- Emoji Skoru
- 2.197
- Puanlar
- 373
yakınmışızz bende gop ta oturuyorumMerhaba hanimlar,
bende 1 yili askin oldu Istanbul´a yerleseli...Ayni dertten sikayetciyim...Dostluk kurmak artik sanki eskisi gibi kolay olmuyor..!
Hertürlü bulusmaya varim..Calisiyorum ama erkenden bir gün kesinlesirse ayarlayabilirim günümü..!
Ben Yesilpinar/Eyüp´te oturuyorum..!
Hadi HAYIRLISI!!!
HERKESE MERHABA :) Ankarada otururken evlilik sebebiyle İstanbul'a yerleştim.. Ankara'da çok güzel bir arkadaş grubum varken burada yapayalnız kaldım.. İstanbul'da da görüşebileceğim ve de anlaşabileceğim arakadaşlar arıyorum :)))))) her yerde buluşabilir.. nerede oturulduğuda pek önemli değil :)))) burası da dest-i arkadaş gibi olmuş :))) bir buluşma ayaralayalım mııı?????? İstanbul'u sevmeme yardımcı olunn :))
evet arkadaşlar.. artık gerşekleştirelim şu buluşmayı.. hafta sonu olması en mantıklı ve uygun olanı sanırım.. taksim de görüşebilirz ya da mecidiyeköyde.. hangisi daha uygun olur? ya da bakırköyde olabilir.. orasıda güzel bence.. bu hafta sonuna ayarlayalım mı??? mesela cumartesi olabilir?? öğleden sonra.. ne dersiniz?
Merhaba bende ankarada okudum istanbuldan ankaraya gitmek kabus gibi gelmişti bana; çünkü ankarada yapacak pek bişey yok bi kere acayip soğuğu var bütün kış kar yağıp duruyordu ama sonra alıştıkça ankarayıda sevmeye başlamıştım neyse demek istediğim istanbulu öğrendikçe ve arkadaş bulduğun zaman bence istanbula bayılacaksın bende sizlerle buluşmak isterim beşiktaş ulus tarafında oturuyorum. Buluşma yerini ve zamanını en kısa zamanda ayarlayalım da buluşup tanışalım belki çok güzel dostluklarımız başlar ne dersiniz?
canım çok zor olmuo ben daha önce oğlumla katıldım buluşmaya elinde oyuncak falan olunca farklı gelio ortamöncelikle herkese selam
bende şişlide oturuyorum ama 19 aylık afacan bi oğlum var gelmek isterim tanışmak isterim ama çocukla sanırım çok zor olur
bende istanbuldayım
bende gelip tanışmak isterim.
m.köy özellikle bana uyar.
4 yaşında oglum var onuda getireceğim ama???
daha önce prensesi nickli ark. ile buluşup tanışmıştık.
bu ctesi saat 2 bana uyar gelebilirim.m.köy ve taksim özellikle
ebruli slmlar
tesadüf ama benim evim orada.
profilonun yan sokagında:)
bana uyar.
taksimde olur oraya kadar gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?