istanbula alısmıs bırının bırak sıleyı baska bır sehıre bıle alısması cok zor bence.
zorluk cekebılırsın .
Ben dahs kaliteli bi yaşam istiyorum aynı kuzeniniz gibi istanbuluda yaşıyorum ama avm şura bura degil ormanını deniz kenarını gezmedigimiz yer yok ama diyorum ya ben temiz havayla nefes almak kızımı korkmadan oynatmak istiyorumBenim kuzenim silivriye taşındı.tek maaşla ıstda kotu bır evde kalıyorlardı.cocuklarıda orta sevıyede bır koleje gıdıyordu.aynı kıraya mustakıl bahcelı bır eve çıktılar.ev çok güzel.bahcede yazın domates salatalık yetıstırıyolar.hamak bıle var.kızı özel okuldan aldılar ama ordakı bır ogretmenden haftada ıkı gün özel ders alıyor.ustelık bırde kemana baslattılar yınede özel okuldan ucuza geldı.kızın derslerı özel kursla çok ıyılestı.enıste memurdu.2750 maası vardı 700 kıra 900 okul oduyordu.sımdı kıra aynı 450 kurslara verıyor.kalan 450 ilede gezme tozma yapıyolarmıs haftasonları.ıstdayken dışarı çıkma lukslerı yoktu.sabahları kuzenım cay kısır yapıp komsuları cagırıyormus.kızıda mutlu kılo almış.ıstanbulu yasayamadıktan sonra orda yasamanın anlamı yok dıyor
Akdenize bende hayranım zaten konyalıyım her yaz en az bir hafta orada tatil yapıyorum ama işimizden dolayı oraya taşınmamız imkansız o yüzden en azından şehrin kalabagından birax uzak olsun şişe olsun dedim daha da tam karar almış degiliz şilede de merkezden degil ahmetliden yada kumbabadan filan bakıyoruzİstanbul'dan Şile'ye kaçmak mı? Şile zaten İstanbul içi. Yazın herkes orada, vıcık vıcık denizde insan seli. Denizi deniz değil, boğulan boğulana. Ege veya Akdeniz'de bir yere yerleşmek varken neden Şile anlayamadım ben...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?