• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbull duy sesimi... Istanbul ve istanbul' lular....

Kızlar birde 19 şubat'ta bayrampaşa forum avm de buluşmamız var haberiniz olsun...

oley o zaman.. :))) ee şu mutsuz olan ismini de değiştirirsin artık :))

Ahh keşke değiştirebilsem mutsuz yapıştı kaldı üstüme buraya üye olurken moralim çok bozuktu bende o ruh haliyle rumuza mutsuz yazdım değiştiremiyorum da artık kaldı öyle anlıycan halbuki ben:16: :62::66: böyleyim yani

bende gelmek istiyorum aslında ama oğlanı kayınvalideye bırakabilirsem uyku saatleri çünkü o saatler

Arkadaşlar kimseden ses çıkmıyor bu cmt buluşuyoruz profiloda saat 14:00 bir değişiklik yok değil mi?:26:

banada uyuyor bende gelcem ama tam olarak neresinde buluşcaz?ben bir yada 2 kere gitmişimdir hatırlamıyorum orayı:97:

evet kızlar kesinleştirelim artık kimler geliyorrr???

c.tesi saat 14.00-14.30 arası profilo da buluşuyoruz giriş katta hemen sağda starbuks falan var orada buluşabilirz siz ne dersiniz?

alici_bjk
babyboys
cadıkazanı23
mutsuz82
sznysn

başka gelen var mı arkadaşlar??
herkes geliyor değil mii??

kızlar meraba bende yenı bır uye olarak katılmk ısterım bulusmanıza da boyle bıraz aceeleye gelmıs be karşıda oturuyorum katılsam problem olur mu sızın için acaba ?

Back