istanbuldaki pazarlar? En güzeli hangisi?

misss_girl

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ekim 2010
2.101
728
173
Merhaba doğuda görev yapmaktayız ve bu haftaiçi istanbula 2geceligine kaçamak yapmak istiyoruz. .ben asıl cumartesi Bakırköy pazarına gitmek istiyordum ama uymadı tarih olarak. Bakırköy pazarına yakın o güzellikte hangi pazarı önerirsiniz çarşamba perşembe veya Cuma günü kurulan?
Alternatifler;findikzade pazari, kadıköy cuma pazarı, fatih çarşamba pazarı ve beylikdüzü sosyete pazari...
siz hangi pazarları önerirsiniz arkadaşlar nokta atışı yapmak istiyorum bol çeşit kalite uygun fiyat. ..
yardımlarınız için şimdiden çok teşekkür ederim hanımlar. ..

Yeşilköy sosyete pazarını siddetle oneriyorum gecen gun yanimda tanimadigim bir kiz cillop gibi kabani 3 liraya aldim diyodu şok gecirdim atasehirde carsamba günleri sosyete pazari var. Birde pazarlar dışında Kadıköy'de çilek sokağı şiddetle öneririm cok güzel ürünler oluyor kime sorsaniz gösterir. Sormak İstediğiniz baska birsey varsa yanitlayabilirim

Yeşilköy pazarına daha önce gitmstm hep küçük hemde pahalı gelmişti Bakırköyü çok beğeniyorum aslında oda uymadı maalesef..İstanbul turu yapcaz bide bir günlük nerelere gideblrz gidelim

Ya şu çilek sokağında ne tür ürünler var eşim kkadıköyde çalışıyor dişime göre birşey varsa aldırırım kargo da bedavaya gelir hem

Pendik pazarı cumartesi kuruluyor. Ama istediğiniz çoğu şeyi bulabilirsiniz ben bayılıyorum oraya. Çarşamba günü için fatih pazarı hem kocaman hem de uygun.

Kıyafet ayakkabı çanta iccamasiri çorap pijama takımları farklı ürünler bulablrmym

siz bilirsiniz de bu havada pazarda bir şeyler bulmak zor olmaz mı

yani çoğu mağaza pazardan ucuz

özellikle de netten indirim ile

LC Waikiki De facto vs her tarz ürün barındırıyor

evet kaliteli değil ama zaten pazardakilerin bir çoğunda da hata olduğu için ihraç fazlası oluyorlar

Bakirkoy pazarina cok yakin oturan biri olarak en fazla cesit yesilkoy sosyete pazaridir. Bakirkoyde hep ayni urunler var ve genelde daha kalitesiz

Pendik pazarı cumartesi kuruluyor. Ama istediğiniz çoğu şeyi bulabilirsiniz ben bayılıyorum oraya. Çarşamba günü için fatih pazarı hem kocaman hem de uygun.
Pendik pazarına gidemem maalesef çarşamba fatihi dusuneblrm ama tesekkurler cvbnz icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…