Istanbull duy sesimi... Istanbul ve istanbul' lular....

Son durum ne oldu cmt. buluşuyormuyuz kızlar?

öncelikle herkese selam
bende şişlide oturuyorum ama 19 aylık afacan bi oğlum var gelmek isterim tanışmak isterim ama çocukla sanırım çok zor olur

Ebruli bende ulusta oturuyorum birbirimize çok yakınız.

kızlar geliyorsanız yazalım hemen adınızı listeye, son dakika sorun olmasın.
bende ona göre yapacağım hafta sonu programımı:82:

kızlar selamlar deryacımda burdaymış geliyomusun ??
yer ve tarih kesin belirtirseniz bende ayarlayım kendimi ama cumartesi zor siz yinede bi haber edin olurmu beylikdüzündeyim bende hadi haber bekliyorum sizden ???

yer ve tarih kesin belirtirseniz bende ayarlayım kendimi ama cumartesi zor siz yinede bi haber edin olurmu beylikdüzündeyim bende hadi haber bekliyorum sizden ???

Sevgicim seninle tanısacağız demek sonunda:)
Çok memnun oldum yaaa geleceğine.

Hanımlar bu hafta zor olacak anlaşılan bence 5 ŞUBAT 2011 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT:13.00 diyorum. Ne dersiniz? son dakika işim çıktıda olmaz heö

13 çok erken bana ama olabilir ben biraz rötarlı gelirim

bu ctesi için kesin gelirim diyorum.
haftaya ctesi için yine büyük ihtimal gelirim özellikle profilo ve cevahir filan olursa.
ama çocuk oldugu için hastalık vs onlrıda göz önünde bulunduruyorum.

prenseside gelir diye düşünüyorum.oda profiloya yakın aynı mah.deyiz.

bende haftaya c.tesi olursa eğer çarşambadan haber veririm kesin bişey birde bu taraftan gelecek olursa alabilirim kızlar ben beylikdüzünden gelicem çocuklu varsa bu güzergahta yollarda telef olmayın beraber gidebiliriz

bende geleyim diyorum ama oğluşu babannesine bırakıp da gelmeyi düşünüyorum açıkçası kızlar
zaptedemiyorum dışarlarda valla daha önce incim34 le tanışmıştık zaten o gördü durumu kesinleştirelim ona göre plan program yapalım hadi bakalım

Bende geliyorum kızlar ama saati erken değil mi iki iki buçuk olsa daha rahat olmaz mı ne dersiniz birde m. köyde buluşucaz?

bende gelmek istiyorummm aama eşim evde oluyor ya cumartesi

:13::13::13:

yer ve tarih kesin belli mi kuzular bi atlar gelirim ben kesileşsinde
cumartesi verilmiş bi sözüm var aslında foruma gidecektik kuzunun birisiyle
bakalım konuşuruz daha ok

profilo banada uyar kızlarr ben de gelirim
babyboysla daha önce buluşmuştuk cnm umarım bu sefer katılım daha çok olur

bende haftaya c.tesi olursa eğer çarşambadan haber veririm kesin bişey birde bu taraftan gelecek olursa alabilirim kızlar ben beylikdüzünden gelicem çocuklu varsa bu güzergahta yollarda telef olmayın beraber gidebiliriz

Bende geliyorum kızlar ama saati erken değil mi iki iki buçuk olsa daha rahat olmaz mı ne dersiniz birde m. köyde buluşucaz?

:13::13::13:

yer ve tarih kesin belli mi kuzular bi atlar gelirim ben kesileşsinde
cumartesi verilmiş bi sözüm var aslında foruma gidecektik kuzunun birisiyle
bakalım konuşuruz daha ok

Güzeller bu cumartesi erken diye, 12 ŞUBAT CUMARTESİ SAAT 13.00
ne dersiniz? okuduğuma göre herkese uyuyor şu anda
PROFİLO ALIŞVERİŞ MERKEZİ- UNUTMAYIN :)

Son düzenleme:
bu ctesi 29.
sonraki hafta 5 şubat iyiydi ama
ara uzadıkça katılım artarmı acaba?
profilo oluşuu süper
kısmetse tanışıp görüşürüz

tamam anlaştık o zaman:)
13 ŞUBAT 2011 CUMARTESİ- PROFİLO ALIVERİS MERKEZİ-AMAZON KATI

13 şubat pazar günü oluyor kızlar biz 12 şubat cmt. günü saat 13 te profiloda amazon katında buluşuyoruz değil mi en son karar bu yanlışlık olmasın sonra

o güne bişey çıkmazsa ben kesin geliorum kızlar profilo banada çok yakın 12 şubat oluyor yalnız saat 2-2.30 gibi daha uygun heralde herkese

sorun değil gerekiyorsa 14.00 yapalım...

Evet 14 yapalım daha iyi olur bencede.

tamamdır son karar güzel.
bende hastalık ve askilik birşey çıkmazsa gelirim.
gelmezsem ayıp,karda yagsa bahane edemem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…