İstanbul'daki en iyi TOEFL kursu

nickim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2010
1
0
36
İstanbul
Arkadaşlar benim bir an önce toefl sınavına girmem gerekiyor ve bunun için acilen bir kursa gitmem lazım.Ama yanlış bir karar vermemek için sizlerden fikir almaya ihtiyacım var.TOEFL için arama yaptığımda karşıma JUSTENGLISH kursu çıkıyor.Ama bu kurs hakkında bir bilgim yok.Bilgisi olan varsa lütfen benimle paylaşsın.Yada önerebileceğiniz başka kurslar varsa çok memnun olurum..

Bende sınava hazırlanırken sizin gibi yardımcı olacak arkadaşlar aradım ama bana bu konuda bilgi verebilecek kimse olmadı. Ama aynı durumla bende karşılaştım ve ben JUSTENGLİS kursunu tercih ettim gerçek bu eğitimi çok iyi veriyorlar, eğitmenleri yabancı olması dersler labaratuvarlı sınıfta verilmesi ve size çok yardımcı oluyorlar burdan daha iyi bir kurs duymadım. size kolay gelsin

ben justenglish'de bi dönem öğretmenlik yapmıştım diğerleriyle karşılaştırınca nasıl bilmiyorum ama tek başına ona bakıldığında gayet iyiydi bence de.
çalışırken bize tek söylenen şey, kurs katılımcılarının her türlü sorununa mutlaka bi şekilde çözüm bulmamızdı, mail at, ders dşında burda kal çalıştır ödev ver kontrol et ama nolursa olsun isteğine karşılık ver bi şekilde derlerdi
hala öyledir sanırım

Bende kursa başlamadan önce araştırma yaptım gerçekten çok fazla kurs var ama hepsinin birbirinden farkı da var. Ders saatleri, hocaları,eğitimine verdiği önem ve ek dersleriyle birlikte en doğru ve mantıklı gelen JUST ENGLİSHti.Başlarken tereddütlerim oldu ama eğitim aldıkça ve bana yardımcı oldukları için çok memnun kaldım.Herkese de gönül rahatlığıyla önerebiliyorum.Ayrıca TOEFL sınav merkezi olmaları da büyük bi +(artı) toefl hocalarıyla çalışıyolar ve laboratuvar ortamında eğitim alıyorsun yani tamamen sınav ortamındaymış gibi ders işletiyorlar.Kesinlikle çok memnun kaldım araştırma yapanlara bir nebze yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.ve web sayfalarına da bakarsanız referans olarak öğrencilerini gösteriyorlar...

hala faal mi emin değilim ama toelf konusunda alanında en iyi olan tek bir yer var o da bilmerk. nişantaşı'nda ve bakırköy'de bulunuyor. zaten toefl sınavının yapıldığı yer orasıydı.

Son düzenleme:
infolang dil okullarını duydun mu?
öğretme garantisi veriyorlarmış.
gerekli devamı gösterirseniz aynı eğitimi ücretsiz bir daha veriyorlarmış.

Merhaba ! Ben Kety
6 yıldır profosyonel olarak başlangıç seviyesinden ileri ingilizceye birbirinden farklı eğitim gruplarında ders vermekteyim. Öğrencilerimin çoğunluğunu 6-18 yaş arası oluşturuyor. İsteğe bağlı olarak okula yardımcı, eksiklerin giderilmesine yönelik veya okul programının dışında bilgileri geliştirmeye yönelik dersler vermekteyim.
Bunun dışında öğrenciler ve üniversiteye hazırlananlar için yabancı dil sınavlarına hazırlık dersleri veriyorum. (TOEFL, IELTS vs..)
Ayrıca çalışanlara yonelik ileri ingilizce ve iş ingilizcesi ders tecrubem de bulunmaktadır. Bu kapsamda konuşma, resmi yazışma ve dilbilgisi ağırlıklı program uygulamaktayım.
Gorusmek uzere

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar,

Konu bayağıdır güncel değil ama yeni toefl veya benzer kurslara gidip kurs ya da hoca tavsiyesinde bulunabilecek arkadaşlar var mı aramızda acaba? İstanbul'dayım sınavlara hazırlanmak üzere kursa başlamayı düşünüyorum.

Yardımcı olursanız çok sevinirim.

Dünya dilleri merkezini
dilko english olabilir. taksimdeki şubeleri baya güzeldi öğretmenlerle güzel sohbet etmiştik.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…