Bebek İkinci El istanbuldan az kullanılmış bebek arabası k-anakucağı ve kıyafet

-UOTE=befrul;32707905]bütün kıyafetlerin toplamı ne kadar uygun birşeyler olursa ben niyetliyim vakıf hesabım da var birde çanta

canım ben hesaplıyım sana özelden yazarım anlaşırız bir şekilde inş haber ederim sana birazdan[/QUOTE]

3senin hesapladığın ürünlrin hepsi mi araba puset çanta kkıyafet hepsi 238 tl nmi tutuyor

canım ben hesaplıyım sana özelden yazarım anlaşırız bir şekilde inş haber ederim sana birazdan

3senin hesapladığın ürünlrin hepsi mi araba puset çanta kkıyafet hepsi 238 tl nmi tutuyor[/QUOTE]

Hayir canim araba yok icinde sende hesaplarsan canim fiyatini atletler 9 atlet 3 tl den 6li alt var 3 tlden takimlar yani satilmayan tum kiyafetler orda fiyati ortada takimlar 5 bahcivanlar 7 atlet ve tek altlar 3 tl sende hesapla canim yanlislik olmasin canta 7 tl araba ayrica 180 tl markasida yaziyo arasyirabilirsin canim piyasa degeri 500 -600 tl aliciysan diger arkadasda hepsine alici

Araba ve puset ayri canim canta ve kiyfetler satilanlari cikarip tek tek heseplarsan fiyatini anlasirsaknanlasiriz duz 200 en son olur ki zaten fitalr cok dusuk 30 tl aldigim kiyafetleri 5 veriyoeum sizbolsaniz daha inermisiniz canim

Arkadaslar lutfen sordugunuz seyleri aliciyim diyipde sorupda sessiz kalmayin dunku arkadas alicam ne kadar dedi geldi sordu etti ben ozelinden soruyoeum kacnkere almiycaksan almiycam de bekletmiyim diger arkadaslari tenezzul edipde cevap vwrmiyor ayiptir ben cevap gelicek diye esimi cocugumu birakiyorum isimi yemefimi biraliuorum sizleei bekletmemek icin auip yaa zor dwgil yani hesap dondurmus gitmis lutfen fiyatlaei fazla buldu soyle dusunun alici olarak degil verici olsaniz aldifiniz 30 tlyi 5den vwripde daha asagisina inebilirmisniz bende borcla aldim onlari taksiyleri hitmedi bile fiyatlari dusuk tuttum olabilecek en uygunu verdiginiz 40tl mesela 1 takim alirsiniz ama birdan kac takim oluyo onun icin ne olur gercekten aliciysaniz goeuselim yoksa oyalamayin benimde bakmam gereken evim cocugum var hepinize hayirli gunlwr

QUOTE=melisakaktus;32722937]yenı topıgın hayırlı olsun bavımmmmmmmmmmmmmmm ben o arabayı alam barı[/QUOTE]

oyyy oyy melisam benim canım hoşgeldin sağolsın kuzum al yaa al vallaha ahanda gttiğimiz yerde yerim bile yok ne yapacaksam kullanmıyorumda sen alda kurtar beni balısı

cnm yeşil ve sarı takımlar satıldı demiştin onlar satılmadımı bide 4. resimdeki bahçıvan bunlar satılmadımı canm

Can8m onlar satildi diger altlar esofmanlar Birde 2 takim pijamalar var iste canim esim gidecek yemek yapicam aksama 7 dogru girerim pcden hallederim resmlerini olurmu

canım bunlar ve o altlardaki beyazlı yeşilli olan satıldı 3 duruyo özeline yazıyorum fiyatı

ayları nedir acaba bendenlerini söylermisin bide elinde kalanları ayıklayıp bana özelden msj atarmısın almak istiyorum oğluşum için

ayları nedir acaba bendenlerini söylermisin bide elinde kalanları ayıklayıp bana özelden msj atarmısın almak istiyorum oğluşum için
Canim satildi hepsi coraplar ve patik ayakkabilar canta anakucagi ve araba disinda hepsi satildi :26:

Canim ozelin dolu ben saliya kadar giremeyebilirim netimiz yok cepten takip edicem gelince ordan gorusuruz benim sana sattiklarimin senin istediklerin satilanlari hesaba koymadim eksik cikarsada parani iade ederim canim kac kisiyle kac urun icin gorustik satildi yazdik satilmadi sana o yuzden sana sordumki kesin yazayimmi diye canim eksik yok fazla yok olnalar istediklerin gelicek sana ama dedigim gibi insaniz neticede olursada parani iade ederim guvenebilirsin ben buralardayom surekli herkesde bilir benim topik var hamilelik yolunda hep birlikte diye orada bulabilirsin hadi ben kactim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…