İstanbulda yasayanlar bakar misini?

emreaydinfan

Guru
Kayıtlı Üye
27 Haziran 2009
570
23
32
Kizlar Taksime tek vesaitle gidilebilecek, ev kiralarinin uygun oldugu semtler nerelerdir? Rica etsem yardimci olur musunuz

Seyrantepe Şirintepe Çeliktepe 4.levent sanayi mh. Kağıthane

Şehremini Çapa ve o güzergâhtaki bütün duraklar. Yani çevre mahallelerden millet caddesine direk çıkıp otobüse binebilirsin.
Kiralar konusunda bilgim yok.

Kağıthane, 4.levent, seyrantepe, beşiktaş(pahalıdır).

alibeyköy. 3+1 evde oturuyorum doğal gazlı 2. kat. 500 tl kira ödüyorum. taksime otobüs ve dolmuşla 20 dk da gidiyorum. çok da temiz burası.

Sultangaziyle ilgili cok kotu seyler yazmislar canim bi sitede. Sence tek basima yasayabilexegim.biyer mi
Sultangazinin her yeri öyle değil. Her semtte oturulmayacak bölgeler vardır,zaten belli eder kendini. Coookkk arkadaşım var orda,bir gün şikayet ettiklerini görmedim :) kiraları çok uygun. 400-500 e çok güzel, yalniz kalabileegin ev mutlaka bulursun. On yargılı olma, git gez bana kalırsa

Ayy cok iyiymis canim. Peki ev ararken nerden arayabilirim bos ev cok.mu

buralarda insanlar pek internete ilan vermiyor. ben geçen yıl emniyettepede oturuyordum (alibeyköye yakın bi mahalle) burda çevre edinmiştim tesadüfen buldum bu evi. gene de bak internete.

Kurruluş, şisli, feriköy, aksaray, kocamustafapaşa ama kiralar hakkında bilgim yok. Sadece tek vesayitle gidip gelinebiliniyor.

sultangazide çalişiyorum. kesinlikle çok tatlı yerdir. gazi mahallesi politik bir mahalledir evet, ama asla zarar görmezsin. gazide oturan öğretmen arkadaşlarım var. ben de gazi de oturmak istedim ama annem önyargılı davrandı. bu önyargılar nedeniyle zaten kiralar düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…