- 7 Haziran 2015
- 10
- 0
- 36
- 36
- Konu Sahibi aycanilayda
-
Ben ist sisli memorial e gidiyrm yucel bey ve semra hnm semra hanm ozellikle cv beni cok etkiledi tabsiye ederimGunaydin Arkadaslar,
Sitenizde yeniyim. Ben 45 yasindayim ve tup bebek dusunuyorum. Daha once normal yoldan hamile kaldim ve bir cocugum var. Fakat simdi yasim ilerledigi icin normal yoldan hamile kalabilmem cok zor gorunuyor. Ben yurt disinda yasiyorum ve 3 ay sonra TR'e tup bebek tedavisi icin gitmeyi planliyorum. Benim yas grubumda ki hastalarda en basarili tup bebek Doktoru/Merkezi hangisi bu konuda aranizda bir bilgisi olan var mi? Ailem IST'da yasiyor dolayisiyla IST'da ki doktorlar tercih sebebim.
Cok tesekkur ederim.
Cevap verdiginiz icin cok tesekkur ederim. Semra hanimin hastalariyla pek ilgilenmedigini ve hastalarinin ekibinde ki diger doktorlar tarafindan tedavi edildigini duydum. Ben tedavi sureci boyunca basladigim doktorla devam etmek istiyorum. Acaba Semra hanim hala ekibine mi devrediyor kendi hastalarini?Ben ist sisli memorial e gidiyrm yucel bey ve semra hnm semra hanm ozellikle cv beni cok etkiledi tabsiye ederim
Tesekkur ederim. Insallah benim icin en hayirli olacak doktoru en kisa zamanda secerim. Her doktor hakkinda cok farkli yorumlar okuyorum bu sitede ki degisik forumlarda ve aklim iyice karisti.Ben ist sisli memorial e gidiyrm yucel bey ve semra hnm semra hanm ozellikle cv beni cok etkiledi tabsiye ederim
ne kadar mal oldu size peki ?Merhaba bende suan çok şükür 10 haftalik hamileyim. Bahçeci fulya klinigi nde tedavi OlduM. Erbil YAĞMUR doktorumduu.ve ilk denememde gebe kaldim.simdi ise herkese tavsiye ediyorum.isinde fazlaca iyi bir Dr. araştırirsaniz yaş ortalaması yüksek kişilerde ki başarılarını göreceksiniz.
İyi akşamlar bende şafak tüp merkezinde yaptırmak istiyorumne kadar mal oldu size peki ?
Klinik geri açıldı. Bütün hakları geri verildi. Internette okudumBi akrabam bursada sonuç alamayınca aret kamer e gitmiş ve doktor bana bir yumurtan yeter demiş. ve şimdi 1 yaşında kızları var. Ben de onu düşünürken Fetö olayı nedeniyle kliniği kapatıldı .Başka doktor arıyorum şimdi.
Pozitif aldınız mıMustafa bahceciydi benim doktorumda cok memnundum bence istanbulun en iyi merkezi bahceci kliniği :))
Maşallah evde bıcır bıcır bişeyle uğraşıyorum bütün gün resmen evin havası değişti sağlıklı bir şekilde aldım evladımı kollarıma ilk denemede mustafa hocada pozitif sonuç :)Pozitif aldınız mı
? Bebeginiz sağlıklı dogdumu?
allahım uzun ömür versin yavrunuza darısı bizlere olsun inşallahMaşallah evde bıcır bıcır bişeyle uğraşıyorum bütün gün resmen evin havası değişti sağlıklı bir şekilde aldım evladımı kollarıma ilk denemede mustafa hocada pozitif sonuç :)
Gözünüz aydın. Kaça maloldu? Hangi işlemler yapıldıMaşallah evde bıcır bıcır bişeyle uğraşıyorum bütün gün resmen evin havası değişti sağlıklı bir şekilde aldım evladımı kollarıma ilk denemede mustafa hocada pozitif sonuç :)
Amin canım inşallah sizde biran önce kavuşursunuz hayalinize darısı tüm isteyenlerin başınaallahım uzun ömür versin yavrunuza darısı bizlere olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?