Istanbull duy sesimi... Istanbul ve istanbul' lular....

:13::13::13:

yer ve tarih kesin belli mi kuzular bi atlar gelirim ben kesileşsinde
cumartesi verilmiş bi sözüm var aslında foruma gidecektik kuzunun birisiyle
bakalım konuşuruz daha ok

deryamm buluşma oluyomus bende gidecem yaa buluşmaları özledim valla

bende gelcem bende.gültepede oturuyorum leventede yakınım,mecidiköyede yakınım,heryere yakınım.siz kararlaştırın yeterki heryere gelirim bende

arkadaşlar konuyu açan kişi olarak yorum yapmazsam olmaz dimi :)))) evet bu cumartesi olmaması iyi olmuş.. bende gelemezdim.. bence 12 şubat çok geç ama öyle diyorsanız öyle olsun... 12 şubat profilo öylemi......

bence 5 şubat daha mantıklı... önemli olan kuru kalabalık değil; güzel kaliteli bir buluşma olması.. bu yüzden uzatmanın anlamı yok derim ben... :)))

bence 5 şubat daha mantıklı... önemli olan kuru kalabalık değil; güzel kaliteli bir buluşma olması.. bu yüzden uzatmanın anlamı yok derim ben... :)))

bencede 5 şubat olabilirdi artık takipteyim

merhaba son durum nedir bilmiyorum..
gelmek isterim daha önce buluşma açmıştım zamanı kesinleştirin arkadaşlarımı da çağırıyım kk'dan

5i olursa bende gelicem kılzar arabayla burdan gelcekleride toplarım irtibata geçerseniz bu hafta işe geldim haftaya izinli olayım diye profiloda uygundur ayrıca..

Bana her tarih uyar son durum için takipteyim.

canım 5i çok erken diye buradaki arkadaslar istemediler. Kuru kalabalıkta olmaz zaten gelenler!!

bencede 5 şubat olabilirdi artık takipteyim

çok istiyorsanız kaydıralım 5 şubata..

merhaba son durum nedir bilmiyorum..
gelmek isterim daha önce buluşma açmıştım zamanı kesinleştirin arkadaşlarımı da çağırıyım kk'dan

gelmezsen gözünü oyarım zaten senin. su tarihi netleştirelim haber verelim herkese

5i olursa bende gelicem kılzar arabayla burdan gelcekleride toplarım irtibata geçerseniz bu hafta işe geldim haftaya izinli olayım diye profiloda uygundur ayrıca..

sevgicim ben seni görmeyi çok istiyorum ancak dediğim gibi. ben yardımcı olayım diye böyle listeler falan yapıyordum. Çoğunluk ne zaman istiyorsa o zaman olsun. Hatta konu sahibi arkadas anket bile acabilir. Senin yeni yıl çekilişinde çok iyi çözüm olmuştu

bende gelmek istiyorum unutmöayın benide lütfen
özel mesaj atabilirsiniz tam tarih kesinleşince bana hergün uyar haftaiçi dışında tabiki

bana 5ide veya 12 şubatta uyar.
çogunluk ne derse gelmeye çalışacagım 4 yaşındaki oglumla:)

bnm içimde farketmez kızlar oratk bir kararda buluşalım

ya kızlar 5 şubat'mı 12 şubatmı
5 şubat olursa ben gelemem
k.oğlan 2 şubat'ta ameliyat olacak üşütmemem lazım
ama 12 şubat olursa uşaklarımla geliriz mekanımız orası hep
takipteyim yada özelden bana ulaşın

Merhaba kızlar.. istanbul için bir buluşma var sanırım. eğer uygunsa ben de gelmek isterim

son durum ne diye bakayım dedim
12 şubat galiba
bir değişiklik yok sanırım

12 şubatmı tarih kızlar bende gelmek istiyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…