Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol canım. 1 ay sonra nışanım olacak, düğünde Eylül gibi olur tahminim
Kestelde oturacağım canım. Sen peki?
Malesef tanıdığım yok, sen gibiyim bende canım. Yalnızım. Beşevler merkezde bir yerde diye duymuştum.:26:
Sağol canım. 1 ay sonra nışanım olacak, düğünde Eylül gibi olur tahminim
Kestelde oturacağım canım. Sen peki?
Güzel bir tesadüf bende beylikdüzün den geldim canım:))beykent tarafında oturuyor annemler. sen beylikdüzünün neresindeydin? insan gerçekten arkadaş arıyor senin Allah tan oğlun var bende oyalanacak oda yok:))beşevlerde nerdesin? ben çamlıca mah.deyimbende istanbuldan bursaya besevlere tasındım 8 ay önce ama bende yalnızım hala kafa dengi bir arkadasım yok aslında bursa güzel sehir ama dost denilecek kimse yok allahtan bir tane oğlum var benim onunla zamanı gecirmeye calısıyorum fakat onunda krese vercegim bu sene tek dilegim bursaya alısmaka ve burada benimde güzel dostluklarım olması istanbulun neresinden geldin sen ben beylik düzünden tasındım besevlere
Güzel bir tesadüf bende beylikdüzün den geldim canım:))beykent tarafında oturuyor annemler. sen beylikdüzünün neresindeydin? insan gerçekten arkadaş arıyor senin Allah tan oğlun var bende oyalanacak oda yok:))beşevlerde nerdesin? ben çamlıca mah.deyim
Canım ben 32 yaşındayım.Bende sadece karafatmada o ortadaki heykelin orayı hatırlıyorum ismi çok dikkatimi çekmişti çünki:))Benim oturduğum yer carrefour dan orhaneli yoluna girince ilk ışıklar var beşevlere dönüş hani solda jimer var o ışıkları geçiyosun düz ikinci ışıklara geliyorsun sola dönünce orası çamlıca mahhallesi canım.Yakın sayılırız yani:))Görüşmek isterim canım...pardon spn yazdıgını dikkate almamısım simdi gördüm camlıca tarafı neresi onu bile bilmiyorum aslında karafatma heykelinin nersinde kalıyo benimki oradaki özel okulun yukarısından cıkıyosun az asada siteler var oarası canım özlem kız yurdunun orası yani
Canım ben 32 yaşındayım.Bende sadece karafatmada o ortadaki heykelin orayı hatırlıyorum ismi çok dikkatimi çekmişti çünki:))Benim oturduğum yer carrefour dan orhaneli yoluna girince ilk ışıklar var beşevlere dönüş hani solda jimer var o ışıkları geçiyosun düz ikinci ışıklara geliyorsun sola dönünce orası çamlıca mahhallesi canım.Yakın sayılırız yani:))Görüşmek isterim canım...
insallah tanısır görüsürüz canımyeni evliyim demiştin bebek falan varmı düsünüyormusunz ben buraya tasınınca anladımki zaman zor gececek alısmakta ikinciyi istedim ve suan gene hamileyim 7 aylık jımeri biliyorum cünki ilk geldiğimde düsük yapmıstım o hastaneye gelmiştim carfuurda her hafta sonu ugrarız mutlaka ev hanımıyım ben testtürlüyüm aslende sakaryalıyım ama evlendim beykente gittim oradan buraya işte ikinciye hamileim ve bi oğlum dahaq olacak kısaca böle işte sende bahset kendinden birazda bakalım
Bizim oraya gelin geliceksin sevindim nedense
Allah mesut etsin canım.
slm kızlar bende balıkesirden bursaya geldim halla arkadasım yok hep yalnızım 2yıl oldu ama çok sıkılıyorum kayınvalişdenler falan burda olmayacakmı kesteli niye tercih ettin oralımıydı eşin benim kayınvalidem bursada ama ondan bana fayda yokkkiiii:2:
Canımm Allah tamamına erdirsin sağlıkla.Bende henüz bebek yok biraz daha sonra düşünüyoruz bakalım hayırlısı.Ben çalışmak istiyorum aslında estetisyenim salon mu açsam ürün işimi yapsam diye düşünüp duruyorum:))Biz aslen izmirliyiz ama doğma büyüme istanbulluyum eşim karacabeyli ama oda doğma büyüme almanyadaymış 15 senedir türkiyede böyle valla :)))
Çalışmak aslında bir nevi iyi olur insana, hem sosyalleşmek hem kafa dağıtmak. Benimki izin vermez, paraya ihtiyacın yokki diyor millet sanki ihtiyaçtan çalışıyor. Ama ilk zaten çalışamam. Evi evirip çevirmeyi öğrenmeliyim. Malum kayınvalide ile aynı binada olcaz:78: