• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Istanbull duy sesimi... Istanbul ve istanbul' lular....

Merhaba hanimlar,

bende 1 yili askin oldu Istanbul´a yerleseli...Ayni dertten sikayetciyim...Dostluk kurmak artik sanki eskisi gibi kolay olmuyor..!

Hertürlü bulusmaya varim..Calisiyorum ama erkenden bir gün kesinlesirse ayarlayabilirim günümü..!

Ben Yesilpinar/Eyüp´te oturuyorum..!

Hadi HAYIRLISI!!! :10:
yakınmışızz bende gop ta oturuyorum

HERKESE MERHABA :) Ankarada otururken evlilik sebebiyle İstanbul'a yerleştim.. Ankara'da çok güzel bir arkadaş grubum varken burada yapayalnız kaldım.. İstanbul'da da görüşebileceğim ve de anlaşabileceğim arakadaşlar arıyorum :)))))) her yerde buluşabilir.. nerede oturulduğuda pek önemli değil :)))) burası da dest-i arkadaş gibi olmuş :))) bir buluşma ayaralayalım mııı?????? İstanbul'u sevmeme yardımcı olunn :)):42::34:

canım hosgeldin yeditepemize:) Trafil falan hepimiz söyleniriz zaman zaman ama İstanbul başkadır.
Ben Etiler deyim. İstediğin zaman istediğin yerde kızlarla toplanıp görüşürüz:) :69::69:

evet arkadaşlar.. artık gerşekleştirelim şu buluşmayı.. hafta sonu olması en mantıklı ve uygun olanı sanırım.. taksim de görüşebilirz ya da mecidiyeköyde.. hangisi daha uygun olur? ya da bakırköyde olabilir.. orasıda güzel bence.. bu hafta sonuna ayarlayalım mı??? mesela cumartesi olabilir?? öğleden sonra.. ne dersiniz?

evet arkadaşlar.. artık gerşekleştirelim şu buluşmayı.. hafta sonu olması en mantıklı ve uygun olanı sanırım.. taksim de görüşebilirz ya da mecidiyeköyde.. hangisi daha uygun olur? ya da bakırköyde olabilir.. orasıda güzel bence.. bu hafta sonuna ayarlayalım mı??? mesela cumartesi olabilir?? öğleden sonra.. ne dersiniz?

c.tesi öğleden sonra bana uyar kızlar bence mecidiyeköy herkes için ortak nokta hem de en çok ulaşım olan yer mecidiyeköyde buluşalım derim ben siz ne dersiniz?

saat 14:00 da buluşabilirz... ama nerde olacağını da siz eski istanbullular söyleyecek.. :))

merhaba kızlar:92:

Merhaba bende ankarada okudum istanbuldan ankaraya gitmek kabus gibi gelmişti bana; çünkü ankarada yapacak pek bişey yok bi kere acayip soğuğu var bütün kış kar yağıp duruyordu ama sonra alıştıkça ankarayıda sevmeye başlamıştım neyse demek istediğim istanbulu öğrendikçe ve arkadaş bulduğun zaman bence istanbula bayılacaksın bende sizlerle buluşmak isterim beşiktaş ulus tarafında oturuyorum. Buluşma yerini ve zamanını en kısa zamanda ayarlayalım da buluşup tanışalım belki çok güzel dostluklarımız başlar ne dersiniz?:46:

slm.. bu cumartesi öğleden sonra bir buluşma ayaralayalım diyoruz mecidiyeköyde, taksimde yada bakırköyde.. ne diyorsun..

hepsi merkez ama bakırköy daha alternatif sankim c.tesi banada uyar :9:

Banada uyar cmt. günü ama taksim yada m.köy olsun daha merkezi yerler herkes kolaylıkla gelebilir.

Ebruli bende ulusta oturuyorum birbirimize çok yakınız.:70:

öncelikle herkese selam
bende şişlide oturuyorum ama 19 aylık afacan bi oğlum var gelmek isterim tanışmak isterim ama çocukla sanırım çok zor olur :58:

öncelikle herkese selam
bende şişlide oturuyorum ama 19 aylık afacan bi oğlum var gelmek isterim tanışmak isterim ama çocukla sanırım çok zor olur :58:
canım çok zor olmuo ben daha önce oğlumla katıldım buluşmaya elinde oyuncak falan olunca farklı gelio ortam:1:

Cumartesi calisiyorum...Gelemem..:19:

Son durum ne oldu cmt. buluşuyormuyuz kızlar?

bende istanbuldayım
bende gelip tanışmak isterim.
m.köy özellikle bana uyar.
4 yaşında oglum var onuda getireceğim ama???

daha önce prensesi nickli ark. ile buluşup tanışmıştık.

bu ctesi saat 2 bana uyar gelebilirim.m.köy ve taksim özellikle

bende istanbuldayım
bende gelip tanışmak isterim.
m.köy özellikle bana uyar.
4 yaşında oglum var onuda getireceğim ama???

daha önce prensesi nickli ark. ile buluşup tanışmıştık.

bu ctesi saat 2 bana uyar gelebilirim.m.köy ve taksim özellikle

kızlar ne zamansa karar verelim işte, bu ctesi mi?
benim spor programım var çünkü. Bende mecidiyeköyde oluyorum o gün. Profilo AVM nasıl olur? yeni iyileştim hasta olmayayım Amazon katı çok şık zaten...

cumaya kadar netleşirse iyi olur.
3-5 kişide olsak buluşup tanışalım derim
şimdiden 3 kili filan kesin gibi heralde
katılım dahada fazla olur umarım.

ebruli slmlar
tesadüf ama benim evim orada.
profilonun yan sokagında:)
bana uyar.
taksimde olur oraya kadar gelirim.

ebruli slmlar
tesadüf ama benim evim orada.
profilonun yan sokagında:)
bana uyar.
taksimde olur oraya kadar gelirim.

canım şişliden bir arkadaş oğluyla gelecekmiş, Taksim hem çok kalabalık olur, hem de soğuk üşür.
Gelin biz profilo yapalım.

gelenleri de listeleyelim yavaş yavaş. yapmadıysanız ben yapayım.

1- ebruli
2-babyboys

Back