istanbuldaki falcılar

selviors

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ocak 2016
2
1
1
44
cok kazık yedim bu sefer herkez kötü falcıları yazsın arkadaşlar ben pendikte sahil yolunda fal baktırdım kadın ben ne söylersem aynısını söyledi berbattı ssizde en iyi ve en kötüleri paylaşın

Bu arada istanbulda bir hoca var ismini bilmiyoru ama cok sağlam biriymiş arkadaşımın işini halletmiş 1 yıl önce ayrıldığı adamı geri getirmiş ismini hatırlamıyor ama numarası var.....sıkıntılar cözülsün sizinde tanıdığınız bildiğiniz falcı hocaları burda paylaşın

Son düzenleyen: Moderatör:

MuneMune hesabı doğrulanmış üye. ilgilenır mısın arkadasla :)

Merhabalar,

Ben telefonda bakıyorum. İsteyen arkadaşlara bakabilirim. 50 TL kahve falı.

Sevgilerimle,

Odin

ben şişlideki bir kadına baktırmıştım daha doğrusu şişlide değil osmanbey metrosuna yakın bir yerde ermeni adını hatırlayamadım şimdi su falı bakıyor ama fal seansı sohbet vari geçti bildimi evet hatta 1 saat önce arkadaşın seni kahve içmeye çağırmış fln dedi hakikaten öleydide ama bende problem var sanırım hiç bir falcıdan şok olmuş çıkmıyorum nedense ama bu aralar gene baktırasım geldi arkadaşlarım sentinus cafe dediler ama cansuymuş adı ona baktırıp memnun olanlar var mı? 50 liraymış şimdi kötüyse 50 lirada vermek istemem yani.

Merhaba Arkadaşlar;
Eski adıyla Nostradamus şimdi İstanbul Cafe vr caddede hiç orada baktıran oldu mu? Ben orada Mihrace hanıma baktırdım bir arkadaşımla ikimiz de şok ola ola çıktık , enerji uzmanı kendisi aynı zamanda, çok güzel şeyler söyledi de çıkan var mı diye sormak istedim :)

Bostancı da Kızılderili gibi birine baktirdim, hemen 4 yol a çıkarken sağda, hayatım boyunca hic bu kadar negatif sözler duymamistim, arkadaşımda çok kötü şeyler söylemiş,caddede sembolden mutlu olmadım, çok önceden Cevizlide Serkan diye birine gitmiştim,orta boylu , esmer, çok sigara içen biriydi, isimle tarifle, yer mekan kişi tariflerle muhteşemdi, ama artık onu bulamıyorum,şimdi favorim caddede pinar

arkadaşlar ben de bir falcıya gittim yeşilköy'de eda hanım ne dediyse cıktı numarası var isterseniz verebilirim efsane bakıyor tavsiye ederim çok memnun kalırsınız :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…