istanbuldan antalyaya taşınanlar ..

kuzey2706

Guru
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2013
83
28
288
Merhabalar konuyu hangi bölümden açacağımı bilemedim .. doğma büyüme eşimde bende istanbul dayız ilkbaharda antalya ya taşınacağız orda yaşayanlar yada başka şehirden antalyaya taşınanların fikirlerine ihtiyacım var istanbuldan gitmeyi çok istiyorum ama korkuyorum da ... antalyada yaşayanlar memnun mu hayatından sıcağını biliyorum temmuz ağustos çok sıcak oluyormuş bunun dışında artıları eksikleri nedir çocuk için uygun bi şehir mi merak ediyorum teşekkürler şimdiden

Antalya sıcağı dışında güzel , fakat komşuluk falan yok ben sevemedim.
İstanbul’dan sonra ilk başlarda size güzel gelebilir ama sonra sizi sıkarımı bilemedim . Muratpaşa ve Konyaaltı civarı güzel

Antalya sıcağı dışında güzel , fakat komşuluk falan yok ben sevemedim.
İstanbul’dan sonra ilk başlarda size güzel gelebilir ama sonra sizi sıkarımı bilemedim . Muratpaşa ve Konyaaltı civarı güzel

Allah utandırmasın inşallah iyi olur .. tatil için gittik ama yaşaması nasıl olur bilmiyorum :) benim istanbulda da komşum yok bu konuda yabancılık çekmem herhalde :)

Antalya güzeldir. çocuğunuz için güzel okullar vardır. haftasonu etkinliği için gezilecek çok yeri var (çakırlar köy kahvaltısı, kepez kent ormanı, kemer de dino park çocuk için, kadınlar plajı bile var sarısuda, ) denizi çok güzel yazın yürüyerek denize gidebilirsiniz. Suriyeli fazla yok.nezih bir şehir. 5 yıl orda yaşadım ilk işe başladığımda. işiniz nerde olacak bilmiyorum da Konyaaltı ve liman mahallesi çok güzel evler var.

Ben antalyada yasiyorum.
Hosgeldin deniz kokan bu guzel sehre:)
Yasadigimi sehri sevdiren belki yasanmisliklaeimizdie ama ben burayi coo seviyorum burda yalniz olmama ragmen.
Antalya cok guzel bir sehir.istanbuldan kesinlikle daha rahat.Kasima kadar denize girebilirsin burada:) araban varsa hafta sonu kemer,olimpus, kaş a gidersin.
Aksamlari Konyaaltinda yurursun.
Ben bueayi o kadae seviyorum ki..
Keske burdan gitmesem hic..
Gidecegim icin cok uzgunum..
Ben burada kesfettim kendimi ..burqda asik oldum burada sarki besteledim burada kitabimi olusturdum..
Buradan gidince ben ne yapacagim..:(

Antalya güzeldir. çocuğunuz için güzel okullar vardır. haftasonu etkinliği için gezilecek çok yeri var (çakırlar köy kahvaltısı, kepez kent ormanı, kemer de dino park çocuk için, kadınlar plajı bile var sarısuda, ) denizi çok güzel yazın yürüyerek denize gidebilirsiniz. Suriyeli fazla yok.nezih bir şehir. 5 yıl orda yaşadım ilk işe başladığımda. işiniz nerde olacak bilmiyorum da Konyaaltı ve liman mahallesi çok güzel evler var.

Offffff cok supermis gercekten/

Ben denize olup biten bir insanim, Antalya'da yasasam her gun denize girerim:KK200:

Antalya da konyaaltı da yaşıyorum çok memnunum semt olarakta çok nezih bi yer sormak istediğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz

Antalya da konyaaltı da yaşıyorum çok memnunum semt olarakta çok nezih bi yer sormak istediğiniz şeyler varsa sorabilirsiniz
merhaba,

bizde is nedeniyle esimle Antalya ya yani Konyaaltina tasinmayi düsünüyoruz. Su an ic anadolu da kaliyoruz. Ben Almanya dan geldim evlilik nedeniyle ve 2 senedir burda yasiyorum. Antalya nasil bir sehir oldugunu malesef hic bilmiyorum, akrabam da yok orada, kimseyi tanimiyoruz ama is imkanimiz cok iyi olacagini düsünüyoruz. Ben 4 dil konusuyorum ve esim satis uzmani, ama korkuyorum tasinmaktan, kimseyi tanimiyorum ve buraya iyi kötü alistim (2yil) ama is imkani 0. Üniversite Almanya da okudugum ve dil bilgisi olmasina ragmen.. Deniz olan sehirleri cok severim ama tatil ve gercekten orda yasamak ve calismak farklidir tabiki.. Uzun oldu kusura bakmayin .:(

Back
X