orta karadeniz düşünüyorumhangi ili düşünüyosun?
Irtorta karadeniz düşünüyorum
orta karadeniz düşünüyorum
çocuklarım adına sürekli endişe yaşamak yordu beni deNe 14ü 20 olmadı mı o yahu
Bence kaç beni hiç bi kuvvet istanbulda yaşatamaz büyük konuşmayayım da çekilecek dert değil.
annem her yere taşınır benimle. o problem de yok.Kendi ailem de ordaysa seve seve giderdim.
İklim de önemli.orta karadeniz düşünüyorum
çocuklar doğduktan sonra çok tedirgin endişeli biri oldum. bir yere giderken sürekli etrafı kolaçan ediyorum hem insanlar hem araç kalabalığı.Ege falan hiç durma derim ama orta anadolu neresi olduğu önemli...yaşamak için seçeceğiniz yer imkanları yaşam şartları kültür ve yaşayış çok önemli
Bu arada ben de karadenizin büyük bir ilçesinde yaşıyorum deniz kenarında evim var...30 yılım Ankarada geçti şimdi büyükşehir denince tüylerim diken diken oluyor hiç sevmiyorum ...
değil mi?Irt
Orta karadeniz için hiç tereddüt etmezdim ben...
dedikodu ve akraba konusunda sıkıntı olmaz. çünkü mesafeliyim yıllardır.Grill şehre göre değişir
Orta Anadolu deyince Kırşehir Nevşehir Aksaray geldi aklıma
Haaa hiç birini bilmem ben Ankara da büyüdüm ilçede orada bundan 30 yıl önce bile dedikodu had safhada idi
Kim ne yapmış ile beslenen muhafazakar bir yapı şimdi modern olduk herkes sosyal medya dedikoducusu
Küçük yerde herkes tarafından bilinen olmak tercih edilir mi acaba
İstanbul da çok büyük endişede haklısın ama birden aile ortamları seni de germesin ona git buna git vs vs
Okul vs önemli tabii
Bir ara vardı başka şehre tayin konumuz eşim burada ortalama okula verdiğin para ile küçük şehrin en iyi okulunda okutursun çocuğu demişti bu da avantaj
oraları da düşündüm ama evler pahalı.Artık büyükşehirlerin hepsi kalabalık,karmaşık ve tehlikeli maalesef.
Hem sakin hem de gelişmiş bir yer deneyimleyip paylaşan biri olursa gerçekten güzel olur.
Fikir alışverişi yapılabilir burada.
Ben Fethiye,Marmaris ve Antalya'yı çok beğenirim. Ama oralar için gelişme çağındaki genç kızlar için yine tedirgin olabilirsin haklı olarak.
yaşam tarzı olarak çok dışa dönük değilim.ya yaşam tarzınızı bilmiyorum ama ben orta karadenizde hatta karadenizde yaşamazdım. karadenizliler alınmasın ama atıyorum bi eskişehir ile bi rize bir değil. bu tamamen şehirden beklentinizle alakalı ama.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?