminde insan düşünerek hareket etmek zorunda
Ben akşama doğru gidip sizin için fiyat alıcam hatta fix menü yaptıralım kızlar
Belli bir fiyat alırım sizin için
Ama lezzet konusunda ustalar onu söyliyimcokacimcoook
Akşama yazarım....
nerde ineceğime karar veremiyorum diyip kıvırmaya çalışabilirdim ama itiraf ediyorum ki görmemişim canım kusura bakma :))
oh ohh baya kalabalığız inşlh ben dahil kimse bi maruzaattan dolayı vazgeçmezde
yıkarız ortalığı kk lılar olarak puhahahaaaa
deryacık heheee bayıldım "b&m komşusu" heeee
canım ya bende geliyorum mekan süper görünüyo deryacık hakkını helal et olurmu çok emek veriyosun inş katılım dilediğimiz çoğunlukta olur
hımmm pekiii bekleriz biz sevgili araştırmcııı ünlü rehberimiz derya hanımcığımm.. Dostluk dediğin arkadaşlık dediğin böyle oluırrrr.. Buluşmaların hakkını veriyorsun canım ciğerimmm senin yaptığın hertürlü organizasyona gözüm kapalı sonsuzz güvenirirm ben bundan sonra artıkk....
süper olurdu canlar ama ben uzakta oturuyorum ancak Taksim ve Bakırköy e otobüslee gelebilirdim çok üzüldüm Sultanahmet çok uzaksize iyi eğlenceler..
sizi diğer topiclerden tanıyorum inşallah yakından tanışma fırsatı olura.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?