İstanbul'dan Orta Anadolu'ya kaçmak

İstanbul'dan memleketime taşınayım mı?

• Ankete Katılan
    95
Hadi bakalim inşallah yakın zamanda alışırsınız hayırlı olsun bizde elma gönder amasyadan
memleket sonuçta ama bekarken oradaydım. şimdi evli ve 3 çocukla nasıl olacak, ben de merak ediyorum :)

çok heyecanlıyım hanımlar
dua edin olur mu?
evi sattık, eşyaların bir kısmını derleyip topladık.
yarın sabah ilk uçakla uçuyoruz.
bir süre otelde kalıp ev bakacağız ve satın alacağız.
inşallah gönlüme göre bir ev bulurum :)

Grill,yeni gördüm konunu,yuvaya dönüş ha,ben bile heyecanlandım,uygun evde bulursunuz oralardan şimdi,içime doğuyor,çok güzel olacak sizin için.Darısı başıma inşallah.Ben semtler arası göç planlıyorum,bakalım...

inşallah canım.çok moral verdi yorumun. ev ve eşya hazırlıkları hala devam ediyor. otel çocuklarla hiç çekilmiyormuş meğer.

senin için de güzel şeyler olur inşallah :)

inşallah canım.çok moral verdi yorumun. ev ve eşya hazırlıkları hala devam ediyor. otel çocuklarla hiç çekilmiyormuş meğer.

senin için de güzel şeyler olur inşallah :)
Otel evet zor olur çocuklarla,ama deniz dalgalanmadan durulmaz,ardından gelsin yeni çevre,yeni düzen,yeni hayatKonuna ilk açtığında yorum yapmıştım,şimdi hatırladım,izmiti tavsiye etmiştim hattaAmasya bildiğin yermiş zaten,acabaların da yoktur...Evler ne civarda orada,yani her sart ve bütçeye göre vardır da,3+1 ara kat yeni evler mesela?

izmit de kalabalık nüfus olarak. bir de bilmediğimiz yer. Amasya memleket ya daha mantıklı geldi :)
burada sıfır 3+1 evler 175 binden başlıyor.

Daha mantıklı tabii,kendi çevren olması avantaj,ev fiyatlari gayet iyiymiş,insallah gönlüne göre bulursunuz canım...

Grill adına çok sevindim gerçekten
Benim de Eskişehir'e yerleşme arzum var biliyorsun.
Bakalım neler yapacagız.
Seneye gidersek gittik yoksa daha adım atamam İstanbul'dan

Grill adına çok sevindim gerçekten
Benim de Eskişehir'e yerleşme arzum var biliyorsun.
Bakalım neler yapacagız.
Seneye gidersek gittik yoksa daha adım atamam İstanbul'dan
bence bu yaz taşının.
insan düşündükçe ürküyor sanki.

ben eşime "acaba taşınsak mı?" dedim. hesap kitap yapıp ihtimalleri değerlendirmemiz bir hafta sürdü. evi satmamız 3 ay sürdüğü için bekledik.

bir haftadır oteldeyiz. kızlar çok memnun hayatından. biz de öyle.

1 haftada taşınma kararı almak çılgınlık ama iş ve maaş konusu halledilince her şey rayına oturuyor.

elini çabuk tutmasını tavsiye ederim istanbul'dan taşınmak isteyenlere :)

evimizi, eşyalarımızı aldık. bugün yerleşiyoruz inşallah.

gönlüme göre bir ev ve mekan oldu çok şükür :)
İşte bu çok güzel,hemen kurarsınız düzeninizi çocuklar bunalmadan, güle güle oturun canım,kolay gelsin

Ooo seri operasyon,en sevdiğim,bende diyorum eşime hesap kitap yaptık mı,ben 1 haftada ev alır taşınırım.Ev taşımak kolay mı öyle diyor,diyorum üç günde bile döşerim evi,sen paradan haber ver.Ben bu evi de dağıtmayacağım zaten taşınırsam,darısı başımıza,sen taşındın,heveslerimiz depreşti

İşte bu çok güzel,hemen kurarsınız düzeninizi çocuklar bunalmadan, güle güle oturun canım,kolay gelsin
kızlar illa ki bunaltıyor ayak altında dolaştıkları için. ufak tefek sorunlar dışında çok şükür yerleştik eve.
büyük ve ortanca yeni yataklarını dolaplarını görünce pek mutlu oldular ki ondan ona zıplayıp duruyorlar :)

ev taşımak kolay tabi ki. büyük eşya sorun değil ki. karar vermek zor.
inşallah sen de gönlünden geçeni yaparsın :)

Ay kuzularının sevincini görmüş kadar oldum,:) Sağlıcakla oturun,çocuklarının mürvetini gör inşallah.Güzel dileklerin içinde çok,sağol.

Son düzenleme:
tek sıkıntı akşam 9 dan sonra ekmek bulunmuyor.
şehir içinden ırmak geçtiği için belediye yaya kaldırımlarını geniş tutmuş, bisiklet yolu yapmış. ona rağmen yola inince araçlar yavaşlıyor. şehir içinde hız yapan yok, lüks araçlar bile.
olumsuz şeyler de var tabi. doğalgaz bağlatmak için evrak işi çok. ustaların bazısı çok baştan savma iş yapıyor.
asm ve okul işleri nasıl? ben de merak ediyorum :)

Nüfusu az ilçeler var ancak bu kez de imkanlar kısıtlı eğitim sağlık vs durumunuz çok iyi ise sıkıntı olmaz elbet. Yakın arkadaşım ankardan merzifona taşındı çok mutlu. Trafik yok, kalabalık değil, doğayla içiçe. Merkeze vs yakın.

ben şehir merkezindeyim. okul sıkıntısı yok. kendi üniversitesi var.
ulaşım rahat ve kolay.

günaydın kızlar
dün köye götürdük kızları. dedemin bahçesinde dallardan sarkan kirazları görünce şaşırdılar. daldan kiraz yediler. bahçede çamurun içinde oynadılar. kediyi sevdiler. ben sıkıldım ama onlar sıkılmadı. eve dönmek istemediler :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…