İstanbul'daki Bir Çok Falcıya Gittim İşte Sonucu Kızlar !!

benbenben111

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2009
186
143
Herkes merhaba

uzun zamandan beri yazmadim ama devamli okuyorum, maalesef artik binlerce sayfa olustu bu fal konusu ile ilgili. ben sanirim en son nuray sayari hakkinda yazmistim,cünkü onun fali cikmyior. 3 aydan beri türkiyedeyim ve fallara ne kadar parar harcadik can SIKINTISINDAN bilmek bile istemiyorum, ama bir umut iste....param olsa ben fal cafe acacagim artik iyice kafaya koydum cok para var bu iste :)))) ben gibi cok cünkü. iste sonuclar.
tv ye cikan tugce isinsu su anki durumu biliyor ama gelecekle alakali bisey bilemedi ocaktan bu yana cikmadi, nuraya sayari cok pahali tekrar gitmedim.
bakirköy: yesilköy taksim:
laf cafede halilin enerjisi süper, cigdem cok dolu gerisi bos orda.
fal cafe yan tarafinda orasi senaydan sorna iyice öldü berbat iki falci var.
emel cafedeki emel ve öbür bayanda berbat, ayrica pis bir yer hanimin keyifi gelinceye kadar falda ve bekleme süresinde insan kafayi yiyor, kendini bir halt saniyor biseyide cikmadi.
askim cafedeki azad direkt asiliyor kadinlara igrenc !!!
yesilköydeki gül e iki kez gittik saatlerce bekledik 7 dak fal icin hicbirsey cikmadi bizde!
birde bakirköyde evde bakan bir ermeni kadin var ismide tuhaf kendide, ismi brans ve cok övdüler gittim ama tam bir fiyasko verdigim paraya acidim ve negatif enerji evin icinde deli etti o gün bizi.
yesilköyde sarisin ince bir travesit var ordada cok sira bekledik ve sira bekelrken bir cok müsteriye ayni seyleri sölyedigine sahit oldum ve fos cikti, ismi neydi unuttum.
yesilköydeki gülten mi gülden mi cay bahcesinde bakan kadin tam bir havali kendini bir halt saniyor ramazanda gitmistik, kadin kendi kafasina göre takilyior ve müsteriyi bekletiyor biseyide cikmadi güya cok iddiali......

son 3 haftada kesif ettigim 3 falci var ve gercekten 3 haftada bi takim seyleri cikmaya basladi sasirdim ki baktirincada cok memnun kalmistim.

taksimde inci cafede gül diye bir bayan fincani hic acmadan bakyior ve cok begendim herseyi bildi gercekten.
ben bakirköyde oldugum icin buraya yogunlastim ve artik her gün gittigim tek cafe var DUSI cafe. biraz sapa postanenin bi kac sokak arkasinda , oraya iki yeni falci alindi biri gülten biride ankaradan gelen meydum irem hanim, ikisinede baktirdim test ettim cafe sahibi icin daha dogrusu ve ikiside benim icin bir numara oldu, bir ona bir öbürüne baktiriyorum .
bu 3 kisiyi tavsiye edebilirim gönül rahatligi ile.
taksimde öbür cafelerde hic iyi birine rastlamadim isimlerinide bilmiyorum ama tasula türkan en büyük dolandirici onu direkt gecin derim kizlar, umarim yardimi olabildim:)))

Son düzenleme:
kizlar ben maalesef özelden mesaj atamiyorum. bu ara yine irem abladaydim aksam ve yine hayretler icinde kaldim bu ciddi bir hastalik :))) ama cok basarili.
Dusi cafe bakirköyde capa city karsisinda yakut araliginda
inci cafe ise istiklal caddesindeki mango magazasinin karsi sokaginda zaten bakildiginda sol üstte inci cafe yazioyr, bende tesadüfen kasif etmistim.
geri bildirimlerinizi bekliyorum :)

takim benim icin uygun olur,merak ettim şimdi gül hanımı,kaça bakıyo,yakın tarih mi veriyo,uzak mı?biraz ayrıntı verir misiiin? :))

toprak nasıldı....

Youtube da inci cafenin videosunu gordum ama videodaki gul hanimmiydi bilmiyorum

Siz Ayşen Tok ile henüz tanışmamışsınız. Kadının bugüne kadar tutmayan öngörüsü yok desem yeridir sanırım

Körfez'de yaşıyor kendisi vedic üzerine çalışmaları var telefonla 1,5 2 saat bakıyor yüzyüzede bakıyor. vedic Ayşen tok diye aratırsanız Google'da çıkar zaten bütün çıkan öngörüleri. Azıcık çatlaktır falan ama dünya iyisi biridir

Internet adresine baktim canim , ama iletisim adresini bulamadim..yada numarasini iletisime ait birsey yoktu malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…