İstanbulda yasayanlar bakar misini?

buralarda insanlar pek internete ilan vermiyor. ben geçen yıl emniyettepede oturuyordum (alibeyköye yakın bi mahalle) burda çevre edinmiştim tesadüfen buldum bu evi. gene de bak internete.

Ankaradan atandim canim cok onceden gelme sansim yok malesef ama dedigin gibi yapcam cook sevindim tavsiyene cok tesekkur ederim

Canim cok icimi rahatlattiniz gercekten. Sultabgazi ve Alibeykoye bakacagim muhtemelen

Biz de Adanadan geçen sene geldik buraya. Ana kız yalnız yaşiyoruz. ama içimiz çok rahat. ve her yere ulaşım var. umarım güzel temiz ve uygun bir ev bulursun. bu arada tayin hayırlı olsun

Hatta Kağıthane'de göçmen konutları var
Ablamda okulu ve işi dolayısıyla bi dönem yalnız oturdu orda
güvenilir temiz insanlar yaşıyormuş
Taksim otobüsleri evinin önünden geçiyor 10-15 dk da taksimdesin
Kiralar biraz yüksek galiba
Siz yinede bi araştırın

üsküdar da var,, gerçi vapur var kabataş a oradan taksim biraz zor olabilir sanırsam,,,
evler uygun burada,, çok muhafazar bir yer o açıdan rahat edersin yani kimse rahatsız etmez seni,,, tek başına yaşayabilirsin,,,

Sultangazi biraz uzak değil mi taksime? İstanbulun bir çok yerinden taksime tek vesait gidilir ama mesafede önemli . Birde metro güzergahı olması çok daha avantaj olabilir. Hatta tek vesait otobüsle gitmektense metro ile iki vesaiti daha çabuk olabilir mesela. Sevgili konu sahibi senin ayırabildiğin kira bütçesi nedir? Oda çok önemli. Emlak sitelerinden araştır derim. Taksimde nereye gidiyor olacaksın ?

Tepebasi sanirim canim. Sosyal hizmet merkezi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…