İstanbullu 2010 Mart Anneleri Buluşması

Buluşma Nerede Olsun ?

• Anadolu Yakasında

OY: 10 71,4%
  • Avrupa Yakasında

OY: 4 28,6%

• Ankete Katılan
    14
  • Anket Kapalı .
Hijyenim Beni de listeye yazarmısın. Umarım bir problem çıkmaz ben 21 de de 5 indede gelebilirim.. Daha fazla uzamasın bence kış önümüz...Kar falan yağarsa.. :) Benim kocam ne der bilmiyorum ama çok istediğimi görürse kabul eder sanırım.. Buluşmanın ardından ben iyakın bir yerden alır...Görüşmek ümidiyle...

polenss canım sanırım 12 Aralığa kalacak bayram tatili vs. dolayısıyla...

nasıl olsa kapalı bir alanda buluşacağız hava sorun değil o kadar görüşmek üzere :)

bende katılırım buluşmaya:lepi: ama tam olarak nerede yapılıcak, ben avrupa yakasındayım anadoluyada eşim izin vermez sanırım neyse kesin olsunda kandırmaya çalışıcam ..

parmaklar kabul edilmiştir :)
buluşmamızın tarihi 12 Aralık olsun

Eftelciğim ankete göre çoğunluk neresi derse orada olacak inşallah şu an için Anadolu yakası gibi görünüyor

Mart 2009 annesiyim Melek ben

İhmal etmeyin bulusun bence. sonra karnınınız sıs olunca bulusmak daha zor oluyor. Ben dogurmadan 1 hafta once 6-7 hamıle arkadas bulusmustuk... cok guzel anılar bunlar.

Hem cocuklarınız oldukdan sonra onlara oyun grubu kurmak ısteyeceksınız. ozellıkle 6 aylarını doldurdukdan sonra etrafa ve dıger cocuklara olan ılgılerı arttıgı ıcın sosyallesmesını ısteyeceksınız. ve bebegınızın yastıtlarını arayacaksınız..
daha onceden tanıdııgınız bıldıgınız ıcın cocuklar olunca zorluk cekmezsınız.

Benım Mart 2009 annelerınden cok sevdıgım arkadaslarım var. Iyı kı varlar.

melek81 tavsiyelerin için çok teşekkürler canım inşallah bizde sizin gibi dostluklar ediniriz..

kızlaarrrrrr delikafadulden
bana da uyar 12 aralıkkk hihoyyyt
ama 12 de cıkıcam o gun ısyerınde, karsıya gecmek 1 saatımı alır ona gore bır saat ayarlayalımmm ...
yuppiii cook heyecanlandımmm hihoyyytopuyorumnanaktan

tamam handeceğim ne güzel

daha erken bir tarihte olamayağı için Tarih 12 Aralık olsun arkadaşlar

saat 13.00-13.30 olsa uygundur bence şimdi yer için karar verme zamanı

benim fikrim şudur ki : göztepe optimum outlette buluşalım merkezi ve ulaşımı kolay ?

benim için hiç farketmezzzz :kedi:
sadece yer ve zaman soyleyin fıstıklarrr kaydirigubbakcemile5

şu an bütün arkadaşların onaylaması kaldı canım ya da alternatif bir yerde söylenebilir
ama 12 aralık tamamdır inşallah...
opuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…